Mie mi se pare ca legea asta FOSTA incepe sa isi faca oarecum efectul..daca te informezi pe internet o sa vezi ce iti spun in cazul in care nu stii. Si cum anumite banci vad provenienta banilor (de pe adult) nu vor sa se bage. Nu MFC vrea sa iti de-a teapa, ci ei insusi au probleme cu ceea ce se intampla in prezent! Cu toate aceste evenimente neplacute gen inchiderea FCP si legea fosta aprobata recent. Informeaza-te si scoate propriile concluzii!
Plata mfc transfer bancar
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- manuela222
- User Junior+
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
Ideea e ca ei nu au zis ca au trimis si ca la mine este problema, mi-au zis ca ba i-au trimis luni, ba ca azi dimineata....nu mai inteleg nimic...manuela222 scrie: ↑26 Apr 2018, 07:56Mie mi se pare ca legea asta FOSTA incepe sa isi faca oarecum efectul..daca te informezi pe internet o sa vezi ce iti spun in cazul in care nu stii. Si cum anumite banci vad provenienta banilor (de pe adult) nu vor sa se bage. Nu MFC vrea sa iti de-a teapa, ci ei insusi au probleme cu ceea ce se intampla in prezent! Cu toate aceste evenimente neplacute gen inchiderea FCP si legea fosta aprobata recent. Informeaza-te si scoate propriile concluzii!
- manuela222
- User Junior+
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
Adica cu alte cuvinte se spala pe maini ca ei ti-au trimis....ce se intampla dupaia e problema ta sau a bancilor.
-
- VIP
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
da ,pe 25manuela222 scrie: ↑25 Apr 2018, 23:09Ti-au intrat banii?sweetgirl scrie: ↑24 Apr 2018, 15:47 nici la mine nu a intrat plata lj prin bank transfer de pe data de 18 cand s -au facut platile !!! eu am schimbat metoda de plata din FCP in bank transfer de cand banii erau in pending ! in payouts overview totusi aparea tot FCP setat insa adminu m a asigurat ca totul e in regula metoda e schimbata chiar daca in payouts overview apare inca FCP .Acum imi tot zic sa astept ca asa dureaza prin banca totusi mi e greu sa cred ca se misca si bancile atat de greu !!! cred ca banii sunt trimisi undeva in aer pe per. 16-31 march!!!!!
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 10 times
buna seara, am si eu un mare of! m - am reintors la munci de putin timp , am incheiat un pay period pe mfc si acum astept banii in cont bancar ! intrara banii , dragile mele ? va multumesc - oare niste sugestii pentru o metoda reliable de plata pe mfc? o seara frumoasa si multe zambete!