Plata mfc transfer bancar

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
manuela222
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

MyScrew scrie: 26 Apr 2018, 06:42 cred ca miroase a teapa. am primit mail de la mfc si mi-au spus ca banii au fost retrimisi luni pe 23. astazi am primit alt mail cum ca banca lor a retrimis din nou banii astazi dimineata. este incredibil ceea ce se intampla.
Mie mi se pare ca legea asta FOSTA incepe sa isi faca oarecum efectul..daca te informezi pe internet o sa vezi ce iti spun in cazul in care nu stii. Si cum anumite banci vad provenienta banilor (de pe adult) nu vor sa se bage. Nu MFC vrea sa iti de-a teapa, ci ei insusi au probleme cu ceea ce se intampla in prezent! Cu toate aceste evenimente neplacute gen inchiderea FCP si legea fosta aprobata recent. Informeaza-te si scoate propriile concluzii!
SoulCams Models Studios wanted
MyScrew
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

manuela222 scrie: 26 Apr 2018, 07:56
MyScrew scrie: 26 Apr 2018, 06:42 cred ca miroase a teapa. am primit mail de la mfc si mi-au spus ca banii au fost retrimisi luni pe 23. astazi am primit alt mail cum ca banca lor a retrimis din nou banii astazi dimineata. este incredibil ceea ce se intampla.
Mie mi se pare ca legea asta FOSTA incepe sa isi faca oarecum efectul..daca te informezi pe internet o sa vezi ce iti spun in cazul in care nu stii. Si cum anumite banci vad provenienta banilor (de pe adult) nu vor sa se bage. Nu MFC vrea sa iti de-a teapa, ci ei insusi au probleme cu ceea ce se intampla in prezent! Cu toate aceste evenimente neplacute gen inchiderea FCP si legea fosta aprobata recent. Informeaza-te si scoate propriile concluzii!
Ideea e ca ei nu au zis ca au trimis si ca la mine este problema, mi-au zis ca ba i-au trimis luni, ba ca azi dimineata....nu mai inteleg nimic...
manuela222
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

Adica cu alte cuvinte se spala pe maini ca ei ti-au trimis....ce se intampla dupaia e problema ta sau a bancilor.
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

manuela222 scrie: 25 Apr 2018, 23:09
sweetgirl scrie: 24 Apr 2018, 15:47 nici la mine nu a intrat plata lj prin bank transfer de pe data de 18 cand s -au facut platile !!! eu am schimbat metoda de plata din FCP in bank transfer de cand banii erau in pending ! in payouts overview totusi aparea tot FCP setat insa adminu m a asigurat ca totul e in regula metoda e schimbata chiar daca in payouts overview apare inca FCP .Acum imi tot zic sa astept ca asa dureaza prin banca totusi mi e greu sa cred ca se misca si bancile atat de greu !!! cred ca banii sunt trimisi undeva in aer pe per. 16-31 march!!!!!
Ti-au intrat banii?
da ,pe 25
MyScrew

la mine mi au spus ca abia azi dimineata i au trimis :(
katypink
User Junior
User Junior
Has thanked: 0
Been thanked: 0

MySCREW ai reusit oare pana astazi sa intri in posesia banilor?multumesc si mult succes!
MyScrew

katypink scrie: 27 Apr 2018, 14:56 MySCREW ai reusit oare pana astazi sa intri in posesia banilor?multumesc si mult succes!
inca nu, sper sa intre luni :(
MyScrew

Suntem in 30 si inca nu am primit banii de pe wire mfc :( bani trimisi de pe data de 16. mfc nu mai raspunde la mail. mai este cineva in situatia asta ?
MyScrew

revin cu detalii, MI-AU INTRAT BANII AZI DUPA 2 SAPTAMANI DE ASTEPTARE ! YUHUUUUUUU :d
catzzz
Has thanked: 8 times

BRAVO!!! Felicitari!!!
Unicornskaty
Been thanked: 10 times

buna seara, am si eu un mare of! m - am reintors la munci de putin timp , am incheiat un pay period pe mfc si acum astept banii in cont bancar ! intrara banii , dragile mele ? va multumesc - oare niste sugestii pentru o metoda reliable de plata pe mfc? o seara frumoasa si multe zambete!
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”