Căutarea a găsit 7 rezultate
- 28 Iul 2019, 18:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Videochatul si banuielile iubitului
draga Mery, esti pur si simplu fenomenala! sincer , rezonez cu absolut tot ceea ce spui- da, traiesc in paradis in fiecare clipa, fie ea chiar si un pic mai grea! Am trecut cu totii prin bune si prin mai putin bune, insa, orice ar fi , stay true to yourself, pastreaza- ti inima deschisa si fii feric...
- 18 Aug 2019, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Poveste - Cum m-am apucat eu de chat!
Constat ca primul mesaj nu apare, deci, voi relua ideile. Draga Mery , draga Anonima-me, onorat auditoriu,imi voi asterne si eu propriile cugetari asupra acestui subiect , atat de ofertant: a avea sau a nu avea copii.A raspunde acestei intrebari este poate greu , este imposibil sa ai un raspuns &quo...
- 18 Aug 2019, 15:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Subscriu, arabii sunt un popor aparte, care nu si-au pierdut esenta umana, au ramas fideli unor valori spirituale primordiale, traiesc in universul propriu , fara sa tina cont de lumea moderna, cea mai frumoasa realizare ramane familia -am avut ocazia , acum multi ani , in tineretile mele sa lucrez ...
- 19 Aug 2019, 20:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Dearest Win , vaginul este despuiat by default pe bd. Mamaia? Vaiiii mor de ras aici !!! Doamne ce viziune paradisiaca , vaginute despuiate pe bulivar , oh da , asta da festin vizual!voi visa frumos la noapte! Trupul femeii este o opera de arta ! 
- 14 Aug 2019, 15:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Bonjourică, stimabili colegi si colege ! Eu mi-s Unicornița , Sclipicioasa , mândra posesoare de Luceafăr -soț -Unicorn dar si de unicorn motanel .Va scriu din intimitatea terasei mele , in timp ce încerc sa prind si eu o leaca de soare , ca acușica trece vara si vine ea, iarna , si iernăm cu toții ...
- 29 Sep 2019, 08:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Glam ,te înteleg si iti sunt alaturi in gand...tatal tau ,si mama mea ,si toti care nu mai sunt cu noi,si-au găsit liniștea in cealaltă dimensiune, loc de verdeața , loc de odihna , loc cu lumina. Mama îmi zicea :”nu mai plânge ca nu am murit încă !” Îmi zicea: “ nu îmi vii plânsă când vii sa ma viz...
- 08 Ian 2021, 09:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Banca wire transfer-exclusING!
nimic nu ar fi posibil fara iubire , draga mea Mery! azi purced catre banca , cu speranta in suflet ca va fi bine... musai sa fie bine, nu-i asa? cum indrazneste banca sa imi tulbure zenul? refuz sa ma tulbur inutil... bag un Pilates azi si poate si munci in weekend si uite asa viata este frumoasa s...