Căutarea a găsit 5 rezultate
- 04 Noi 2018, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Aventuri in cautarea studiolui ,,perfect"
:writing_hand: Rebeca84, ne pare bine că ai împărtășit cu noi experiența ta și ne bucurăm să te avem alături. Personal țin să te felicit pentru statutul de mămică și îi urez micuțului tău o creștere plăcută, armonioasă și binecuvântată! Să știi că la 34 de ani ești încă tânără, iar faptul că ești vo...
- 08 Mai 2018, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Epayservice
Primit cardul prin FedEX azi, trimis pe data de 4 de la ei, a ajuns foarte repede. Ma duc sa scot banii si va anunt cum am procedat in toate, cardul este in euro BTW.
- 01 Feb 2019, 23:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ifriends!
Au fost si sunt ff corecti ,eu am primit exact ce scrie in contul de if ca trebuie sa primesc .Le poti scrie pe Tw rasp in max 24 h ore .Nu-ti lua gandul de la bani !( Niciodata ) ,sunt ai tai si ii vei primi :)daca ai primit doar $16.00 inseamna ca sapt aia ai facut $160.00 si urmeaza sa vina rest...
- 07 Dec 2012, 02:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Top Webcams 2012-2024
Salut tuturor, La recomandarea lui GlamourFoto, el mi-a spus ca poate fi util pentru modele, deschid acest topic despre cele mai bune webcamuri, asta mai mult pentru a avea o confirmare si un topic dedicat, pentru ca informatia exista deja pe internet si in forum. Nu va complicati cu alte modele in ...
- 31 Aug 2011, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Probleme finante
Am termen sa prezint documente!!! Ce sa fac??? Au ameninta cu amenda de 6000-8000 cf Og 92/2003 art 212. Multumesc pentru ajutor !!!! singura ta varianta este sa faci contestatie: http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/cod_procedura/Codul_de_ProceduraFiscala2010.htm#_Toc175116754 Dar...daca ei ti-au ...