Epayservice
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- manuela222
- User Junior+
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
De ce nimeni nu vorbeste de Epayservice? Toata lumea spune ca Paxum e cel mai bun in aceste momente. Ce parere aveti de Epayservice. Care e problema cu aceasta metoda de plata? Daca cineva a folosit serviciile lor va rog sa imi spuneti ca parere aveti. Ce documente iti cer? Te intreaba de provenienta banilor iar dupa ce le spui de unde vin banii iti blocheaza contul sau iti cer explicatii (asta am citit-o pe un alt forum)?
-
- User Junior+
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Nu stim nimic despre Epayservice, e doar un alt prepaid card care a rasarit dupa ce a cazut altul. Poate o sa fie the next Fcp, who knows. Ma indoiesc ca a folosit cineva de pe forum din moment ce cam niciun site nu avea optiunea asta pana acum. Iti cer aceleasi documente ca toti, buletin/pasaport si o factura. Nu stim inca daca sunt adult friendly. Paxum sunt adult friendly, sunt vechi si sunt mai mult decat un prepaid card.
- MassEffect
- User Junior+
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 9 times
Mai bine mergeti pe epayments
- manuela222
- User Junior+
Livejasmin are aceasta optiune de plata (epayments)? Eu nu am vazut-o.
- MassEffect
- User Junior+
Din pacate LJ nu o are, doar bonga , strip , mfc so sky private deocamdata
- Studio20
- VIP
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 8 times
Mai devreme sau mai tarziu, orice card de genul asta va ajunge ca ePassporte si ca Choice. Deschideti-va un cont Paxum, ca il accepta toate siturile din lumea asta, folositi sistemul de transfer in contul vostru bancar de PF sau PJ ca e rapid si usor, declarati veniturile si platiti taxele ca avem cele mai mici taxe pe venit din Europa anul asta (10%) si focusati-va pe munca voastra ca sa va mearga mai bine.
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.
Excelam Impreuna!
http://www.studio-20.ro
Excelam Impreuna!
http://www.studio-20.ro
-
- User Junior+
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 13 times
Livejasmin are optiunea epayservice, eu mi-as face cont la ei. Pentru paxum dureaza mult si bine pana iti vine cardul. Ma gandesc ca daca jasmin are aceasta optiune inseamna ca sunt ok.
Buna! Am aplicat pentru un cont pe epayservice de pe 13 insa nici acum nu a fost verificat si aprobat/ respins. Am vorbit live cu supportul si mi-a zis sa astept. Cele 2-5 zile de asteptare s-au scurs, dar degeaba.
A mai aplicat careva dintre voi pe epayservice?
A mai aplicat careva dintre voi pe epayservice?
- manuela222
- User Junior+
De pe 15 aprilie nu imi spun nimic nici aprobat nici respins. Am trimis email la EPAYSERVICE si mi-au zis ca dureaza maxim 7 zile lucratoare. Si azi s-au implinit cele 7 zile. Sa le trimit email Maine sa imi clarifice ce naiba lipseste ceva vor mai multe dovezi ...nu stiu...asteptarea asta pare eterna..trebuie sa imi selectez alta metoda de plata la site.
- manuela222
- User Junior+
La cineva a aprobat? Ceva nou?
Buna julia si eu am aplicat la ei de pe 13 april si nici acu nu l au activat...tie ti l au activat??
- manuela222
- User Junior+
E surprinzator ca nimeni nu vb de epayservice..adica sunt ft putini cei care si-au facut cont cu ei. Cat dureaza un card de la ei? Mai multe detalii de la persoanele carora li s-au verificat conturile pls.
Buna
Eu am aplicat pe data de 13 apr si nu am primit nici pana azi aprobare. Am vorbit de 2 ori cu suportul (acelasi om de fiecare data..cred ca e doar unul) care mi-a zis initial ca cele 5-7 zile sunt aproximative iar a doua oara ca nu fac fata cererilor si ca sunt in cautare sa angajeze oameni ca sa mearga mai repede dar ca nu e asa simplu si ca nu imi poate spune daca va dura cateva minute pana la activare sau cateva zile.. in conditiile in care trecusera deja 2 saptamani. Am vorbit ulterior si cu suportul de pe LJ si mi-au recomandat sa mai astept deoarece se pare ca orice alta metoda as alege acum ar fi intarzieri datorita cererilor mari..
Eu am aplicat pe data de 13 apr si nu am primit nici pana azi aprobare. Am vorbit de 2 ori cu suportul (acelasi om de fiecare data..cred ca e doar unul) care mi-a zis initial ca cele 5-7 zile sunt aproximative iar a doua oara ca nu fac fata cererilor si ca sunt in cautare sa angajeze oameni ca sa mearga mai repede dar ca nu e asa simplu si ca nu imi poate spune daca va dura cateva minute pana la activare sau cateva zile.. in conditiile in care trecusera deja 2 saptamani. Am vorbit ulterior si cu suportul de pe LJ si mi-au recomandat sa mai astept deoarece se pare ca orice alta metoda as alege acum ar fi intarzieri datorita cererilor mari..
hello, nu reusesc sa mi dau seama cum trebuie sa atasez pe jasmin contul epayservice...sau ma rog, nu stiu daca ma exprim corect.
epayservice mi au activat contul (inca nu mi-a ajuns cardul) si trebuie sa l selectez in contul jasmin ca si metoda de plata. imi cere "account number" si singurul pe care l am primit si scrie in dreptul lui account number , este venit pe mail impreuna cu pass si user name...atunci cand m-au anuntat ca mi a fost activat contul.
insa acel account number este dintr-o litera si 6 cifre...primesc mesajul ca este invalid.
cei de la support jasmin imi spun ca trebuie sa fie un cod din 16 cifre...iar eu in contul epayservice nu gasesc acel cod...cred ca nu stiu unde sa caut...imi prind urechipe pe acolo
help please?
epayservice mi au activat contul (inca nu mi-a ajuns cardul) si trebuie sa l selectez in contul jasmin ca si metoda de plata. imi cere "account number" si singurul pe care l am primit si scrie in dreptul lui account number , este venit pe mail impreuna cu pass si user name...atunci cand m-au anuntat ca mi a fost activat contul.
insa acel account number este dintr-o litera si 6 cifre...primesc mesajul ca este invalid.
cei de la support jasmin imi spun ca trebuie sa fie un cod din 16 cifre...iar eu in contul epayservice nu gasesc acel cod...cred ca nu stiu unde sa caut...imi prind urechipe pe acolo
help please?
Probabil se referă la codul de 16 cifre de pe card. Aștepți să îți vină cardul și încerci atunci. Pe toate cardurile pe care le-am avut până acum a fost imprimat un cod de 16 cifre, inclusiv la Firstchoice Pay.BabyMe scrie: ↑04 Mai 2018, 20:30 insa acel account number este dintr-o litera si 6 cifre...primesc mesajul ca este invalid.
help please?
"Account number" pe care zici că l-ai primit pe e-mail (o literă și 6 cifre), e numărul prin care figurezi la ei pe site în baza de date, gen cod client (Customer ID cum era la Firstchoice Pay, doar că la ei era exclusiv din cifre, dar tot 7 caractere).
Salutând nemurirea printre muritori...
- manuela222
- User Junior+
Eu cred ca multa lume continua sa foloseasca aceste sisteme de plata (prepaid card) pentru ca lucreaza de multi ani in stilul asta (in anonimat) si nu au declarat nimic in tot acest timp. Atunci sa le ceri sa se legalizeze nu e asa simplu pentru ca ii pot investiga din urma. Sau nu e asa? Tu ce parere ai?Studio20 scrie: ↑13 Apr 2018, 14:57 Mai devreme sau mai tarziu, orice card de genul asta va ajunge ca ePassporte si ca Choice. Deschideti-va un cont Paxum, ca il accepta toate siturile din lumea asta, folositi sistemul de transfer in contul vostru bancar de PF sau PJ ca e rapid si usor, declarati veniturile si platiti taxele ca avem cele mai mici taxe pe venit din Europa anul asta (10%) si focusati-va pe munca voastra ca sa va mearga mai bine.
De aceea multa lume continua cu carduri si iar carduri....peste carduri...E simplu pentru persoanele ce abia acum isi incep activitatea nu pentru cei ce deja au vechime in videochat (lucrand in anonimat).
- WinXPfather
- Moderator
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
- MassEffect
- User Junior+
cat timp vor exista posibilitati o sa le folosim indiferent .........
Primit cardul prin FedEX azi, trimis pe data de 4 de la ei, a ajuns foarte repede. Ma duc sa scot banii si va anunt cum am procedat in toate, cardul este in euro BTW.
- These users thanked the author catzzz for the post (total 2):
- MassEffect (08 Mai 2018, 15:55) • Jimmywhatever (14 Ian 2019, 11:20)
- manuela222
- User Junior+
Poti alege intre un card euro sau unul in usd right?