Va rog tare mult sa ma ajutati cun un sfat , o informatie!
Am primit de la Finante o adresa prin care ma invitau la ei pentru a le face dovada ca am un contract, autorozatie sau colaborare pentru activiatea de "animatie " au spus ei !! Au zis ca a trimis minesterul de finante din Belgia catre cel din Romania o lista cu persoane care dotoreaza statului Roman impozit pe anumite sume pe anii 2008 si 2009? Eu lucrez de acasa pe cont propiu nu am studio. Ce au de gand astia de la finante ? Mai e cineva cu o situatie similara?? Am termen sa prezint documente!!!
Ce sa fac??? Au ameninta cu amenda de 6000-8000 cf Og 92/2003 art 212. Multumesc pentru ajutor !!!!
Probleme finante
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
faza cu finantele belgiene care au asa mare grija de finantele din romania incat sa trimita instiintari de acest gen e mai presus de Star-Trek.cineva s-a dus frumos la finante si te-a "turnat", dovada ca ai prieteni care stiu ce faci.e important prin ce metoda primesti banii.daca-i primesti in cont bancar de romania, ti-a facut-o.daca primesti banii prin payoneer, sau paxum, atunci te duci la finante si ii intrebi daca au baut ceva.eu asa vad lucrurile.ai grija la "prieteni", chiar e un post dedicat acestui subiect
- GlamChatStudio
- GoldMember
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 52 times
Sau poate lucrezi pe xcams,atunci se intelege,sitele cere firma deci banii intra undeva in tara.Nu stiu daca xcams este belgian sau olandez.Daca nu este asa chiar no idea,nu am auzit asa ceva till now.
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
-
- VIP
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
poate sunt putin off topic dar am si eu o nelamurire mai sunt modele independente pe lj care au si master account? eu chiar nu stiu cum m-am pricopsit cu unul.. atunci la inceput la inscriere m-a sfatuit un admin sa imi fac dar ideea e ca acum nu il pot sterge fara sa mi se stearga automat si contu de model ceea ce nu imi convine ca sa o iau iar de la 0,stiti voi popularitate etc...si voi aveti master account atasat si dc da asta ce inseamna ca aparem in evidentele lor ca mari bossi cu studiouri ???lol,ma gandesc sa nu le vina si astora niscava idei....lol :roll:
- TwistedAngel
- User Junior+
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
xcams e belgianpocahontas scrie:Sau poate lucrezi pe xcams,atunci se intelege,sitele cere firma deci banii intra undeva in tara.Nu stiu daca xcams este belgian sau olandez.Daca nu este asa chiar no idea,nu am auzit asa ceva till now.
- fetish
- VIP
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
xcam nu cere nicic un act pentru persona fiizica si nici pentru cont pe persoana fizica in 2009 s au deschis conturile pt performeri individualisi atunic numai pt o saptamana probabil doamna / domnisoara in cauza pare sa fi avut cumva un studiou in per respetiva 2008 sau 2009 pt care nu a platit cevasilea impozite
iar varianata cu fiscul romanesc ajutatde colegul mai batran si ami versat din Belgia e trasa de urechi rau , cel mai probabil e o turnatorie de la vre o banca ; turnatoriile trebuie dovedite cumva asa ca ramane valabil numai situatia cu banca
cel putinasa vad eu situatia ....
p.s. :vad ca de atat framantari nici nu mai apare sa mai scrie sa ami spuna ceva ,sau poate o avea programd e acces la net 8 - 16 stiu eu :mrgreen:
iar varianata cu fiscul romanesc ajutatde colegul mai batran si ami versat din Belgia e trasa de urechi rau , cel mai probabil e o turnatorie de la vre o banca ; turnatoriile trebuie dovedite cumva asa ca ramane valabil numai situatia cu banca
cel putinasa vad eu situatia ....
p.s. :vad ca de atat framantari nici nu mai apare sa mai scrie sa ami spuna ceva ,sau poate o avea programd e acces la net 8 - 16 stiu eu :mrgreen:
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
-Milton
Imi cer scuze ca raspund greu si apreciez raspunsurile voastre si interesul pentru acest subiect. Lucrez pe xlove si pe eurolive, iar banii ii primesc prin virament bancar. Presupun ca sunt o multime de fete care folosesc aceleasi site-uri si aceleasi metode de a primi banii. Nu inteleg de ce tocmai pe mine m-au gasit si cum. Va multumesc!
- fetish
- VIP
pai hai sa o luam cu inceputul ai oferit niste informatii incorecte:
1. nici unul dintre site uri nu e belgian in primul rand deci sub nici o forma nu avea ce cauta Fiscul Belgian in ecuatie
2 .instiintarea pe care ai primit o acasa continea cumva o formalare care sa specifice ca informatiile au ajuns de la Fiscul Belgian la cel roman ?sau ai dedus tu?
3.o instiintare la Fisc despre o evaziune fiscala s eface aduandu se probe i.e. un exras de cont in general sau in cazuri particulare o dsicutie inregistrata la telefon , deci trebuia sa transpire de undeva din ff marea ta apropiere eventual prieteni , familie , banca
4.la fiecrae tranzactie se cer datele persoanle ale apartiantorilor de conturi precum si o declaratie standard ca sa motivezi banii primiti, aceste declaratii se transmit la BNR , acum daca tu ai avut un anume rulaj pe conturi , eventuala ai fost si ,,ajutata ,, de catre banca unde primesti abnutii asa s- a aflat , probabil cuiva i sa parut suspect ceva si sa gandit ca nua r strica sa anunte
5.exista posibilitata ca din necunoastere cineva din familia ta sa ti fi facut un pustiu de bine la completarea declaratieie de impozitare anuala si sa aminteasca aceste cadouri
6.exista de asemeena posibilitatea ac tu sa fii completat aceea declarataie de incasare externa gresit scriind in lok de caddou , donatie , salariu altfel nu vad cum ti sar ficerut un contract de animatie
7.pune mana fuguta scrii un amil la site uriel respective si cerre le contractele pe care le ai semnat cu ele si vino cu ele spasita la Fisc , ia l pe nu stiu in brate
8.mai exista evnetualitatea in care te poti oferi sa platesti contravaloarea impozitului neplatit pe per respectiv 16 la suta din sumele tale poate va fii mai mic decat amenda cu care esti amenintata
9.amenda se poate plati decalat adiak 100d e ron azi 200 maine etc
cam atat
1. nici unul dintre site uri nu e belgian in primul rand deci sub nici o forma nu avea ce cauta Fiscul Belgian in ecuatie
2 .instiintarea pe care ai primit o acasa continea cumva o formalare care sa specifice ca informatiile au ajuns de la Fiscul Belgian la cel roman ?sau ai dedus tu?
3.o instiintare la Fisc despre o evaziune fiscala s eface aduandu se probe i.e. un exras de cont in general sau in cazuri particulare o dsicutie inregistrata la telefon , deci trebuia sa transpire de undeva din ff marea ta apropiere eventual prieteni , familie , banca
4.la fiecrae tranzactie se cer datele persoanle ale apartiantorilor de conturi precum si o declaratie standard ca sa motivezi banii primiti, aceste declaratii se transmit la BNR , acum daca tu ai avut un anume rulaj pe conturi , eventuala ai fost si ,,ajutata ,, de catre banca unde primesti abnutii asa s- a aflat , probabil cuiva i sa parut suspect ceva si sa gandit ca nua r strica sa anunte
5.exista posibilitata ca din necunoastere cineva din familia ta sa ti fi facut un pustiu de bine la completarea declaratieie de impozitare anuala si sa aminteasca aceste cadouri
6.exista de asemeena posibilitatea ac tu sa fii completat aceea declarataie de incasare externa gresit scriind in lok de caddou , donatie , salariu altfel nu vad cum ti sar ficerut un contract de animatie
7.pune mana fuguta scrii un amil la site uriel respective si cerre le contractele pe care le ai semnat cu ele si vino cu ele spasita la Fisc , ia l pe nu stiu in brate
8.mai exista evnetualitatea in care te poti oferi sa platesti contravaloarea impozitului neplatit pe per respectiv 16 la suta din sumele tale poate va fii mai mic decat amenda cu care esti amenintata
cam atat
-Milton
-Milton
-
- Elite User
- Been thanked: 1 time
Atata vreme cat lucrati pe site-uri ce folosesc ca metoda de plata transferuri bancare nominale nu va mai puneti intrebari de ce vine fisc-ul, el vine la plangerea cuiva din anturajul vostru, daca ati fi folosit ca metoda de plata,payoneer ori alt card,paxum sau care or mai fi, ii trimiteai la plimbare pe cei de la fisc. astfel in situatia data,ei au accesat conturile tale bancare pentru o simpla verificare ( se face acest lucru in urma unui denunt) si vazand ca sunt cam multi bani plimbati pe acolo fara nici o justificare au venit la tine la usa, e simplu, eu am mai spus si ma repet si aici:
Cand faci videochat deja e prea mult ca sti si tu insati de acest lucru!
Skins scrie:Atata vreme cat lucrati pe site-uri ce folosesc ca metoda de plata transferuri bancare nominale nu va mai puneti intrebari de ce vine fisc-ul, el vine la plangerea cuiva din anturajul vostru, daca ati fi folosit ca metoda de plata,payoneer ori alt card,paxum sau care or mai fi, ii trimiteai la plimbare pe cei de la fisc. astfel in situatia data,ei au accesat conturile tale bancare pentru o simpla verificare ( se face acest lucru in urma unui denunt) si vazand ca sunt cam multi bani plimbati pe acolo fara nici o justificare au venit la tine la usa, e simplu, eu am mai spus si ma repet si aici:
exact asta am spus si eu de la bun inceput, ca prim raspuns.fanteziile cu fiscul belgian pentru mine raman fantezii.ma indoiesc de venituri de peste 100.000 de dolari pe an sau peste 10,000 pe luna, ca sa faca sesizarea chiar banca.raman la parerea mea: situatia ta se datoreaza unui "prieten" --- punct!posibil sa fie cineva la care chiar nu te astepti, n-ai fi deloc prima, si nici ultima.succes
-
- Elite User
- Been thanked: 1 time
singura ta varianta este sa faci contestatie:mariasa scrie: Am termen sa prezint documente!!!
Ce sa fac??? Au ameninta cu amenda de 6000-8000 cf Og 92/2003 art 212. Multumesc pentru ajutor !!!!
http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/co ... c175116754
Dar...daca ei ti-au "executat" contul bancar.....si astfel stiu toate datele financiare operate prin acel cont....ai cam dat de belea, ce poti face in acest caz:
ceri la banca un extras de cont ( acesta va fi singurul document pe care il prezinti fiscului si atat, nu pomenesti de videochat ori alte minuni!) incepand cu data din care ai inceput sa primesti bani din videochat in acest cont, calculezi totalul, pui impozitul pe profit de 16% vezi cati iti rezulta si...platesti, nu esti obligata sa platesti din prima tot, cazi de comun acord pentru o esalonare de plati in timp de; 3 luni-6luni-1 an, etc.
Mai multe despre impozit pe , profit, aici:
http://www.avoconsult.ro/drept-fiscal-i ... ii.html#p3
PS!!
ATENTIE la PRIETENI si ANTURAJ!! nimeni nu trebuie sa stie ce FACETI, pentru a nu ajunge intr-o situatie asemanatoare!
- These users thanked the author Skins for the post:
- Jimmywhatever (19 Iun 2024, 11:13)
- BABE
- User Junior+
Eurolive este site BELGIAN!!! UITE AICI DAU COPY/PASTE...stiam ca sunt belgieni de cand am avut probleme cu contul de la studioul unde am lucrat..dar am vrut sa fiu sigura.....fetish scrie:pai hai sa o luam cu inceputul ai oferit niste informatii incorecte:
cam atat
Informations légales
Raison Social de la société : Rentabiliweb Belgique
Adresse électronique : support [at] carpediem.fr
N° intra-communautaire de TVA : BE 873.801.536
VIE PRIVEE ET CONFIDENTIALITE
Les informations nominatives recueillies auprès des internautes au moment de leur inscription sont tenues par Rentabiliweb Belgique pour confidentielles.Vous pourrez recevoir des messages de Rentabiliweb Belgique par email. Ces messages peuvent être soit des informations sur les produits Rentabiliweb Belgique, soit des informations sur des produits de partenaire de Rentabiliweb Belgique
Si vous ne voulez pas recevoir ces informations, vous pouvez vous désabonner très simplement en cliquant dans l'un des mails reçu.
Deci sunt belgieni...oricum foarte ciudata faza cu finantele...si probabil de la eurolive ti se trage...dar...mi-e greu sa cred ca cei d la eurolive sau cei din belgia ar trimite ceva de genul la noi....cineva ti a facut un pustiu de bine....
- BABE
- User Junior+
Chiar ca....nu e bine sa stie toata lumea de job-ul pe care il practicam...sunt multi invidiosi care lucreaza dublu decat noi si scot 1% din cat facem noi p luna....deci....cel mai bine sa nu stie nimeni...aici sunt d acord cu skins....Skins scrie:Atata vreme cat lucrati pe site-uri ce folosesc ca metoda de plata transferuri bancare nominale nu va mai puneti intrebari de ce vine fisc-ul, el vine la plangerea cuiva din anturajul vostru, daca ati fi folosit ca metoda de plata,payoneer ori alt card,paxum sau care or mai fi, ii trimiteai la plimbare pe cei de la fisc. astfel in situatia data,ei au accesat conturile tale bancare pentru o simpla verificare ( se face acest lucru in urma unui denunt) si vazand ca sunt cam multi bani plimbati pe acolo fara nici o justificare au venit la tine la usa, e simplu, eu am mai spus si ma repet si aici:
Buna ziua !!
> Cer ajutor iarasi intrucat nu cunosc pe nimeni cu care s a vorbesc de
> acest subiect!!
> Revin cu problema mea cu cei de la finate!!!!
> Dupa cum v-am mai spus in celalat anunt lucrez de acasa ca model pe doua
> site. eurolive si xlove
> Intrebare!!!!
> stiti daca lucrez pentru o firma din afara trebuie sa merg la finante sa
> declar ????
> Firma din afara nu are obligatia sa ma anunte ???
> Va rog tare mult sa ma ajutati !!!
> Eu imi petrec pe aceste site-uri cam 2 ore zilnic si lucrez din 2006 .Pana
> acum nu ma deranjat nimeni !! Nustiu de unde sa incep , am scris la site
> euro nu mia raspuns!! banuies ca e vb de Eurolive pt ca au zis ca cei de
> le ministerul de finante belgia au trimis adresa catre ministerul din
> romania!!
> Problema incepe sa fie mai deliacta intrucat trebuie sa merg cat de repede
> la finante si nu stiu ce s a le comunic!!! De aceea va deranjez din nou
> prin acest e-mail
Va asigur ca nu stie nimeni in afara de voi ca fac si acesta meserie!!!(doar eu si sotul meu)
Va multumesc mult!!!
> Cu respect Mariasa!!
> Cer ajutor iarasi intrucat nu cunosc pe nimeni cu care s a vorbesc de
> acest subiect!!
> Revin cu problema mea cu cei de la finate!!!!
> Dupa cum v-am mai spus in celalat anunt lucrez de acasa ca model pe doua
> site. eurolive si xlove
> Intrebare!!!!
> stiti daca lucrez pentru o firma din afara trebuie sa merg la finante sa
> declar ????
> Firma din afara nu are obligatia sa ma anunte ???
> Va rog tare mult sa ma ajutati !!!
> Eu imi petrec pe aceste site-uri cam 2 ore zilnic si lucrez din 2006 .Pana
> acum nu ma deranjat nimeni !! Nustiu de unde sa incep , am scris la site
> euro nu mia raspuns!! banuies ca e vb de Eurolive pt ca au zis ca cei de
> le ministerul de finante belgia au trimis adresa catre ministerul din
> romania!!
> Problema incepe sa fie mai deliacta intrucat trebuie sa merg cat de repede
> la finante si nu stiu ce s a le comunic!!! De aceea va deranjez din nou
> prin acest e-mail
Va asigur ca nu stie nimeni in afara de voi ca fac si acesta meserie!!!(doar eu si sotul meu)
Va multumesc mult!!!
> Cu respect Mariasa!!
-
- User Junior+
Citeste articolul postat de SAD aici impozitarea-activitatii-videochat-t10232.html
Din continutul articolului reiese destul de clar ca oricum ai da-o, adica ori ca ar fi vorba de raporturi de munca, de drepturi de autor conexe sau de venituri din alte surse, impozitul se retine in toate cele 3 cazuri la sursa, adica de catre cel care te plateste pe tine, in speta de catre site care nu este doar un simplu intermediar intre tine si clienti cum se pretind el (ca sa evite plata impozitelor) "deoarece prezinta serviciul în nume propriu si îi poate determina continutul si accesibilitatea." Si chiar asa este, pentru ca tu nu functionezi pe site chiar de capul tau, ai niste reguli impuse de catre site care iti poate refuza accesul daca nu respecti respectivele reguli.
Du-te la finante si zi-le ca site-ul retine un comision destul de mare din incasari, ccomision din care ai presupus ca se platesc toate impozitele datorate atat catre statul belgian cat si pentru cel roman pentru ca ''Legea comertului electronic 365/2002 care defineste o astfel de firma ca furnizor de servicii. El nu este conform art. 12 din acea lege un simplu intermediar care asigura accesul la reteaua de comunicatii deoarece prezinta serviciul în nume propriu si îii poate determina continutul si accesibilitatea.
Astfel ca, desi formal, firma care pune la dispozitie mijloacele tehnice se prezinta ca un simplu intermediar care în caseaza comision, aceasta poate fi considerata în fapt platitorul veniturilor pentru npersoanele care presteaza activitate ade videochat. Astfel ca poate fi considerata ca fiind raspunzatoare de retinerea la sursa si plata impozitului pe venit fie ca apreciem ca activitatea respectiva poate fi impozitata potrivit 52 Cod fiscal (venit din proprietate intelectuala) fie potrivit art. 78 -79 Cod fiscal (alte venituri)''
Sa ai la tine si o copie dupa regulile site-ului si sa le precizezi ca inainte sa te apuci de avc ai consultat un avocat care ti-a spus ce scrie mai sus si ca dupa ce ai primit si de la ei (de la finante) solictarea ai mai fost la un avocat si ti-a spus acelasi lucru - ca impozitul trebuie platit de catre site potrivit art. 12 din Legea comertului electronic 365/2002 (chiar daca site-ul se disculpa eventual prin contractul semnat de tine unde se mai mentioneaza uneori ca tu esti responsabila de plata impozitului - nu poate site-ul eluda dispozitiile legale imperative printr-o prevedere contractuala).
Daca insista ca iti vor emite o decizie de impunere sau ca te amendeaza, spune-le ca vei contesta decizia sau amenda intial la ei (ca asa e procedura) si ulterior in instanta pentru ca nu au temei juridic pentru care sa te impoziteze.
Vezi ca astia de la institutiile statului sunt cam batuti in cap si de regula se cred atotcunoscatori desi sunt prosti bata - tu insista cu ale tale, eventual cere o audienta la un superior, pana la urma o poti scoate la capat daca insisti cu ce zice in articolul de mai sus, iti spun din propria experienta cu autoritatile publice ca intr-un final tot dai de un om cat de cat scolit care o sa inteleaga situatia, daca nu, ramane calea instantei.
Nu ti-as recomanda sa recunosti ca esti vinovata de neplata impozitului (lucru de altfel neadevarat) pentru ca deja o dai pe drept penal, inchisoare, chiar si cu suspendare sau amenda penala, dar nu cred ca vrei sa ai cazier.
Neexistand reglementari speciale pentru domeniul avc, se aplica dispozitiile generale din C. fiscal care iti sunt favorabile.
Ia-l si pe sotul tau cu tine daca poti, pentru sustinere. Succes!
Din continutul articolului reiese destul de clar ca oricum ai da-o, adica ori ca ar fi vorba de raporturi de munca, de drepturi de autor conexe sau de venituri din alte surse, impozitul se retine in toate cele 3 cazuri la sursa, adica de catre cel care te plateste pe tine, in speta de catre site care nu este doar un simplu intermediar intre tine si clienti cum se pretind el (ca sa evite plata impozitelor) "deoarece prezinta serviciul în nume propriu si îi poate determina continutul si accesibilitatea." Si chiar asa este, pentru ca tu nu functionezi pe site chiar de capul tau, ai niste reguli impuse de catre site care iti poate refuza accesul daca nu respecti respectivele reguli.
Du-te la finante si zi-le ca site-ul retine un comision destul de mare din incasari, ccomision din care ai presupus ca se platesc toate impozitele datorate atat catre statul belgian cat si pentru cel roman pentru ca ''Legea comertului electronic 365/2002 care defineste o astfel de firma ca furnizor de servicii. El nu este conform art. 12 din acea lege un simplu intermediar care asigura accesul la reteaua de comunicatii deoarece prezinta serviciul în nume propriu si îii poate determina continutul si accesibilitatea.
Astfel ca, desi formal, firma care pune la dispozitie mijloacele tehnice se prezinta ca un simplu intermediar care în caseaza comision, aceasta poate fi considerata în fapt platitorul veniturilor pentru npersoanele care presteaza activitate ade videochat. Astfel ca poate fi considerata ca fiind raspunzatoare de retinerea la sursa si plata impozitului pe venit fie ca apreciem ca activitatea respectiva poate fi impozitata potrivit 52 Cod fiscal (venit din proprietate intelectuala) fie potrivit art. 78 -79 Cod fiscal (alte venituri)''
Sa ai la tine si o copie dupa regulile site-ului si sa le precizezi ca inainte sa te apuci de avc ai consultat un avocat care ti-a spus ce scrie mai sus si ca dupa ce ai primit si de la ei (de la finante) solictarea ai mai fost la un avocat si ti-a spus acelasi lucru - ca impozitul trebuie platit de catre site potrivit art. 12 din Legea comertului electronic 365/2002 (chiar daca site-ul se disculpa eventual prin contractul semnat de tine unde se mai mentioneaza uneori ca tu esti responsabila de plata impozitului - nu poate site-ul eluda dispozitiile legale imperative printr-o prevedere contractuala).
Daca insista ca iti vor emite o decizie de impunere sau ca te amendeaza, spune-le ca vei contesta decizia sau amenda intial la ei (ca asa e procedura) si ulterior in instanta pentru ca nu au temei juridic pentru care sa te impoziteze.
Vezi ca astia de la institutiile statului sunt cam batuti in cap si de regula se cred atotcunoscatori desi sunt prosti bata - tu insista cu ale tale, eventual cere o audienta la un superior, pana la urma o poti scoate la capat daca insisti cu ce zice in articolul de mai sus, iti spun din propria experienta cu autoritatile publice ca intr-un final tot dai de un om cat de cat scolit care o sa inteleaga situatia, daca nu, ramane calea instantei.
Nu ti-as recomanda sa recunosti ca esti vinovata de neplata impozitului (lucru de altfel neadevarat) pentru ca deja o dai pe drept penal, inchisoare, chiar si cu suspendare sau amenda penala, dar nu cred ca vrei sa ai cazier.
Neexistand reglementari speciale pentru domeniul avc, se aplica dispozitiile generale din C. fiscal care iti sunt favorabile.
Ia-l si pe sotul tau cu tine daca poti, pentru sustinere. Succes!
uite de aia imi puneam eu intrebarea daca acel card de la xlove e bun....avand in vedere ca e cardul siteului....si daca ar fi niste probleme legate de finante ei stiu exact cat castigi si pot trimite datele....voi credeti ca e mai bine din punct de vedere fiscal optiunea cardului sau in continuare cont bancar pe xlove?
Am vazut ca banca celor de la xlove cu acre ei colaboreaza pentru card se afla in olanda.
ps: in legatura cu eurolive eu am specificat exact intr-un post mai sus ca sunt belgieni dar se pare ca n-a vazut nimeni.....mai e si o alta posibilitate stiu eu X sa fi lucrat la vreun studio, sa fi plecat sa-si fi facut cont nou apoi si fostul patron sa o declare sa vb cu eurolive ca ea nu plateste impozit :roll: asa gandesc eu poate aberez dar alte idei nu-mi imaginez
Am vazut ca banca celor de la xlove cu acre ei colaboreaza pentru card se afla in olanda.
ps: in legatura cu eurolive eu am specificat exact intr-un post mai sus ca sunt belgieni dar se pare ca n-a vazut nimeni.....mai e si o alta posibilitate stiu eu X sa fi lucrat la vreun studio, sa fi plecat sa-si fi facut cont nou apoi si fostul patron sa o declare sa vb cu eurolive ca ea nu plateste impozit :roll: asa gandesc eu poate aberez dar alte idei nu-mi imaginez
Eu cred ca optiunea cardului pt Xlove e buna,chiar daca ei stiu cat castigi,macar nu mai mergi la banca sa se uite madam la tine ca la ursi si da...e din Olanda.Treaba e cu fata asta ca m-a pus pe ganduri...cred ca Josephine a raspuns corect,stie ea mai multe,eu nu am auzit niciodata pana acum sa fie luat la intrebari de catre finante.Chiar habar nu am ce sa spun...poate Sad are vreo idee?
- fetish
- VIP
am stat si am disecat problema asta , e ceva putred in Danemarca ;in primul rand postarea 7 randuri in 2 zil e nu arata a compartament de om disperat , apoi faptul ca pers in cauza nu sa chinuit macar sa afac un scan dupa actul respectiv sa il vedm si noi sa il citim , poate unii inteleg mai multe mai putine etc , apoi detaliile eh detaliile nu exista cand tocmai detaliile fac diferenta :nu ti treb un rulaj imens pe conturi da unu constant de 2000 - 3000 de euro pe luna sigur atarge atentia , apoi functionarii de la banca unii sunt asa gretosi ca nu i inghiti cu 7 kile de lamaie , apoi plata impozitului se cere numai pt anul 2008 si 2009 ,mintea meas bleaga zice asa ca Fiscul daca scotocea vedea ac rulajul pe cont exista si in ziua de azi de ce sa fie fraieri sa ceara impozitarea nuami pe 2008 , 2009 ?
si pt cine nu a avut curiozitatea articolul 212 din Og 92/2003 se refera fix la solutionarea contestatiilor fiscale dupa cum vedeti aici :http://www.legalis.ro/2011/06/04/noi-in ... a-fiscala/
deci iar o nelamurire..... cam multe lipsuri
si pt cine nu a avut curiozitatea articolul 212 din Og 92/2003 se refera fix la solutionarea contestatiilor fiscale dupa cum vedeti aici :http://www.legalis.ro/2011/06/04/noi-in ... a-fiscala/
deci iar o nelamurire..... cam multe lipsuri
-Milton
-Milton
- fetish
- VIP
ah si in caz de nepata discutam despre contraventie nu amenda penala dupa cum se observa in Codul de proc.penala.:
http://www.contabilul.manager.ro/a/3073 ... entii.html
http://www.contabilul.manager.ro/a/3073 ... entii.html
-Milton
-Milton
-
- User Junior+
Hai sa nu deschidem o polemica pe tema asta doar de dragul de-a ne contrazice.
Contraventia este fapta, iar amenda este sanctiunea. Daca fapta este de ordin penal, adica vorbim despre o infractiune, aceasta se sanctioneaza cu inshisoarea sau amenda penala sau prin alte masuri prevazute de lege. Faptele contraventionale se numesc contraventii si sanctioneaza cu amenda contraventionala sau alte masuri.
Iar contraventiile la care ai trimis tu sunt din Codul de pr. fiscala.
Daca vorbim despre evaziune fiscala vorbim despre o sanciune de drept penal .
Contraventia este fapta, iar amenda este sanctiunea. Daca fapta este de ordin penal, adica vorbim despre o infractiune, aceasta se sanctioneaza cu inshisoarea sau amenda penala sau prin alte masuri prevazute de lege. Faptele contraventionale se numesc contraventii si sanctioneaza cu amenda contraventionala sau alte masuri.
Iar contraventiile la care ai trimis tu sunt din Codul de pr. fiscala.
Daca vorbim despre evaziune fiscala vorbim despre o sanciune de drept penal .
Ultima oară modificat 02 Sep 2011, 12:42 de către josephine_love, modificat 1 dată în total.