Ce s-a intamplat in iulie 2015 pe forum !!!

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
eldiablo
VIP
VIP
Has thanked: 2 times
Been thanked: 8 times

Yupppyyyy ...in sfarsit este racoare afara asa ca va ofer cadou o retrospectiva la ce s-a intamplat pe forum in luna iulie , ordinea este aleatorie iar stelutele primite de fiecare subiect sunt subiective fiind acordate din punctul meu de vedere al celui care chiar a suferit rau rau de cald si plictis in ultimile saptamani , chiar daca este pe un ton glumet topicul contine si raspunsuri pe bune la intrebari pe bune :
* - pe 1 iulie hpf2180 coleg relativ nou cu 12 posturi la activ vine si ne intreaba despre o problema tehnica , felicitari lui mron3 coleg cam la fel de nou cu cele 16 posturi ca i-a raspuns DAR ...surpriza ...hpf2180 postase doar asa ca fapt divers nemaifiind interesat dupa ce a primit primul raspuns ...eu unul sper ca ti-ai rezolvat problema si nu ezita cand mai ai intrebari sa vi sa postezi
*** - pe 3 iulie a inceput si pe 11 iulie s-a incheiat ceea ce putem numi razboiul de 7 zile .... chat_fete un coleg destul de vechi si cu postari destul de numeroase a cerut si el sfat in legatura cu un laptop , uitand ca in trecut a dat vina pentru dezastrul din videochat pe cei care se ajuta intre ei a fost prins in foc incrucisat de googlefun si GlamourFoto cei 2 colegi de forum si amici ai mei ( cel putin in acceptiunea mea ) care alaturi de mine formam Cei 3 Buni Samariteni , prinsa la mijloc spia@ a fost invidiata constructiv de googlefun pentru cei 8200$/luna sau perioada + a primit un sincer multumesc din partea lui chat_fete .De ce am dat 3 stelute acestui subiect = una pentru googlefun meritata pentru ca totusi a ajutat colegul in gasirea laptopului potrivit si 2 pentru site-ul de prezentare al lui chat_fete

http://www.studiovideochatbucuresti.net/ - mi-a facut o pofta de ceva dulce mama mia
**** - pe 5 iulie CzeroLaszlo a anuntat mutarea lui de la Jasmin la Streamate ...daca a dezertat pe bune sunt sanse mari ca streamate sa-si revina si sa creasca , daca e doar miscare de marketing din partea Jasminului ii mai dau 2 ani lu Streamate in top 25 site-uri de videochat - 4 stelute pentru profesionalismul domnului si importanta in domeniu al fostului si actualului angajator
***** - pe 6 iulie Alexiss a revenit cu un link catre inregistrarea integrala a summitului de la Mamaia - sper ca pe multi i-a bucurat asta si inca odata felicitari , din pacate pentru mine nu s-a oferit nimeni sa-mi sponsorizeze participarea la eveniment asa ca l-am ratat , pe langa toate intrigile reale sau inchipuite pe mine inca ma roade o "chestie" pe care am observat-o si la celelalte summit-uri ...De ce hostesele angajate nu sunt nici macar la nivelul unor modele medii ? Adica ...dragute , sexy dar total lipsite de "vino-ncoa" sau "mama ce-as cere-o de prietena intima pe fata asta "
***** - pe 7 iulie iese la suprafata Hollywood Studio - va doresc bafta in tot si sa ne auzim numai de bine
***** - 14 iulie iese la suprafata Macumba Joy Studio Brasov - chiar am fost pus in situatia de nu sti nici un studio in Brasov pentru a-l recomanda - 5 stele pentru ca sunteti mamici voi colectivul de acolo si pentru ca aveti o prezentare si un site mai mult decat ok
* - tot pe 14 iulie dupa 14 ani de experienta ( sau 12 daca intrii la ei pe site ) apare public Rich Girls Studio - nu a durat mult pana la izbucnirea Razboiului pe fata ascuns pe la spate si bagat intr-un final sub presul incapator al acestei industrii : Nota 10 proprietarilor pentru vechimea in acest domeniu , pentru ca sunt baieti buni dupa cum spune Isa , pentru ca joaca fotbal dupa cum spune alt coleg forumist , pentru ca i-au promis lu Glamour ca rezolva problema cu asemanarea de nume , pentru ca reusesc sa tina peste 150 de modele in colaborare cu ei , pentru ca au investit o suma consistenta de bani in "rebrenduirea" afacerii lor SI Nota 1 tot lor pentru ca nu sunt transparenti , pentru ca pacalesc modelele incepatoare prin contracte si clauze total aiurea , pentru ca nu platesc pe cineva capabil sa se ocupe de imaginea lor si pentru faptul ca dau penalizare daca saluti o colega .... in rest .... sunt un boem asa ca va doresc toata bafta si sporul din lume si fie ca in cel mai scurt timp sa demonstrati tuturor ca toate aceste "greseli" pentru care eu v-am dat nota 1 au fost doar niste etape spre un 10 pe linie
*** - 8 iulie : lalaverim initiaza ''Rigurozitate nemteasca'' sau ''big happy family'' , anna94 chiar daca are cu 14 ani mai putin decat mine imi da sah prin raspunsul ei - rog o persoana abilitata sa-mi explice desenul rigurozitate-nemteasca-sau-big-happy-family-t15746.html
* - pe 10 iulie a aparut un nou membru al frumoasei noastre comunitati pe numele lui "de scena" CosplayC2C - dupa ce a certat comunitatea videochat din Iasi ca nu imparte cunostinte cu el , dupa ce sincer l-a apreciat pe GlamourFoto ca a oferit un sprijin real comunitatii de pe forum , dupa ce a dat cu aia de la f64 ( o mica afacere de milioane de euro ) ca n-au nici produse de calitate si nici nu-i raspund la comenzi , dupa ce s-a laudat ca el in camera sau camerele lui de lucru are set-up de lumini mai ceva ca pe platourile de la Buftea , dupa toate astea ...n-a mai revenit , mie mi-a lipsit ca as fi vrut sa discut cu el despre disparitia becurilor la 1 leu ca mie tare bune imi erau prin casa ...si cum el se pricepe la gasit pe amazon poate poate imi gasea si mie un set up ok nu porcariile astora de la f64
** - tot pe 10 iulie Cosplayc2c i-a recomandat unei colege sa caute un geek ca sa-i faca niste setari complicate la un router banal binenteles in Linux ca sa nu-i mai scada fetei bit rate-ul si sa tina sub control fps-ul sau invers sau sau sau - ai 2 stelute de la mine Cosplayc2c pentru ca intradevar ai oferit o solutie la o problema dar trebuie sa recunosti si tu ca esti geek ok ?
*** - intre 11 si 26 iulie googlefun a fost iar "pacalit" de o colega ( sau fosta ) pe numele ei criscross ...sedus si abandonat ea a ramas la sfarsit fericita cu o configuratie recomandata de el - Configuratia este buna pentru videochat - in acest topic gasiti niste configuratii bune pentru videochat + sunteti atentionati sa nu cumva sa va ganditi sa puneti mana pe pc-ul lui Smart !!!
**** - cred ca a durat toata luna ...e unul din topicurile mele preferate : calculator-sau-laptop-t15601-40.html
** - pe 14 iulie vargart_studio are niste probleme cu c920 ....googlefun ii raspunde dar cam degeaba ...dupa 6 zile vargart_studio decide sa reinstaleze windows

**** - pe 17 iulie de citit topicul " Cu logitech C910 am sa am iconita HD?" - intrebare frumoasa cu raspuns pertinent si happy ending
* - la nici 2 zile dupa ce googlefun a satisfacut nevoia noi noastre colege Ema18 ( google recunoaste ca te-au atras cei 18 anisori posibili ? ) s-a trezit la doar al 2-lea post al ei sa o certe ....o steluta google pentru ca cei 18 anisori n-au mai revenit pe forum ...uite asa sperii tu cateodata colegele cu potential
*** - pe 18 iulie apare o noua colega ColdDream cu urmatoarea problema " Nu mai merge visit-x pentru jasmin" - 3 colege forumiste sar ca fetele si o ajuta ...ea ...tacere ...acum inteleg de ce Vis Rece ...o cam lasa rece ...3 stelute pentru cele 3 colege care i-au sarit in ajutor : lalaverim , dragica1 si nikoleboss
* - 20 si 23 iulie initiaza 2 posturi noul studio StudioHDRO - primeste raspunsuri pertinente - se supara si pleaca
* - 20 iulie - pe JasmineHott o intereseaza ce are de castigat daca se face si webmaster , Glamourfoto si andro ii sar in aparare si o atentioneaza sa nu aibe incredere in alxxx_is pentru ca el ofera doar lectii particulare doar modelelor + n-a mai intrat din decembrie 2014 pe forum
*** - 20 iulie - felicitari domnului coleg AlexAlexandru pentru ca vrea sa plateasca niste taxe pentru veniturile pe care familia lui le realizeaza in acest domeniu ...pacat ca sunt prea putini ca el altfel am avea niste politicieni si mai bogati ...pacat
* - pe 29 iulie a avut loc inca un schimb de replici dure intre EmyFetish si BlondeGirl castigatoarea rundei BlondeGirl ( de data asta i-a dat o informatie folositoare ...ban-ul chiar e indicat sa-l folositi in situatii extreme pentru ca altfel riscati sa-l pierdeti pe John care ar fi cheltuit 3-5 mii $ in urmatoarea luna doar pentru ca el a prins o zi proasta iar tu a model te-ai simtit mofturoasa exact in momentul ala )
* - pe 29 iulie tot EmyFetish ne intreba daca pe membrii nu-i deranjeaza ca in poze un model este muma iar online este ciuma - raspuns : BA DA
* - tot pe 29 iulie echipa RichGirlsS a comentat la un topic de 2 pagini in care fiecare membru al forumului a scris intre 10 si cateva sute de cuvinte cu simplu si concis "Adevarat" - recunosc ca si eu am momente in care nu-mi vine sa tastez nici macar cand imi vine sa spamez dar chiar si atunci incerc sa evit desconspirarea pe cat posibil si intru si eu in discutie : Adevarat
* - tot pe 29 iulie ne-am bucurat impreuna pentru EmyFetish ca pe ea a ferit-o Dumnezeu de apropouri si "hartuiri" sexuale , nu stiu exact ce nr din cele 12 a avut aceasta postare dar deja ii era fomica noii noastre colege pentru ca intr-o fraza mica a papat o virgula si-o liniuta
* - tot pe 29 iulie EmyFetish care din spusle ei a lucrat sau lucreaza la RichGirls studio pune o intrebare in legatura cu neputinta ei de a posta un link ...primeste raspuns de la mihai colegul ei de studio ( mihai_richG ) dar se decide sa nu mai puna nici un link
*** - tot pe 29 iulie echipa RichGirlsS imi da lovitura si pe principiul "gura pacatosului adevar graieste " ei posteaza : Romancele sunt cele mai frumoase femei! Si cele mai descurcarete! - 3 steute pentru ca sunt 100% de acord cu voi
** - 29 iulie ...cat fight BlondeGirl versus Lorry si EmyFetish pe tema importantei prescurtarilor in videochat , bestbeast fara nici o legatura cu lupta celor 2 ii papa lu importanta un a si-l transforma pe ? in / ...uite-asa , 2 stelute pt ca a fost frumi :)
* - tot 29 iulie alt topic aceiai poveste cat fight BlondeGirl versus Lorry si EmyFetish de data asta pe seama mfc si faptului ca fetele bogate recunosc ca mai au de invatat si blonda tot le cearta
*** - tot pe 29 iulie si tot echipa RichGirlsS ma impresioneaza ...in topicul "33 de greseli ale unui Patron de Studio" ei dau raspunsul : Reguli. Intr-adevar, regulile trebuie sa fie si plauzibile. - iar 3 stelute de la mine pt ca sunt de acord
** ( are 2 stelute doar pentru ca m-am bagat si eu in discutie ) - pe 30-31 iulie a fost o incercare timida de cat fight intre : Lorry pe de o parte si Howqua + HoneyHoney + BlondeGirl ....... cum spunea si Lorry : cat de urat !!! , bine ca n-a scris saraca fata o fraza ca sareati 12-15 forumiste pe ea , asa ...3 cuvinte 3 participante ...tura asta a castigat-o Lorry clar
* - pe 30 iulie aceiasi echipa de la RichGirlsS face un efort deosebit si in loc sa puna un singur zambet la un topic vechi de 2 ani ...pune 4 ...studio20 ii cearta ....eu ma bag aiurea ....

Cam asta a fost cu luna lu cuptor ...sincer ...o luna dezastruasa din punct de vedere al calitatii si cantitatii discutiilor despre forum dar ....nu are nici o sansa sa afecteze tot ce a facut acest forum de-a lungul timpului ....si ca sa termin cu o gluma serioasa :

Cine imi da un replay care sa ma faca sa il cred ca a stat si a citit tot ce-am aberat eu pe aici are un pachet de produse promotionale Dani trimis prin Fan Curier unde vrea el/ea , pachetul va contine : o bere bucegi la 1 litru , 3 pliculete de 3 in 1 , o ciocolata kinder exagerat de mica si o poza de-a mea cu autograf .... ofer maxim 1 premiu / usser si maxim 100 de premii ...perioada concursului se termina pe 31 august

un August perfect tuturor
Carpe Diem va doresc la toti - Sunt implinit spiritual , dezinteresat si neinteresant financiar , gata de gluma oricand , ajut si critic gratis sincer cand pot iar daca jignesc nejustificat inseamna ca nu nu sunt eu
SoulCams Models Studios wanted
AlexandraGeorgia
VIP
VIP
Has thanked: 0
Been thanked: 2 times

eldiablo scrie:
Cine imi da un replay care sa ma faca sa il cred ca a stat si a citit tot ce-am aberat eu pe aici are un pachet de produse promotionale Dani trimis prin Fan Curier unde vrea el/ea , pachetul va contine : o bere bucegi la 1 litru , 3 pliculete de 3 in 1 , o ciocolata kinder exagerat de mica si o poza de-a mea cu autograf .... ofer maxim 1 premiu / usser si maxim 100 de premii ...perioada concursului se termina pe 31 august

Am citit și acum aștept pachetul. Berea este rece? Să vorbim cu googlefun, poate o trimiți cu elicopterul să ajungă mai repede
Business Woman of The Year Winner BucharestSummit Awards 2017-2018
YNOT 2015-2016-2017 Businesswoman of the Year Nominee
XBIZ 2016-2017 - Live Cam Model of the Year Nominee
AVN 2017 - Best Solo Girl Website Nominee
AVN 2016-2017- Favorite Cam Girl Nominee

http://domsociety.ro
DarkBOO
User Activ
User Activ
Been thanked: 0

eldiablo scrie:Yupppyyyy ...in sfarsit este racoare afara asa ca va ofer cadou o retrospectiva la ce s-a intamplat pe forum in luna iulie , ordinea este aleatorie iar stelutele primite de fiecare subiect sunt subiective fiind acordate din punctul meu de vedere al celui care chiar a suferit rau rau de cald si plictis in ultimile saptamani , chiar daca este pe un ton glumet topicul contine si raspunsuri pe bune la intrebari pe bune :
* - pe 1 iulie hpf2180 coleg relativ nou cu 12 posturi la activ vine si ne intreaba despre o problema tehnica , felicitari lui mron3 coleg cam la fel de nou cu cele 16 posturi ca i-a raspuns DAR ...surpriza ...hpf2180 postase doar asa ca fapt divers nemaifiind interesat dupa ce a primit primul raspuns ...eu unul sper ca ti-ai rezolvat problema si nu ezita cand mai ai intrebari sa vi sa postezi
*** - pe 3 iulie a inceput si pe 11 iulie s-a incheiat ceea ce putem numi razboiul de 7 zile .... chat_fete un coleg destul de vechi si cu postari destul de numeroase a cerut si el sfat in legatura cu un laptop , uitand ca in trecut a dat vina pentru dezastrul din videochat pe cei care se ajuta intre ei a fost prins in foc incrucisat de googlefun si GlamourFoto cei 2 colegi de forum si amici ai mei ( cel putin in acceptiunea mea ) care alaturi de mine formam Cei 3 Buni Samariteni , prinsa la mijloc spia@ a fost invidiata constructiv de googlefun pentru cei 8200$/luna sau perioada + a primit un sincer multumesc din partea lui chat_fete .De ce am dat 3 stelute acestui subiect = una pentru googlefun meritata pentru ca totusi a ajutat colegul in gasirea laptopului potrivit si 2 pentru site-ul de prezentare al lui chat_fete

http://www.studiovideochatbucuresti.net/ - mi-a facut o pofta de ceva dulce mama mia
**** - pe 5 iulie CzeroLaszlo a anuntat mutarea lui de la Jasmin la Streamate ...daca a dezertat pe bune sunt sanse mari ca streamate sa-si revina si sa creasca , daca e doar miscare de marketing din partea Jasminului ii mai dau 2 ani lu Streamate in top 25 site-uri de videochat - 4 stelute pentru profesionalismul domnului si importanta in domeniu al fostului si actualului angajator
***** - pe 6 iulie Alexiss a revenit cu un link catre inregistrarea integrala a summitului de la Mamaia - sper ca pe multi i-a bucurat asta si inca odata felicitari , din pacate pentru mine nu s-a oferit nimeni sa-mi sponsorizeze participarea la eveniment asa ca l-am ratat , pe langa toate intrigile reale sau inchipuite pe mine inca ma roade o "chestie" pe care am observat-o si la celelalte summit-uri ...De ce hostesele angajate nu sunt nici macar la nivelul unor modele medii ? Adica ...dragute , sexy dar total lipsite de "vino-ncoa" sau "mama ce-as cere-o de prietena intima pe fata asta "
***** - pe 7 iulie iese la suprafata Hollywood Studio - va doresc bafta in tot si sa ne auzim numai de bine
***** - 14 iulie iese la suprafata Macumba Joy Studio Brasov - chiar am fost pus in situatia de nu sti nici un studio in Brasov pentru a-l recomanda - 5 stele pentru ca sunteti mamici voi colectivul de acolo si pentru ca aveti o prezentare si un site mai mult decat ok
* - tot pe 14 iulie dupa 14 ani de experienta ( sau 12 daca intrii la ei pe site ) apare public Rich Girls Studio - nu a durat mult pana la izbucnirea Razboiului pe fata ascuns pe la spate si bagat intr-un final sub presul incapator al acestei industrii : Nota 10 proprietarilor pentru vechimea in acest domeniu , pentru ca sunt baieti buni dupa cum spune Isa , pentru ca joaca fotbal dupa cum spune alt coleg forumist , pentru ca i-au promis lu Glamour ca rezolva problema cu asemanarea de nume , pentru ca reusesc sa tina peste 150 de modele in colaborare cu ei , pentru ca au investit o suma consistenta de bani in "rebrenduirea" afacerii lor SI Nota 1 tot lor pentru ca nu sunt transparenti , pentru ca pacalesc modelele incepatoare prin contracte si clauze total aiurea , pentru ca nu platesc pe cineva capabil sa se ocupe de imaginea lor si pentru faptul ca dau penalizare daca saluti o colega .... in rest .... sunt un boem asa ca va doresc toata bafta si sporul din lume si fie ca in cel mai scurt timp sa demonstrati tuturor ca toate aceste "greseli" pentru care eu v-am dat nota 1 au fost doar niste etape spre un 10 pe linie
*** - 8 iulie : lalaverim initiaza ''Rigurozitate nemteasca'' sau ''big happy family'' , anna94 chiar daca are cu 14 ani mai putin decat mine imi da sah prin raspunsul ei - rog o persoana abilitata sa-mi explice desenul rigurozitate-nemteasca-sau-big-happy-family-t15746.html
* - pe 10 iulie a aparut un nou membru al frumoasei noastre comunitati pe numele lui "de scena" CosplayC2C - dupa ce a certat comunitatea videochat din Iasi ca nu imparte cunostinte cu el , dupa ce sincer l-a apreciat pe GlamourFoto ca a oferit un sprijin real comunitatii de pe forum , dupa ce a dat cu aia de la f64 ( o mica afacere de milioane de euro ) ca n-au nici produse de calitate si nici nu-i raspund la comenzi , dupa ce s-a laudat ca el in camera sau camerele lui de lucru are set-up de lumini mai ceva ca pe platourile de la Buftea , dupa toate astea ...n-a mai revenit , mie mi-a lipsit ca as fi vrut sa discut cu el despre disparitia becurilor la 1 leu ca mie tare bune imi erau prin casa ...si cum el se pricepe la gasit pe amazon poate poate imi gasea si mie un set up ok nu porcariile astora de la f64
** - tot pe 10 iulie Cosplayc2c i-a recomandat unei colege sa caute un geek ca sa-i faca niste setari complicate la un router banal binenteles in Linux ca sa nu-i mai scada fetei bit rate-ul si sa tina sub control fps-ul sau invers sau sau sau - ai 2 stelute de la mine Cosplayc2c pentru ca intradevar ai oferit o solutie la o problema dar trebuie sa recunosti si tu ca esti geek ok ?
*** - intre 11 si 26 iulie googlefun a fost iar "pacalit" de o colega ( sau fosta ) pe numele ei criscross ...sedus si abandonat ea a ramas la sfarsit fericita cu o configuratie recomandata de el - Configuratia este buna pentru videochat - in acest topic gasiti niste configuratii bune pentru videochat + sunteti atentionati sa nu cumva sa va ganditi sa puneti mana pe pc-ul lui Smart !!!
**** - cred ca a durat toata luna ...e unul din topicurile mele preferate : calculator-sau-laptop-t15601-40.html
** - pe 14 iulie vargart_studio are niste probleme cu c920 ....googlefun ii raspunde dar cam degeaba ...dupa 6 zile vargart_studio decide sa reinstaleze windows

**** - pe 17 iulie de citit topicul " Cu logitech C910 am sa am iconita HD?" - intrebare frumoasa cu raspuns pertinent si happy ending
* - la nici 2 zile dupa ce googlefun a satisfacut nevoia noi noastre colege Ema18 ( google recunoaste ca te-au atras cei 18 anisori posibili ? ) s-a trezit la doar al 2-lea post al ei sa o certe ....o steluta google pentru ca cei 18 anisori n-au mai revenit pe forum ...uite asa sperii tu cateodata colegele cu potential
*** - pe 18 iulie apare o noua colega ColdDream cu urmatoarea problema " Nu mai merge visit-x pentru jasmin" - 3 colege forumiste sar ca fetele si o ajuta ...ea ...tacere ...acum inteleg de ce Vis Rece ...o cam lasa rece ...3 stelute pentru cele 3 colege care i-au sarit in ajutor : lalaverim , dragica1 si nikoleboss
* - 20 si 23 iulie initiaza 2 posturi noul studio StudioHDRO - primeste raspunsuri pertinente - se supara si pleaca
* - 20 iulie - pe JasmineHott o intereseaza ce are de castigat daca se face si webmaster , Glamourfoto si andro ii sar in aparare si o atentioneaza sa nu aibe incredere in alxxx_is pentru ca el ofera doar lectii particulare doar modelelor + n-a mai intrat din decembrie 2014 pe forum
*** - 20 iulie - felicitari domnului coleg AlexAlexandru pentru ca vrea sa plateasca niste taxe pentru veniturile pe care familia lui le realizeaza in acest domeniu ...pacat ca sunt prea putini ca el altfel am avea niste politicieni si mai bogati ...pacat
* - pe 29 iulie a avut loc inca un schimb de replici dure intre EmyFetish si BlondeGirl castigatoarea rundei BlondeGirl ( de data asta i-a dat o informatie folositoare ...ban-ul chiar e indicat sa-l folositi in situatii extreme pentru ca altfel riscati sa-l pierdeti pe John care ar fi cheltuit 3-5 mii $ in urmatoarea luna doar pentru ca el a prins o zi proasta iar tu a model te-ai simtit mofturoasa exact in momentul ala )
* - pe 29 iulie tot EmyFetish ne intreba daca pe membrii nu-i deranjeaza ca in poze un model este muma iar online este ciuma - raspuns : BA DA
* - tot pe 29 iulie echipa RichGirlsS a comentat la un topic de 2 pagini in care fiecare membru al forumului a scris intre 10 si cateva sute de cuvinte cu simplu si concis "Adevarat" - recunosc ca si eu am momente in care nu-mi vine sa tastez nici macar cand imi vine sa spamez dar chiar si atunci incerc sa evit desconspirarea pe cat posibil si intru si eu in discutie : Adevarat
* - tot pe 29 iulie ne-am bucurat impreuna pentru EmyFetish ca pe ea a ferit-o Dumnezeu de apropouri si "hartuiri" sexuale , nu stiu exact ce nr din cele 12 a avut aceasta postare dar deja ii era fomica noii noastre colege pentru ca intr-o fraza mica a papat o virgula si-o liniuta
* - tot pe 29 iulie EmyFetish care din spusle ei a lucrat sau lucreaza la RichGirls studio pune o intrebare in legatura cu neputinta ei de a posta un link ...primeste raspuns de la mihai colegul ei de studio ( mihai_richG ) dar se decide sa nu mai puna nici un link
*** - tot pe 29 iulie echipa RichGirlsS imi da lovitura si pe principiul "gura pacatosului adevar graieste " ei posteaza : Romancele sunt cele mai frumoase femei! Si cele mai descurcarete! - 3 steute pentru ca sunt 100% de acord cu voi
** - 29 iulie ...cat fight BlondeGirl versus Lorry si EmyFetish pe tema importantei prescurtarilor in videochat , bestbeast fara nici o legatura cu lupta celor 2 ii papa lu importanta un a si-l transforma pe ? in / ...uite-asa , 2 stelute pt ca a fost frumi :)
* - tot 29 iulie alt topic aceiai poveste cat fight BlondeGirl versus Lorry si EmyFetish de data asta pe seama mfc si faptului ca fetele bogate recunosc ca mai au de invatat si blonda tot le cearta
*** - tot pe 29 iulie si tot echipa RichGirlsS ma impresioneaza ...in topicul "33 de greseli ale unui Patron de Studio" ei dau raspunsul : Reguli. Intr-adevar, regulile trebuie sa fie si plauzibile. - iar 3 stelute de la mine pt ca sunt de acord
** ( are 2 stelute doar pentru ca m-am bagat si eu in discutie ) - pe 30-31 iulie a fost o incercare timida de cat fight intre : Lorry pe de o parte si Howqua + HoneyHoney + BlondeGirl ....... cum spunea si Lorry : cat de urat !!! , bine ca n-a scris saraca fata o fraza ca sareati 12-15 forumiste pe ea , asa ...3 cuvinte 3 participante ...tura asta a castigat-o Lorry clar
* - pe 30 iulie aceiasi echipa de la RichGirlsS face un efort deosebit si in loc sa puna un singur zambet la un topic vechi de 2 ani ...pune 4 ...studio20 ii cearta ....eu ma bag aiurea ....

Cam asta a fost cu luna lu cuptor ...sincer ...o luna dezastruasa din punct de vedere al calitatii si cantitatii discutiilor despre forum dar ....nu are nici o sansa sa afecteze tot ce a facut acest forum de-a lungul timpului ....si ca sa termin cu o gluma serioasa :

Pregateste Kinder-ul ala :lol: :lol: :lol: :lol:
dulcyka_sexy
User Avansat
User Avansat

din fericire am citit chiar tot, de plcitiseala sau din lipsa de ocupatie, din pacate, nu beau bere, doar suc:) nu pap ciocolata, nu beau cafea la pliculet....poza cu atograf o poti trimite aici sau pe mail, deci te scoti chiar ieftin cu mine :lol: :lol: :lol: :lol: interesant topicul, sa revedem ce a vorbit x cu y, ce sfaturi s-au mai dat, cine pe care a mai injurat, ma distrat topicul cu blondegirl aia..tare fata ce mai...googlefun intotdeauna e excited to answer and help, dar la final, el ramane nesatisfacut :) :) :) :) de acum e mai racoare cica:)
Imagine
Smart
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

Mda...ce sa zic...comunitatea noastra magica...In rest...nici eu nu beau bere....
www.smartchat.ro - We are not the best...That's why we try harder!
eldiablo
VIP
VIP

Va multumesc pentru replay-uri :

BrattyPrincess : Berea va fi rece doar daca imi dai o adresa de livrare in Bucuresti ( din plictiseala o sa fac o economie de 7-12 lei si in Bucuresti m-am decis sa fac livrarile personal asa ca voi face cumparaturile la cel mai apropiat magazin din zona adresei de livrare )
BlondeGirl : premiile vor fi primite intre 1 si 15 septembrie conform conditiilor de participare asa ca nu-l pregatesc inca sa nu-si schimbe proprietatile organoleptice
dulcyka_sexy : pot inlocui berea cu o doza de suc la alegere , ciocolata cu o napolitana sau altceva dulce in limita a 5 Ron , cafeaua la pliculetz la fel cu un energizant sau baton proteic tot in limita a 5 Ron , pot chiar sa-ti trimit 15 ron sa-ti cumperi ce vrei tu de ei DAR la poza cu autograf eu zic sa nu renunti - am chiar daca mici niste sanse sa ajung celebru si momentan este prima serie de poze personale cu autograf pe care o voi lansa asa ca nu-ti pagubii nepotii de o viitoare avere descoperita de ei in comoda veche a bunicii DAR daca asta o sa decizi o sa-ti pun un scan aici si gata ca nu-mi pasa prea mult de viitorii tai nepoti + va creste un pic valoarea celorlalte 99 de poze trimise
Smart : citeste la dulcyka_sexy si alege suc sau 5 Ron

- rog persoanele care sufera de sindromul teoria conspiratiei sa-si ia pastilutza si sa se calmeze : Premiile sunt pe bune si nu sunt conditionate de aflarea unor date personale sau intalniri face to face cu vreun membru al acestei comunitati , accept cu placere adrese false cu conditia ca numarul de telefon sa fie real pentru a putea fi contactati de cei de la Fan Curier in vederea livrarii SAU daca cineva se fereste sa-mi dea vreo informatie facem ca in filme : imi trimite prin PM un loc si o ora unde sa las pachetul - Oferirea acestor premii este o placere pe care mi-o permit din banii castigati din acest domeniu

96 premii left
Carpe Diem va doresc la toti - Sunt implinit spiritual , dezinteresat si neinteresant financiar , gata de gluma oricand , ajut si critic gratis sincer cand pot iar daca jignesc nejustificat inseamna ca nu nu sunt eu
googlefun
VIP
VIP

Fereasca , bunul D-zeu !!!!! :lol: Esti fenomenal !!
Ma simt ....depasit , insipid , incolor si inodor , lipsit de cele mai elementare posibilitati de comunicare - in plus - incep sa acuz o deficientza galopant de acuta ....de imaginatie!! Holy crap ! :lol:

Nici daca ma plateai in aur de 24 k , 1 gram /aliniat , nu stateam (si mai mult ca sigur , nici nu reuseam ) , sa fac retrospectriva asta !
Si eu care credeam ca ma plictisesc ...... :lol:

Ce sa zic !? Bravo ! Impresionanta munca de sisif ! Fabulos !

P.S Da-mi ceva timp , sa-mi revin din ...exuberanta postarii :wink: .O sa-ti fac o lista de suplimente nutritive la care as vrea "pretentia" de subventie si , nu pentru ca nu as bea cafea /bere /etc.
Eu beau si cafea si bere si ...kinder :lol:

Pt munca ta , o melodie , sa te inspire in continuare : https://www.youtube.com/watch?v=GhKm_SdHsLs

I'll be back ! :wink:
justme2015

esti tare domne...no comment...de aplaudat..... :mrgreen:
eldiablo
VIP
VIP

googlefun - Contemplandu-mi fenomenabilitatea iti multumesc pentru complimente , iti apreciez modestia chiar daca inca tin minte ca ti-ai etalat elicopterul Apache pe aici si raman cu o noua dilema existentiala de genul : O exista sau nu o exista undeva pe piata internationala a dulciurilor un milk shake kinder sub 5 ron / pahar ? Cat despre "subventia" pentru suplimente trebuie doar sa ma ajuti sa gasim o modalitate sa le extragem pe cele in plus din toate incordarile de muschi inutile care mai apar pe aici pe forum , mi-a soptit mie o pasarica ( nu pasare - o pustoaica la 18-20 de ani cu buci misto si tate perfecte inainte chiar de siliconare , pierce in limba , culta - cand am intrebat-o de ce-i place analul mi-a replicat ca pana si vechii greci promotorii civilizatiei moderne + 99% din senatul Romei antice il apreciau si practicau chiar si intre ei asa ca ea care abia a terminat un liceu de cartier cu 6.69 la Bac cum sa nu-l aprecieze , intelegatoare - il intelege pe un prieten de-al meu chiar si cand sunt dezbracati si pe asta il suna nevasta sa-l deranjeze , o fata extraordinara ... la ea ma refeream cand am spus o pasarica ) ca ar fi pe aici pe forum si in domeniu niste tabere de muschi financiari si interese ascunse care din cand in cand se mai contreaza asa ca trebuie doar sa gasim solutia sa extragem suplimentele si iti garantez ca o sa te sune Uceanu sa te certe ca ai inceput sa o antrenezi pe Luciu in locul lui asta dupa ce el s-a chinuit sa-si faca un nume si o cariera muncind la sala si avand o viata sanatoasa si bla bla uite-asa tin sa-ti precizez ca mi-a luat 43 de minute sa scriu topicul initial + promit ca daca gasesti pe cineva care sa-mi plateasca 1 g aur / 18 k ( prefer 18 ...la 24 sunt deja prea experimentate pt mine un umil pusti de 35 ) / aliniat la urmatoarea retrospectiva va interpretez astral numele pe care le aveti pe forum + va interpretez abstract un vis/cosmar la fiecare + pentru cei cu cartonase galbene si rosii dau ca premiu cel mare un Logan ca orice Bingo care se respecta - GATA ...

justme2015 - mercic ca mi-ai reamintit ca am ajuns de rasul lumii ( forumului ) , ma simt obligat sa-ti reamintesc totusi pana pe 31 august sa-mi spui prin pm cum iti pot livra premiul

94 premii left si exact 29 zile , 14 ore si 30 minute pana la terminarea concursului
Nord
User Activ
User Activ
Been thanked: 13 times

Se pare ca ai mult timp liber :) !
Sfaturi generale pentru webmasteri incepatori/medii :Tips for webmasters | Live Cams
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

eldiablo scrie:*** http://www.studiovideochatbucuresti.net/ - mi-a facut o pofta de ceva dulce mama mia

Nu beau bere si nici 3 in 1,vezi tu ce-mi trimiti,poate kinder-ul ala mic,mic,ma risc chiar daca sunt la cura si premiul pentru cel mai nesuferit moderator :lol:
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
SFG2707
VIP
VIP
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

IsaGlamChat scrie: ... premiul pentru cel mai nesuferit moderator :lol:
Eu zic sa semnezi petitia sa se intoarca Win ca prezenta lui te-ar scapa de multe batai de cap. Eu as semna-o dar mi-e ca imi cere poze deocheate sau mai stiu eu ce... Stii tu cum e Win :mrgreen: Cu tine nu indrazneste ca iti cunoaste barbatul :D
googlefun
VIP
VIP

SFG2707 scrie:
Eu zic sa semnezi petitia sa se intoarca Win ca prezenta lui te-ar scapa de multe batai de cap. Eu as semna-o dar mi-e ca imi cere poze deocheate sau mai stiu eu ce... Stii tu cum e Win :mrgreen: Cu tine nu indrazneste ca iti cunoaste barbatul :D
Buna ideia SFG2707@ , :wink:
Uite ca fara sa vrem , am aflat cu totul intamplator , ca sotul Isei este probabil un temut luptator de MMA (Mixed Martial Arts ), avand o groaza de sportivi pe constiinta -multora incheindu-le cariera inainte de termen ( sportiviceste vorbind ) :lol: !!

Totusi , la cat poate alerga Win ( 42 km !!! ) , sa speram ca-i va sugera , ca lupta sa aiba loc dupa alergare pentru ca macar sa fie remiza , sau sa se incheie la o bere :wink:

P.S WoW Isa ! Acum inteleg in parte , de ce ma iei tare cateodata ! Ai "spate " ! :shock:
Dar te rog , adu-ti aminte ca eu niciodata nu am zis nimic de rau ,asa ca sterge-ma de pe lista . Te rog eu mult , verifica de 2-3 ori sa nu fiu trecut pe black list .Nu as vrea sa ma trezesc odata ca deschid usa postasului si langa el e un malac de 2 metri si de vreo 140 kg , care nu zambeste deloc si intreaba printre dinti : "M-a trimis Isa ,ia spune-mi rapid tu esti googlefun ?" :shock:
Iti spun de pe acum , raspunsul va fi : "Nu am habar cine-i googlefun si oricum tata nu este acasa ! " Damn ! Ia sa-mi pun eu niste gratii pe afara de usa .Preventiv ... :wink:
Ultima oară modificat 02 Aug 2015, 13:03 de către googlefun, modificat de 2 ori în total.
eldiablo
VIP
VIP

SFG2707 scrie:
SFG2707 - ca sa stiu si eu , ai citit si topicul meu initial sau doar comentariul postat de Isa - nu ca ar fi treaba mea dar sa stiu daca te trec pe lista premiantilor sau nu , in alta ordine de idei daca spre bucuria noastra se intoarce Marius si-ti cere poze cu tine deocheate eu zic sa te razbuni si in loc sa i le trimiti sa le postezi public , Mariusssssssssssssssssssss ??? Cand te intorci ?
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember

SFG2707 scrie:
Nu-I nevoie sa semnez nimic,Marius stie pararea mea in legatura cu plecarea de pe forum dar nu-l pot condamna,am facut-o si eu de vreo 3 ori cu inchiderea screenului cu tot asa ca nu sunt cel mai bun exemplu :)))Eu sper ca se va intoarce cand va realiza ca astfel de gesturi dau satisfactie oamenilor care nu merita :wink:
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember

googlefun scrie:
SFG2707 scrie:
Buna ideia SFG2707@ , :wink:
Uite ca fara sa vrem , am aflat cu totul intamplator , ca sotul Isei este probabil un temut luptator de MMA (Mixed Martial Arts ), avand o groaza de sportivi pe constiinta -multora incheindu-le cariera inainte de termen ( sportiviceste vorbind ) :lol: !!

Totusi , la cat poate alerga Win ( 42 km !!! ) , sa speram ca-i va sugera , ca lupta sa aiba loc dupa alergare pentru ca macar sa fie remiza , sau sa se incheie la o bere :wink:

P.S WoW Isa ! Acum inteleg in parte , de ce ma iei tare cateodata ! Ai "spate " ! :shock:
Dar te rog , adu-ti aminte ca eu niciodata nu am zis nimic de rau ,asa ca sterge-ma de pe lista . Te rog eu mult , verifica de 2-3 ori sa nu fiu trecut pe black list .Nu as vrea sa ma trezesc odata ca deschid usa postasului si langa el e un malac de 2 metri si de vreo 140 kg , care nu zambeste deloc si intreaba printre dinti : "M-a trimis Isa ,ia spune-mi rapid tu esti googlefun ?" :shock:
Iti spun de pe acum , raspunsul va fi : "Nu am habar cine-i googlefun si oricum tata nu este acasa ! " Damn ! Ia sa-mi pun eu niste gratii pe afara de usa .Preventiv ... :wink:
Aoleu Doamne,cata imaginative poti avea :lol: :lol: Nu de frica nu mi-ar cere Marius asa ceva,din respect pentru mine in primul rand si dupa aceea pentru ca sunt prieteni.In legatura cu sotul ai o imagine eronata,este un om foarte pasnic,de asta nici nu intra pe forum ca sa ramana la fel de pasnic,el de fapt avand o fire colerica este cam ca pe woman home alone instant action,nu-i trebuie decat foarte putin ca sa devina ne-pasnic:)))Sper sa nici nu-l apuce vreodata forumeala,lucrurile sunt bine asa:)
eldiablo
VIP
VIP

Nord - nu uita pana la sfarsitul lunii sa-mi dai pm sa stiu unde iti trimit premiul
SFG2707 - inca astept raspuns sa stiu daca te includ printre castigatori

Acum e momentul sa anunt ca pana pe 31 august nu voi mai posta in acest topic asa ca sper sa am ceva de treaba cand o fi sa numar castigatorii

93 premii left , minim 92 daca imi raspunde si SFG2707

O saptamana minunata domnilor , doamnelor si domnisoarelor
SFG2707
VIP
VIP
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

@Isa: imi confirmi banuiala ca Win nu are pic de respect fata de mine... depravatul ... o sa-l pedepsesc :)))

@eldiablo: am citit mesajul tau dar oferta nu ma convinge asa ca o sa ma gandesc in ce va consta premiul meu si cum imi va fi livrat :P
googlefun
VIP
VIP

@eldiablo , am uitat sa te previn ... :wink:

@SFG2707 este mai exigenta .Eventual maresti substantial valoarea premiului in al ei caz , plus ca livrarea - tot in al ei caz - trebuie musai sa fie cu o ...drona :lol: .

Evident ca marindu-se cheltuielile prin modificarea conditiilor de participare/livrare , si tu @eldiablo , ar trebui sa ceri mai mult , nu doar sa citeasca postatea . Ca sa nu exagerezi prea mult , cred ca ar fi deajuns sa ceri invatarea pe de rost a postarii si recitarea cap coada pe o sesiune Skype cam2cam .
Sa te asiguri ca nu citeste de pe ceva , sa ceri sa fie cu spatele la monitor si privirea indreptata spre un perete alb ! :wink:

Gandeste-te la premiu , dar sa nu aiba mai mult de 150 grame .Stiu eu pe cineva cu o drona brand , 3D Robotics de 2.4GHz :lol: ...

P.S Toata operatiunea trebuie sa dureze maxim 15 minute(dus-intors ) , dar este foarte silentioasa , avand o precizie chirurgicala .Poate intra pe fereastra balconului , sau daca e la o terasa /piscina cu prietenii vine chiar acolo .Plus de asta , poate sta deasupra mesei /sezlongului pana la 5 minute , la 2 m altitudine (timp in care face poze ) , pana se hotaraste sa accepte ...comunicarea cu drona !! :lol: :lol:
Setata corespunzator drona accepta si selfie-uri , ocupandu-se tot ea de distribuirea pe FB-ul fiecaruia ! :lol:
Studio20
VIP
VIP
Has thanked: 22 times

Meriti berea, excelent post!
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.

Excelam Impreuna!

http://www.studio-20.ro
theselby
VIP
VIP
Has thanked: 29 times
Been thanked: 15 times

Chiar excelenta ideea domn Diavolo, chiar nu prea am timp (lately) sa mai citesc pe forum (desi nici activitate ok nu mai este) asa ca o retrospectiva lunara e miez.

Eventual vorbeste cu Ionut poate puteti implementa un soi de newsletter ceva, sa trimiteti pe mail la cei doritori "sumarul" lunii.
Loredana95
User Junior+
User Junior+

Am primit 4* cu topicul meu :lol:
Am citit toot ce ai scris..cum facem cu berea? ca ciocolata si cafea am :))
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”