* - pe 1 iulie hpf2180 coleg relativ nou cu 12 posturi la activ vine si ne intreaba despre o problema tehnica , felicitari lui mron3 coleg cam la fel de nou cu cele 16 posturi ca i-a raspuns DAR ...surpriza ...hpf2180 postase doar asa ca fapt divers nemaifiind interesat dupa ce a primit primul raspuns ...eu unul sper ca ti-ai rezolvat problema si nu ezita cand mai ai intrebari sa vi sa postezi
*** - pe 3 iulie a inceput si pe 11 iulie s-a incheiat ceea ce putem numi razboiul de 7 zile .... chat_fete un coleg destul de vechi si cu postari destul de numeroase a cerut si el sfat in legatura cu un laptop , uitand ca in trecut a dat vina pentru dezastrul din videochat pe cei care se ajuta intre ei a fost prins in foc incrucisat de googlefun si GlamourFoto cei 2 colegi de forum si amici ai mei ( cel putin in acceptiunea mea ) care alaturi de mine formam Cei 3 Buni Samariteni , prinsa la mijloc spia@ a fost invidiata constructiv de googlefun pentru cei 8200$/luna sau perioada + a primit un sincer multumesc din partea lui chat_fete .De ce am dat 3 stelute acestui subiect = una pentru googlefun meritata pentru ca totusi a ajutat colegul in gasirea laptopului potrivit si 2 pentru site-ul de prezentare al lui chat_fete
http://www.studiovideochatbucuresti.net/ - mi-a facut o pofta de ceva dulce mama mia
**** - pe 5 iulie CzeroLaszlo a anuntat mutarea lui de la Jasmin la Streamate ...daca a dezertat pe bune sunt sanse mari ca streamate sa-si revina si sa creasca , daca e doar miscare de marketing din partea Jasminului ii mai dau 2 ani lu Streamate in top 25 site-uri de videochat - 4 stelute pentru profesionalismul domnului si importanta in domeniu al fostului si actualului angajator
***** - pe 6 iulie Alexiss a revenit cu un link catre inregistrarea integrala a summitului de la Mamaia - sper ca pe multi i-a bucurat asta si inca odata felicitari , din pacate pentru mine nu s-a oferit nimeni sa-mi sponsorizeze participarea la eveniment asa ca l-am ratat , pe langa toate intrigile reale sau inchipuite pe mine inca ma roade o "chestie" pe care am observat-o si la celelalte summit-uri ...De ce hostesele angajate nu sunt nici macar la nivelul unor modele medii ? Adica ...dragute , sexy dar total lipsite de "vino-ncoa" sau "mama ce-as cere-o de prietena intima pe fata asta "
***** - pe 7 iulie iese la suprafata Hollywood Studio - va doresc bafta in tot si sa ne auzim numai de bine
***** - 14 iulie iese la suprafata Macumba Joy Studio Brasov - chiar am fost pus in situatia de nu sti nici un studio in Brasov pentru a-l recomanda - 5 stele pentru ca sunteti mamici voi colectivul de acolo si pentru ca aveti o prezentare si un site mai mult decat ok
* - tot pe 14 iulie dupa 14 ani de experienta ( sau 12 daca intrii la ei pe site ) apare public Rich Girls Studio - nu a durat mult pana la izbucnirea Razboiului pe fata ascuns pe la spate si bagat intr-un final sub presul incapator al acestei industrii : Nota 10 proprietarilor pentru vechimea in acest domeniu , pentru ca sunt baieti buni dupa cum spune Isa , pentru ca joaca fotbal dupa cum spune alt coleg forumist , pentru ca i-au promis lu Glamour ca rezolva problema cu asemanarea de nume , pentru ca reusesc sa tina peste 150 de modele in colaborare cu ei , pentru ca au investit o suma consistenta de bani in "rebrenduirea" afacerii lor SI Nota 1 tot lor pentru ca nu sunt transparenti , pentru ca pacalesc modelele incepatoare prin contracte si clauze total aiurea , pentru ca nu platesc pe cineva capabil sa se ocupe de imaginea lor si pentru faptul ca dau penalizare daca saluti o colega .... in rest .... sunt un boem asa ca va doresc toata bafta si sporul din lume si fie ca in cel mai scurt timp sa demonstrati tuturor ca toate aceste "greseli" pentru care eu v-am dat nota 1 au fost doar niste etape spre un 10 pe linie
*** - 8 iulie : lalaverim initiaza ''Rigurozitate nemteasca'' sau ''big happy family'' , anna94 chiar daca are cu 14 ani mai putin decat mine imi da sah prin raspunsul ei - rog o persoana abilitata sa-mi explice desenul rigurozitate-nemteasca-sau-big-happy-family-t15746.html
* - pe 10 iulie a aparut un nou membru al frumoasei noastre comunitati pe numele lui "de scena" CosplayC2C - dupa ce a certat comunitatea videochat din Iasi ca nu imparte cunostinte cu el , dupa ce sincer l-a apreciat pe GlamourFoto ca a oferit un sprijin real comunitatii de pe forum , dupa ce a dat cu aia de la f64 ( o mica afacere de milioane de euro ) ca n-au nici produse de calitate si nici nu-i raspund la comenzi , dupa ce s-a laudat ca el in camera sau camerele lui de lucru are set-up de lumini mai ceva ca pe platourile de la Buftea , dupa toate astea ...n-a mai revenit , mie mi-a lipsit ca as fi vrut sa discut cu el despre disparitia becurilor la 1 leu ca mie tare bune imi erau prin casa ...si cum el se pricepe la gasit pe amazon poate poate imi gasea si mie un set up ok nu porcariile astora de la f64
** - tot pe 10 iulie Cosplayc2c i-a recomandat unei colege sa caute un geek ca sa-i faca niste setari complicate la un router banal binenteles in Linux ca sa nu-i mai scada fetei bit rate-ul si sa tina sub control fps-ul sau invers sau sau sau - ai 2 stelute de la mine Cosplayc2c pentru ca intradevar ai oferit o solutie la o problema dar trebuie sa recunosti si tu ca esti geek ok ?
*** - intre 11 si 26 iulie googlefun a fost iar "pacalit" de o colega ( sau fosta ) pe numele ei criscross ...sedus si abandonat ea a ramas la sfarsit fericita cu o configuratie recomandata de el - Configuratia este buna pentru videochat - in acest topic gasiti niste configuratii bune pentru videochat + sunteti atentionati sa nu cumva sa va ganditi sa puneti mana pe pc-ul lui Smart !!!
**** - cred ca a durat toata luna ...e unul din topicurile mele preferate : calculator-sau-laptop-t15601-40.html
** - pe 14 iulie vargart_studio are niste probleme cu c920 ....googlefun ii raspunde dar cam degeaba ...dupa 6 zile vargart_studio decide sa reinstaleze windows
**** - pe 17 iulie de citit topicul " Cu logitech C910 am sa am iconita HD?" - intrebare frumoasa cu raspuns pertinent si happy ending
* - la nici 2 zile dupa ce googlefun a satisfacut nevoia noi noastre colege Ema18 ( google recunoaste ca te-au atras cei 18 anisori posibili ? ) s-a trezit la doar al 2-lea post al ei sa o certe ....o steluta google pentru ca cei 18 anisori n-au mai revenit pe forum ...uite asa sperii tu cateodata colegele cu potential
*** - pe 18 iulie apare o noua colega ColdDream cu urmatoarea problema " Nu mai merge visit-x pentru jasmin" - 3 colege forumiste sar ca fetele si o ajuta ...ea ...tacere ...acum inteleg de ce Vis Rece ...o cam lasa rece ...3 stelute pentru cele 3 colege care i-au sarit in ajutor : lalaverim , dragica1 si nikoleboss
* - 20 si 23 iulie initiaza 2 posturi noul studio StudioHDRO - primeste raspunsuri pertinente - se supara si pleaca
* - 20 iulie - pe JasmineHott o intereseaza ce are de castigat daca se face si webmaster , Glamourfoto si andro ii sar in aparare si o atentioneaza sa nu aibe incredere in alxxx_is pentru ca el ofera doar lectii particulare doar modelelor + n-a mai intrat din decembrie 2014 pe forum
*** - 20 iulie - felicitari domnului coleg AlexAlexandru pentru ca vrea sa plateasca niste taxe pentru veniturile pe care familia lui le realizeaza in acest domeniu ...pacat ca sunt prea putini ca el altfel am avea niste politicieni si mai bogati ...pacat
* - pe 29 iulie a avut loc inca un schimb de replici dure intre EmyFetish si BlondeGirl castigatoarea rundei BlondeGirl ( de data asta i-a dat o informatie folositoare ...ban-ul chiar e indicat sa-l folositi in situatii extreme pentru ca altfel riscati sa-l pierdeti pe John care ar fi cheltuit 3-5 mii $ in urmatoarea luna doar pentru ca el a prins o zi proasta iar tu a model te-ai simtit mofturoasa exact in momentul ala )
* - pe 29 iulie tot EmyFetish ne intreba daca pe membrii nu-i deranjeaza ca in poze un model este muma iar online este ciuma - raspuns : BA DA
* - tot pe 29 iulie echipa RichGirlsS a comentat la un topic de 2 pagini in care fiecare membru al forumului a scris intre 10 si cateva sute de cuvinte cu simplu si concis "Adevarat" - recunosc ca si eu am momente in care nu-mi vine sa tastez nici macar cand imi vine sa spamez dar chiar si atunci incerc sa evit desconspirarea pe cat posibil si intru si eu in discutie : Adevarat
* - tot pe 29 iulie ne-am bucurat impreuna pentru EmyFetish ca pe ea a ferit-o Dumnezeu de apropouri si "hartuiri" sexuale , nu stiu exact ce nr din cele 12 a avut aceasta postare dar deja ii era fomica noii noastre colege pentru ca intr-o fraza mica a papat o virgula si-o liniuta
* - tot pe 29 iulie EmyFetish care din spusle ei a lucrat sau lucreaza la RichGirls studio pune o intrebare in legatura cu neputinta ei de a posta un link ...primeste raspuns de la mihai colegul ei de studio ( mihai_richG ) dar se decide sa nu mai puna nici un link
*** - tot pe 29 iulie echipa RichGirlsS imi da lovitura si pe principiul "gura pacatosului adevar graieste " ei posteaza : Romancele sunt cele mai frumoase femei! Si cele mai descurcarete! - 3 steute pentru ca sunt 100% de acord cu voi
** - 29 iulie ...cat fight BlondeGirl versus Lorry si EmyFetish pe tema importantei prescurtarilor in videochat , bestbeast fara nici o legatura cu lupta celor 2 ii papa lu importanta un a si-l transforma pe ? in / ...uite-asa , 2 stelute pt ca a fost frumi
* - tot 29 iulie alt topic aceiai poveste cat fight BlondeGirl versus Lorry si EmyFetish de data asta pe seama mfc si faptului ca fetele bogate recunosc ca mai au de invatat si blonda tot le cearta
*** - tot pe 29 iulie si tot echipa RichGirlsS ma impresioneaza ...in topicul "33 de greseli ale unui Patron de Studio" ei dau raspunsul : Reguli. Intr-adevar, regulile trebuie sa fie si plauzibile. - iar 3 stelute de la mine pt ca sunt de acord
** ( are 2 stelute doar pentru ca m-am bagat si eu in discutie ) - pe 30-31 iulie a fost o incercare timida de cat fight intre : Lorry pe de o parte si Howqua + HoneyHoney + BlondeGirl ....... cum spunea si Lorry : cat de urat !!! , bine ca n-a scris saraca fata o fraza ca sareati 12-15 forumiste pe ea , asa ...3 cuvinte 3 participante ...tura asta a castigat-o Lorry clar
* - pe 30 iulie aceiasi echipa de la RichGirlsS face un efort deosebit si in loc sa puna un singur zambet la un topic vechi de 2 ani ...pune 4 ...studio20 ii cearta ....eu ma bag aiurea ....
Cam asta a fost cu luna lu cuptor ...sincer ...o luna dezastruasa din punct de vedere al calitatii si cantitatii discutiilor despre forum dar ....nu are nici o sansa sa afecteze tot ce a facut acest forum de-a lungul timpului ....si ca sa termin cu o gluma serioasa :
Cine imi da un replay care sa ma faca sa il cred ca a stat si a citit tot ce-am aberat eu pe aici are un pachet de produse promotionale Dani trimis prin Fan Curier unde vrea el/ea , pachetul va contine : o bere bucegi la 1 litru , 3 pliculete de 3 in 1 , o ciocolata kinder exagerat de mica si o poza de-a mea cu autograf .... ofer maxim 1 premiu / usser si maxim 100 de premii ...perioada concursului se termina pe 31 august
un August perfect tuturor