Care ar fi cele mai bune ore pentru lucru?
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- grumette40
- User Activ
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Am experienta de 2 ani in videchat si iti spun sincer ca nu exista ore,zile in care se fac bani mai multi.Mie mi se intampla sa fac intr-o zi 100 euro si in alta 20 euro.Am stat si ziua si noaptea,si in tinpul saptamanii si in wek-end -e tot acelasi lucru.Parerea mea e ca depinde de model si de site-urile cu care lucrezi daca ies bani sau nu.Bafta
Asa cum am scris intr-un post anterior, nu conteaza orele la care esti online, important e sa fi frecvent online la cam aceleasi ore pentru a creste sansa de a-ti crea membrii fideli; Deci, daca te-au gasit odata pe net, dimineata (sa zicem seara pentru ei si dim pentru tine) , a doua zi, sau zilele urmatoare, probabilitatea cea mai mare e ca acei mebrii sa revina in jurul aceleasi ore si daca tu esti online, membrii satisfacuti vor intra iar in (video)chatroom-ul tau
Asta e cam singurul lucru pe care il pot zice in privinta orelor; Datorita caracterului international al videochat-ului, la orice ora este cineva, intr-un coltisor al lumii, care vrea sa isi cheltuie banii
Asta e cam singurul lucru pe care il pot zice in privinta orelor; Datorita caracterului international al videochat-ului, la orice ora este cineva, intr-un coltisor al lumii, care vrea sa isi cheltuie banii
- Marlboro
- User Activ
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Chestia este relativa oricum... sunt mai multi factori de care depinde "puterea de cumparare" ca sa zic asa.
In general puterea de cumparare cea mai mare o au occidentalii.
Fa si tu un calcul de fus orar si ai sa afli care sunt orele de maxima audienta.
In general puterea de cumparare cea mai mare o au occidentalii.
Fa si tu un calcul de fus orar si ai sa afli care sunt orele de maxima audienta.