Care ar fi cele mai bune ore pentru lucru?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Outguesss
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Care sunt cele mai bune ore pt videochat? Sau ma rog, cand intra ei mai mult ? Noaptea d-acasa cand le-adorm nevestele, sau ziua de la munca, cei ce stau singuri in birouri ?
SoulCams Models Studios wanted
grumette40
User Activ
User Activ

Am experienta de 2 ani in videchat si iti spun sincer ca nu exista ore,zile in care se fac bani mai multi.Mie mi se intampla sa fac intr-o zi 100 euro si in alta 20 euro.Am stat si ziua si noaptea,si in tinpul saptamanii si in wek-end -e tot acelasi lucru.Parerea mea e ca depinde de model si de site-urile cu care lucrezi daca ies bani sau nu.Bafta
miruna
User Junior
User Junior

Asa cum am scris intr-un post anterior, nu conteaza orele la care esti online, important e sa fi frecvent online la cam aceleasi ore pentru a creste sansa de a-ti crea membrii fideli; Deci, daca te-au gasit odata pe net, dimineata (sa zicem seara pentru ei si dim pentru tine) , a doua zi, sau zilele urmatoare, probabilitatea cea mai mare e ca acei mebrii sa revina in jurul aceleasi ore si daca tu esti online, membrii satisfacuti vor intra iar in (video)chatroom-ul tau :wink:
Asta e cam singurul lucru pe care il pot zice in privinta orelor; Datorita caracterului international al videochat-ului, la orice ora este cineva, intr-un coltisor al lumii, care vrea sa isi cheltuie banii 8)
Marlboro
User Activ
User Activ

Chestia este relativa oricum... sunt mai multi factori de care depinde "puterea de cumparare" ca sa zic asa.
In general puterea de cumparare cea mai mare o au occidentalii.
Fa si tu un calcul de fus orar si ai sa afli care sunt orele de maxima audienta.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”