Se pot infiripa prietenii .. amicitii.. etc..
Cred ca multi dintre noi incepem sa ne distrugem viatza reala din cauza acestui job..
Pierdem din timpul nostru .. ajungem sa ne inchidem in casa.. disperarea si nevoia de a face un ban .. ajunge sa te domine..
Lipsa de comunicare reala.. cu un partener live...ajunge sa ne inhibe..
Sunt multi performeri care se inchid in casa .. si ajung sa realizeze mai tarziu ca isi pierd prietenii..
Multi dintre ei ajung doar sa socializeze cu membrii care le intra in pvt sau pe chat.. etc.. si asta nu este mereu o idee buna..
Vin cu ideea asta pentru a elimina blocajul mental de care multi performeri sufera..
Nu este nevoie de comentarii rautacioase...Vreau doar sa ajut pe unii dintre voi ..pentru ca eu trec deja printr-o experienta destul de neplacuta..
Multi iau decizii proaste pe care apoi le regreta..dar .... uneori ce s-a rupt nu mai poate sa fie lipt la loc..
Acest job necesita mult timp si atentie.. si daca nu este facut organizat .. te poate distruge.. sau poate distruge o familie..
Mi-a venit ideea asta cand am gasit pe cateva siteuri de socializare din Romania.. modele care isi cautau jumatate..
Vreau sa elimin situatia cand el sau ea trebuie sa ai spuna celuilant cu ce se ocupa....
Aici fiecare stim cu ce ne ocupam