Epassporte probleme cu VISA!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

Mallick ne da acelasi e-mail la 2 zile lol.Bahamas babe:)))))Cred ca setat pe automatic mail din 2 in 2 zile:)))
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
SoulCams Models Studios wanted
Nicky
Veteran
Veteran
Has thanked: 0
Been thanked: 0

http://www.thewrap.com/movies/column-po ... eeze-20733

de pe un site american care discuta diveste stiri legate de Hollywood si nu numai...
Nicky
Veteran
Veteran

si voi care credeti ca numai in Romania sunt smecheri si/sau oameni destepti ... uite aici frate furt pe fatza de milioane de $$$ nu ca la noi furi si tu o paine doua...
princessmanager

mai spera cineva ca isi va recupeta banii de pe epassporte si daca da ....care ar fi motivul ???
chat_fete
User Activ
User Activ

eu unul cred ca nu se va mai deschide epass...si-au pierdut mai mult de 50% din clienti zic yo...nu as vedea motivul pt care ar mai continua...chestia este ca nu-mi explic cum pot sa dea o teapa atat de mare fara sa se sesizeze nimeni...chiar in halul asta nu m-as astepta.
cara_em22
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

NORMAL CA NU!!!!
Daca era o simpla,, greseala,, se rezolva pana acum
Nu mai am incredere deloc in ei , in caz ca se va rezolva situatia, nu voi mai folosi epass
A fost de ajuns nesimtirea de care au dat dovada !!!!
JOS epass
.............
fetish
VIP
VIP

epass a cazut de pe data de 2 septembrie e mia mult decat clar ; daca era o simpla greseala sa o incurcatura nu era tacerea asta presarate cu comunicate de presa puerile si cu explikatii de 3 lei

in acest moment oricum degeaba se vor repune pe piata ; cine ar avea incredere in ei inseamna sa fie nebun cu acte sau dement

win nu a i inteles ce am vrut eu sa subliniez ;ai tinut un discurs lung si rasunator ce ne arata ca ai trecut lejer de oratorie

cat despre dreptul penal am vvrut sa ti arat ca e vb de neste infractiuni nu de una singura ; pe mine pers nu am afecteaza pierderea celor 300 de dolari insa am afecteaza incalcarea unor principii

in fine a iesit spanac cu varza din ce am vrut eu sa spun si unde s a ajuns
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
DigitalEra

Epass-ul si-a pierdut cred ca 97% din clienti , asa ca de ce sa mai faca platile...pe cine sa mai convinga..obrazul lor chiar nu mai trebuie curatat.
eu am pierdut 4000$, chiar daca sunt in wallet,dar asta e ...
PS-am facut un pact cu GOD , daca vad banii astia , 1000$ ii donez la o casa de copii ;)
Si inca ceva ma nelinisteste..jasminul intarzie platile , sa fie si ei down din cauza epassului ..? sa aiba aceeasi politica , pt ca e simplu de calculat,daca faceau platile la majoritatea studiourilor pe epaass, ei au un huge epass business, care,in care isi tineau o mare parte din bani,,orcum sper sa vb eu prostii , si sa nu fie adevarat .. :shock:
yummyfrog

pffff sincer epassul ne va mai tine cu mailuri si raspunsuri inutile si de oameni cretini:( ~~NU STIM!!!~~ pana in momentul cand noi:(vom uita de banii de pe epass;). iar peste 5 luni poate si mai rpd vom sesiza faptul k epass e doar o amintire:O.asa ca sincer luativa gandul de la banuti:(k sincer eu vb app zilnic cu ei si nothing:(
russiantsex

E foarte clar ca daca voiau sa gaseasca o solutie o gaseau pana acum. Eventual un compromis cu VISA si/sau banca respectiva pentru o retragere a fondurilor blocate din Visa Virtual in Wallet. Deja au trecut 2 saptamani si nici un reultat. Cred ca putem sa ne luam gandul
wulpita
Veteran
Veteran

DigitalEra:

sa iei camera video dupa tine sa vedem si noi daca iti respecti pactul facut cu "GOD" .

ePass isi vor revenii dupa ce isi vor achita datoriile de aproape 350.000 $ ;) pentru care au fost somati din 2005 ;)

Asha ca "DigitalEra" pregatestete sa faci inregistrarea cand onorezi pactul cu asa zisul "GOD"

Bafta
Maleficent
Veteran
Veteran

Nicky scrie:si voi care credeti ca numai in Romania sunt smecheri si/sau oameni destepti ... uite aici frate furt pe fatza de milioane de $$$ nu ca la noi furi si tu o paine doua...
cred ca de la romani au invatat sa fie si ei smecheri. :(
grumette40
User Activ
User Activ

wulpita scrie:DigitalEra:

sa iei camera video dupa tine sa vedem si noi daca iti respecti pactul facut cu "GOD" .

ePass isi vor revenii dupa ce isi vor achita datoriile de aproape 350.000 $ ;) pentru care au fost somati din 2005 ;)

Asha ca "DigitalEra" pregatestete sa faci inregistrarea cand onorezi pactul cu asa zisul "GOD"

Bafta
Eu cred ca e un gest foarte dragut din partea lui DigitalEra. Care e problema ta wulpita pana la urma? De ce naiba nu te blocheaza SAD nu stiu.
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

DigitalEra scrie:Epass-ul si-a pierdut cred ca 97% din clienti , asa ca de ce sa mai faca platile...pe cine sa mai convinga..obrazul lor chiar nu mai trebuie curatat.
eu am pierdut 4000$, chiar daca sunt in wallet,dar asta e ...
PS-am facut un pact cu GOD , daca vad banii astia , 1000$ ii donez la o casa de copii ;)
Si inca ceva ma nelinisteste..jasminul intarzie platile , sa fie si ei down din cauza epassului ..? sa aiba aceeasi politica , pt ca e simplu de calculat,daca faceau platile la majoritatea studiourilor pe epaass, ei au un huge epass business, care,in care isi tineau o mare parte din bani,,orcum sper sa vb eu prostii , si sa nu fie adevarat .. :shock:
Ooooh ai facut pact cu God looool ! pact cu alalalt nu? si ce ti a spus god e bine ce faci sau nu?cum e god asa? cum ajung si eu sa inchei un pact cu god pui si mie o pila?Pai da daca tot faci public poate te ti de cuvant si vedem si noi o demonstratie cu marele gest, lol mai eu glumesc cred ca mai stiti de gluma nu luati in serios lol :twisted:
DigitalEra

Am gasit si formularul care trebuie completat si trimis pt wire transfer...
ma lovesc de "Virtual Account Number" pe care trebuie sa il completez...si nu dau de el.. are cineva idee unde apare acel

"Virtual Account Number"
DigitalEra

Am primit banutii de la Jasmin prin wire transfer in contul de $ , finaly..deja devenisem paranoic ..dar asta e , cand e vorba de bani ...
DigitalEra

wulpita scrie:DigitalEra:

Bafta
350.000$ ?
wulpitzo , tu crezi ca astia sunt buticul din spatele viei de la tine de la tzara ?
e vorba de muuult mai multi bani
wulpita
Veteran
Veteran

sweetgirl:

la astia daca le zici ceva sau deschizi gura inseamna ca le zici de rau ... sa nu cumva sa le zici ceva ca gata sar de cur in sus marii veterani VIP`uli si eu tot la mijto le arunc dar vad ca ei le prind de bune ... in fine

GOD ? inca mai credeti in asa ceva ? lol

Oricum tot am vrea sa vedem acest pact onorat oare cum o sa sune ?

"Ma numesc ileana cosanzeana (chat host) si am venit sa onorez pactul cu GOD ca i`am promis ca daca imi da banutzii inapoi donez 1000 de bishtari"

mhh patetic dar vrem sa vedem :D

hai sati zic eu ce ash face (asta in cazul in care ash face un pact cu asa zisu si proclamat de altii "GOD") nu ash da 1000$ nimanui ... ash cumpara lucruri si cele necesare unei case de copii ca traim in romania si gestul de a dona BANI inseamna a imbogatii pe cineva nu a ajuta.

Asa ca nu uita sa te filmezi cand faci donatia.
angel001
User Junior
User Junior

ar surprinde pe cineva sa fie si un roman implicat? :)
balky scrie:
Nicky scrie:si voi care credeti ca numai in Romania sunt smecheri si/sau oameni destepti ... uite aici frate furt pe fatza de milioane de $$$ nu ca la noi furi si tu o paine doua...
cred ca de la romani au invatat sa fie si ei smecheri. :(
sunflower
User Junior+
User Junior+
Been thanked: 2 times

De ce nu o blocheaza Sad? Hummm... e totodata bufonul si exemplul negativ al forumului. Placere 2 in 1.

Cata lectura pt cei de la Fisc... aoleu.
O vorba de spirit, oricat de stralucitoare, isi are si ea mormantul. In urechile prostului.
Sins-Shop
User Activ
User Activ

DigitalEra la "Virtual Account Number" treci numarul ce apare pe card .
jasph

unde mai exact ai gasit formularul? l-au trimis ei sau deja aparea la tine in cont? eu am cautat si nu apare niciun formult pentru wire transfer. thanks

DigitalEra scrie:Am gasit si formularul care trebuie completat si trimis pt wire transfer...
ma lovesc de "Virtual Account Number" pe care trebuie sa il completez...si nu dau de el.. are cineva idee unde apare acel

"Virtual Account Number"
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”