Epassporte probleme cu VISA!
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- GlamChatStudio
- GoldMember
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 52 times
Mallick ne da acelasi e-mail la 2 zile lol.Bahamas babe:)))))Cred ca setat pe automatic mail din 2 in 2 zile:)))
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
- Nicky
- Veteran
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
http://www.thewrap.com/movies/column-po ... eeze-20733
de pe un site american care discuta diveste stiri legate de Hollywood si nu numai...
de pe un site american care discuta diveste stiri legate de Hollywood si nu numai...
-
mai spera cineva ca isi va recupeta banii de pe epassporte si daca da ....care ar fi motivul ???
- chat_fete
- User Activ
eu unul cred ca nu se va mai deschide epass...si-au pierdut mai mult de 50% din clienti zic yo...nu as vedea motivul pt care ar mai continua...chestia este ca nu-mi explic cum pot sa dea o teapa atat de mare fara sa se sesizeze nimeni...chiar in halul asta nu m-as astepta.
-
- User Junior+
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
NORMAL CA NU!!!!
Daca era o simpla,, greseala,, se rezolva pana acum
Nu mai am incredere deloc in ei , in caz ca se va rezolva situatia, nu voi mai folosi epass
A fost de ajuns nesimtirea de care au dat dovada !!!!
JOS epass
Daca era o simpla,, greseala,, se rezolva pana acum
Nu mai am incredere deloc in ei , in caz ca se va rezolva situatia, nu voi mai folosi epass
A fost de ajuns nesimtirea de care au dat dovada !!!!
JOS epass
.............
- fetish
- VIP
epass a cazut de pe data de 2 septembrie e mia mult decat clar ; daca era o simpla greseala sa o incurcatura nu era tacerea asta presarate cu comunicate de presa puerile si cu explikatii de 3 lei
in acest moment oricum degeaba se vor repune pe piata ; cine ar avea incredere in ei inseamna sa fie nebun cu acte sau dement
win nu a i inteles ce am vrut eu sa subliniez ;ai tinut un discurs lung si rasunator ce ne arata ca ai trecut lejer de oratorie
cat despre dreptul penal am vvrut sa ti arat ca e vb de neste infractiuni nu de una singura ; pe mine pers nu am afecteaza pierderea celor 300 de dolari insa am afecteaza incalcarea unor principii
in fine a iesit spanac cu varza din ce am vrut eu sa spun si unde s a ajuns
in acest moment oricum degeaba se vor repune pe piata ; cine ar avea incredere in ei inseamna sa fie nebun cu acte sau dement
win nu a i inteles ce am vrut eu sa subliniez ;ai tinut un discurs lung si rasunator ce ne arata ca ai trecut lejer de oratorie
cat despre dreptul penal am vvrut sa ti arat ca e vb de neste infractiuni nu de una singura ; pe mine pers nu am afecteaza pierderea celor 300 de dolari insa am afecteaza incalcarea unor principii
in fine a iesit spanac cu varza din ce am vrut eu sa spun si unde s a ajuns
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
-Milton
- DigitalEra
Epass-ul si-a pierdut cred ca 97% din clienti , asa ca de ce sa mai faca platile...pe cine sa mai convinga..obrazul lor chiar nu mai trebuie curatat.
eu am pierdut 4000$, chiar daca sunt in wallet,dar asta e ...
PS-am facut un pact cu GOD , daca vad banii astia , 1000$ ii donez la o casa de copii
Si inca ceva ma nelinisteste..jasminul intarzie platile , sa fie si ei down din cauza epassului ..? sa aiba aceeasi politica , pt ca e simplu de calculat,daca faceau platile la majoritatea studiourilor pe epaass, ei au un huge epass business, care,in care isi tineau o mare parte din bani,,orcum sper sa vb eu prostii , si sa nu fie adevarat .. :shock:
PS-am facut un pact cu GOD , daca vad banii astia , 1000$ ii donez la o casa de copii
Si inca ceva ma nelinisteste..jasminul intarzie platile , sa fie si ei down din cauza epassului ..? sa aiba aceeasi politica , pt ca e simplu de calculat,daca faceau platile la majoritatea studiourilor pe epaass, ei au un huge epass business, care,in care isi tineau o mare parte din bani,,orcum sper sa vb eu prostii , si sa nu fie adevarat .. :shock:
pffff sincer epassul ne va mai tine cu mailuri si raspunsuri inutile si de oameni cretini:( ~~NU STIM!!!~~ pana in momentul cand noi:(vom uita de banii de pe epass;). iar peste 5 luni poate si mai rpd vom sesiza faptul k epass e doar o amintire:O.asa ca sincer luativa gandul de la banuti:(k sincer eu vb app zilnic cu ei si nothing:(
-
E foarte clar ca daca voiau sa gaseasca o solutie o gaseau pana acum. Eventual un compromis cu VISA si/sau banca respectiva pentru o retragere a fondurilor blocate din Visa Virtual in Wallet. Deja au trecut 2 saptamani si nici un reultat. Cred ca putem sa ne luam gandul
- wulpita
- Veteran
DigitalEra:
sa iei camera video dupa tine sa vedem si noi daca iti respecti pactul facut cu "GOD" .
ePass isi vor revenii dupa ce isi vor achita datoriile de aproape 350.000 $
pentru care au fost somati din 2005 
Asha ca "DigitalEra" pregatestete sa faci inregistrarea cand onorezi pactul cu asa zisul "GOD"
Bafta
sa iei camera video dupa tine sa vedem si noi daca iti respecti pactul facut cu "GOD" .
ePass isi vor revenii dupa ce isi vor achita datoriile de aproape 350.000 $
Asha ca "DigitalEra" pregatestete sa faci inregistrarea cand onorezi pactul cu asa zisul "GOD"
Bafta
- Maleficent
- Veteran
cred ca de la romani au invatat sa fie si ei smecheri.Nicky scrie:si voi care credeti ca numai in Romania sunt smecheri si/sau oameni destepti ... uite aici frate furt pe fatza de milioane de $$$ nu ca la noi furi si tu o paine doua...
- grumette40
- User Activ
Eu cred ca e un gest foarte dragut din partea lui DigitalEra. Care e problema ta wulpita pana la urma? De ce naiba nu te blocheaza SAD nu stiu.wulpita scrie:DigitalEra:
ePass isi vor revenii dupa ce isi vor achita datoriile de aproape 350.000 $pentru care au fost somati din 2005
Bafta
-
- VIP
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
Ooooh ai facut pact cu God looool ! pact cu alalalt nu? si ce ti a spus god e bine ce faci sau nu?cum e god asa? cum ajung si eu sa inchei un pact cu god pui si mie o pila?Pai da daca tot faci public poate te ti de cuvant si vedem si noi o demonstratie cu marele gest, lol mai eu glumesc cred ca mai stiti de gluma nu luati in serios lol :twisted:DigitalEra scrie:Epass-ul si-a pierdut cred ca 97% din clienti , asa ca de ce sa mai faca platile...pe cine sa mai convinga..obrazul lor chiar nu mai trebuie curatat.
- DigitalEra
Am gasit si formularul care trebuie completat si trimis pt wire transfer...
ma lovesc de "Virtual Account Number" pe care trebuie sa il completez...si nu dau de el.. are cineva idee unde apare acel
"Virtual Account Number"
ma lovesc de "Virtual Account Number" pe care trebuie sa il completez...si nu dau de el.. are cineva idee unde apare acel
"Virtual Account Number"
- DigitalEra
Am primit banutii de la Jasmin prin wire transfer in contul de $ , finaly..deja devenisem paranoic ..dar asta e , cand e vorba de bani ...
- DigitalEra
350.000$ ?wulpita scrie:DigitalEra:
ePass isi vor revenii dupa ce isi vor achita datoriile de aproape 350.000 $pentru care au fost somati din 2005
Bafta
wulpitzo , tu crezi ca astia sunt buticul din spatele viei de la tine de la tzara ?
e vorba de muuult mai multi bani
- wulpita
- Veteran
sweetgirl:
la astia daca le zici ceva sau deschizi gura inseamna ca le zici de rau ... sa nu cumva sa le zici ceva ca gata sar de cur in sus marii veterani VIP`uli si eu tot la mijto le arunc dar vad ca ei le prind de bune ... in fine
GOD ? inca mai credeti in asa ceva ? lol
Oricum tot am vrea sa vedem acest pact onorat oare cum o sa sune ?
"Ma numesc ileana cosanzeana (chat host) si am venit sa onorez pactul cu GOD ca i`am promis ca daca imi da banutzii inapoi donez 1000 de bishtari"
mhh patetic dar vrem sa vedem
hai sati zic eu ce ash face (asta in cazul in care ash face un pact cu asa zisu si proclamat de altii "GOD") nu ash da 1000$ nimanui ... ash cumpara lucruri si cele necesare unei case de copii ca traim in romania si gestul de a dona BANI inseamna a imbogatii pe cineva nu a ajuta.
Asa ca nu uita sa te filmezi cand faci donatia.
la astia daca le zici ceva sau deschizi gura inseamna ca le zici de rau ... sa nu cumva sa le zici ceva ca gata sar de cur in sus marii veterani VIP`uli si eu tot la mijto le arunc dar vad ca ei le prind de bune ... in fine
GOD ? inca mai credeti in asa ceva ? lol
Oricum tot am vrea sa vedem acest pact onorat oare cum o sa sune ?
"Ma numesc ileana cosanzeana (chat host) si am venit sa onorez pactul cu GOD ca i`am promis ca daca imi da banutzii inapoi donez 1000 de bishtari"
mhh patetic dar vrem sa vedem
hai sati zic eu ce ash face (asta in cazul in care ash face un pact cu asa zisu si proclamat de altii "GOD") nu ash da 1000$ nimanui ... ash cumpara lucruri si cele necesare unei case de copii ca traim in romania si gestul de a dona BANI inseamna a imbogatii pe cineva nu a ajuta.
Asa ca nu uita sa te filmezi cand faci donatia.
ar surprinde pe cineva sa fie si un roman implicat? 
balky scrie:cred ca de la romani au invatat sa fie si ei smecheri.Nicky scrie:si voi care credeti ca numai in Romania sunt smecheri si/sau oameni destepti ... uite aici frate furt pe fatza de milioane de $$$ nu ca la noi furi si tu o paine doua...
- sunflower
- User Junior+
- Been thanked: 2 times
De ce nu o blocheaza Sad? Hummm... e totodata bufonul si exemplul negativ al forumului. Placere 2 in 1.
Cata lectura pt cei de la Fisc... aoleu.
Cata lectura pt cei de la Fisc... aoleu.
unde mai exact ai gasit formularul? l-au trimis ei sau deja aparea la tine in cont? eu am cautat si nu apare niciun formult pentru wire transfer. thanks
DigitalEra scrie:Am gasit si formularul care trebuie completat si trimis pt wire transfer...
"Virtual Account Number"