Primul post-Impresii despre acest site&activitate studio

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
respect
VIP
VIP
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Salutari la toata lumea , este primul meu mesaj pus pe acest forum asha ca va rog fitzi indulgentzi in ceea ce priveste criticile . In primul rand felicitari celor care au creat acest site ; multa munca si putzine beneficii . Ok , cu ce sa incep ... am un studio de vre-o 3 ani de zile , ca multzi altzii am inceput de la zero , foarte multa munca , nopti pierdute cautand siteuri , incercand in primul rand sa inteleg tot ce gaseam pe net legat de acest domeniu de activitate dar in timp toate eforturile mi-au fost rasplatite .
Am tot citit articole pe acest forum si de multe ori m-am minunat de ce am citit . Romanul tot roman , diverse oferte care mai de care , reclamatzii la adresa diversilor membrii ai forumului , ba chiar si la adresa adminului . Dupa parerea mea acest site a luat-o intr-o directzie gresita . Scopul propriu-zis a fost de a crea un site de / si pentru chathosti , in care schimbul de informatzii intre chat hosti sa primeze . Ceea ce nu intzeleg unii este ca , pentru a primi trebuie sa mai si dai . Nu ma intzelegetzi gresit , sunt de acord cu anuntzurile referitoare la oferte de colaborare , dar cand se ajunge la oferte stupide si ilogice deja ma scarbeste postul si "i move on "( ma refer in spetza la cazul siteurilor olandeze ) .
Multzi uita ca se pot face bani pe siteurile clasice si deja consacrate . Mai citesc anuntzuri ceva de genul " ajutati-ma ca vreau sa imi deschid sesiunie pe siteul x , ce imi trebuie etc . Raspunsul se afla deja in acest forum , important este ca trebuie sa il cautzi , adica de ce romanul s-a invatzat sa i se de-a totul de-a gata ? Oameni buni ! cititzi tot inainte de a posta ceva pe site .
In ultimul timp foarte multe fete doresc sa devina independente de studiouri, insa foarte putzine reusesc .
Pot sa spun cu mandrie ca de cand am creat studioul nu mi-a plecat nici o fata la alt studio sau sa incerce sa isi deschida de acasa . Nu mai intzelegetzi gresit , nu practic alte procente decat dvs , nu tzin pe nimeni cu fortza , fetele au libertatea pe care o vor , insa evident am si niste reguli . Nu impun fetelor nimic , eu doar le sfatuiesc .
Am creat chathosti , de fapt asta imi ocupa cel mai mult din timp . Cum sa faci o fata, care in alta parte facea aprox. 500 $ banii ei , sa ajunga la 2000 $ banii ei pe luna . Este greu ? Nope ! nu este greu deloc . Tot ce trebuie este putzina vointza si sfaturi de la cine trebuie.

Pentru patronii de studiouri :
Nu se pot face bani in domeniul asta fara a va implica 100 % . Muncitzi mult , ascultatzi fetele , facetzi compromisuri , ganditzi mult si bine , orice greseala poate sa duca la faliment .
Nu incercatzi sa datzi ordine la modele , datzi-le sfaturi .Daca vor sa faca bani in domeniul acesta or sa faca si neimpinse de la spate cu amenintzari .
Platitzi-le cum trebuie , nu inventatzi diverse tertipuri de a "ciuguli" catzi $$$ necuventi din banii lor .
Cautatzi tot timpul siteuri noi . Cercetatzi-le trecutul , vedetzi daca au avut vreodata probleme cu banii etc .
Si nu in ultimul rand tratatzi modelele si siteurile cu respect si credetzi-ma ca vor aprecia si va vor raspunde cu aceeasi moneda.
Aducetzi-va aminte tot timpul ca este o meserie foarte stresanta , incercatzi sa va punetzi in locul lor , garantez ca in cateva ore o sa inchidetzi sesiunile si o sa luatzi o bere si o sa va intrebatzi ce a fost in capul dvs cand atzi incercat :) .
Platitzi-va taxele , incetati sa va mai ascundetzi . Tot timpul criticatzi pe conducatori ca sunt necinstitzi insa cand este vorba sa va platiti taxele nici dvs nu suntetzi prea corectzi . Este o vorba veche " datzi Cezarului ce este al Cezarului " , si apoi comentatzi .
Nu conteaza numarul de fete . Potzi sa ai si 20 de modele si sa nu ai bani sa itzi platesti cheltuielile.De ce sa ai mai mult decat potzi duce ? Cu cat ai fete mai putzine cu atat poti sa le ajutzi mai bine , sa itzi concentrezi atentzia asupra nevoilor lor etc . Garantat nu vor pleca in alta parte .
Facetzi fetelor cartzi de munca , asta le va dovedi ca suntetzi seriosi si ca maine va va gasi in aceeasi locatie si ca intradevar firma dvs v-a dura .
Nu exista chathost prost , slab , neinteresat de munca etc . Exista numai chathostul pe care dvs. il creatzi si evident cu care meritatzi sa "defilatzi" in continuare .
Putetzi crea pana si dintr-o persoana gen "Betty cea urata" care nu a mai muncit in domeniu si nu stie cu ce se mananca pc'ul sau engleza , un chathost adevarat care sa va aduca profit de cel putzin 1500 $. Nu conteaza varsta , frumusetzea , IQ-ul , etc . in meseria asta . Conteaza sa ai clasa si vointa de munca.
In concluzie
Sper ca acest post va fi de folos pt. cineva . Nu am facut altceva decat sa va reamintesc ceva ce probabil stiatzi insa multzi dintre dvs. nu prea pun in aplicare .
Romania nu este perfecta si nici nu o sa fie vreodata . Insa in acelasi timp este tzara tuturor posibilitatzilor . Profitatzi cat se mai poate , insa la modul onorabil . Tragetzi mult in peroada asta, bagatzi bani - ca sa facetzi bani, altfel nu se poate .

Cu respect,
Cristian , just a studio owner
SoulCams Models Studios wanted
Ericssson
User Activ
User Activ
Has thanked: 2 times

Bine ai venit printre noi.
Don't worry i haven't lose my mind ... it is backed-up on a CD somewhere
www.joyandvision.com
vb
User Junior+
User Junior+

Ai dreptate in multe lucruri, dar cu taxele nu prea sunt lamurit, vrei sa zici ca tu platesti toate impozitele aferente si declari toti banii incasati?
As fi foarte curios sa spui ce procent le dai fetelor in afara de salariu (care cred ca este minim pe economie), asta in cazul in care nu e secret :wink:

Numai bine!
respect
VIP
VIP

La fete le dau procent 50 % si cam atat , fara alt stimulent .Cu toate astea fetele tot vin si vin iar acum am chiar mai multe fete decat "pot sa duc" . Evident fetele au carti de munca la mine .
Totzi banii vin pe firma si platesc impozit pt. fiecare $ .
In ceea ce priveste legalitatea firmei , nu imi fac probleme . In urma cu o luna jumate am primit pana si un control de la politzia economica care dupa indelungi verificari s-a dovedit o mare perdere de timp , a timpului lor , evident :) , cei 4 "controlori" plecand tot asha cum au venit .
Nu ma indoiesc ca vor mai veni si altzii :)
Oare de ce este atat de greu de crezut ca se poate gasi o modalitate de a face job-ul asta legal ? Poate pt. ca asta ar insemna ca trebuie sa renuntzati la inca 20-30 % din profit ? ( ma refer la profit , nu la venit asha ca facetzi diferentza va rog ) .
Mie unul imi convine , am 15 fete , fiecare face in medie 2500 $ pe luna , facetzi dvs calculul. Din cei 50 % ai mei imi platesc avocatul , contabila , taxele , netul , locatzia si mai raman cu destui cat sa fiu multzumit si fara griji ba chiar sa mai si investesc .

PS: stia cineva ca nu numai streamate-ul face videoclipuri la fete si le comercializeaza ? Stia cineva ca jasminul si joy-ul fac la fel ? Si ce este mai interesant este ca chiar dvs le-atzi dat acest drept :) semnand contractul cu ei

Cu respect ,
Cristian
Ericssson
User Activ
User Activ
Has thanked: 2 times

In mare la toate siteurile prin contractul pe acre il semnezi cu ei , le cedezi dreptul de imagine.
Don't worry i haven't lose my mind ... it is backed-up on a CD somewhere
www.joyandvision.com
vb
User Junior+
User Junior+

prietene, daca e adevarat, si tu te multumesti doar cu 5-6000$ la atata munca, inseamna ca esti de apreciat. Dar cand ma gandesc la miile de $ aruncati pe impozit lunar ma apuca groaza, sa stii ca nu merita, cu o floare nu se face primavara. Cel putin doneaza pe la batrani si orfani.

Oricum, mult succes!
made_k

Salutare Crisitan , alias Respect....Mi-a placut foarte mult felul in care ai vorbit despre afacerea de video chat. Si pentru ca si eu incerc sa pun pe picioare o afacere in acest domeniu,as dori sa discut mai mult cu tine in legatura cu acest subiect. Imi poti da, te rog, o adresa de email la care sa-ti scriu si ID-ul de pe Yahoo Messenger ? Astept raspunsul tau. In speranta ca vom putea discuta mai pe larg,te salut cu...respect! Made_k
Marlboro
User Activ
User Activ

Daca ai un videochat in continua expansiune cu un numar mare de angajati, un sediu demn de invidiat si un suport de calitate se merita sa platesti impozite la stat pentru ca si incasarile sunt pe masura eforturilor depuse...
Dar ce te faci cand ai un apartament inchiriat cu cinci fete care lucreaza pentru tine si sa fim seriosi ca morcovul este mare daca mai ai si vecini pretentiosi, mi se pare cea mai mare prostie sa platesti impozit.
Mai ales ca videochatul nu se incadreaza deocamdata in niciuna din legile entertainmentului din romania ca sa zic asa dar nici in vreuna legata de prostitutie. Pur si simplu vei fi acuzat de frauda daca se va dovedi ca ai venituri ilicite si de deranjarea linistii publice, dar in nici un caz de prostitutie...
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”