Am tot citit articole pe acest forum si de multe ori m-am minunat de ce am citit . Romanul tot roman , diverse oferte care mai de care , reclamatzii la adresa diversilor membrii ai forumului , ba chiar si la adresa adminului . Dupa parerea mea acest site a luat-o intr-o directzie gresita . Scopul propriu-zis a fost de a crea un site de / si pentru chathosti , in care schimbul de informatzii intre chat hosti sa primeze . Ceea ce nu intzeleg unii este ca , pentru a primi trebuie sa mai si dai . Nu ma intzelegetzi gresit , sunt de acord cu anuntzurile referitoare la oferte de colaborare , dar cand se ajunge la oferte stupide si ilogice deja ma scarbeste postul si "i move on "( ma refer in spetza la cazul siteurilor olandeze ) .
Multzi uita ca se pot face bani pe siteurile clasice si deja consacrate . Mai citesc anuntzuri ceva de genul " ajutati-ma ca vreau sa imi deschid sesiunie pe siteul x , ce imi trebuie etc . Raspunsul se afla deja in acest forum , important este ca trebuie sa il cautzi , adica de ce romanul s-a invatzat sa i se de-a totul de-a gata ? Oameni buni ! cititzi tot inainte de a posta ceva pe site .
In ultimul timp foarte multe fete doresc sa devina independente de studiouri, insa foarte putzine reusesc .
Pot sa spun cu mandrie ca de cand am creat studioul nu mi-a plecat nici o fata la alt studio sau sa incerce sa isi deschida de acasa . Nu mai intzelegetzi gresit , nu practic alte procente decat dvs , nu tzin pe nimeni cu fortza , fetele au libertatea pe care o vor , insa evident am si niste reguli . Nu impun fetelor nimic , eu doar le sfatuiesc .
Am creat chathosti , de fapt asta imi ocupa cel mai mult din timp . Cum sa faci o fata, care in alta parte facea aprox. 500 $ banii ei , sa ajunga la 2000 $ banii ei pe luna . Este greu ? Nope ! nu este greu deloc . Tot ce trebuie este putzina vointza si sfaturi de la cine trebuie.
Pentru patronii de studiouri :
Nu se pot face bani in domeniul asta fara a va implica 100 % . Muncitzi mult , ascultatzi fetele , facetzi compromisuri , ganditzi mult si bine , orice greseala poate sa duca la faliment .
Nu incercatzi sa datzi ordine la modele , datzi-le sfaturi .Daca vor sa faca bani in domeniul acesta or sa faca si neimpinse de la spate cu amenintzari .
Platitzi-le cum trebuie , nu inventatzi diverse tertipuri de a "ciuguli" catzi $$$ necuventi din banii lor .
Cautatzi tot timpul siteuri noi . Cercetatzi-le trecutul , vedetzi daca au avut vreodata probleme cu banii etc .
Si nu in ultimul rand tratatzi modelele si siteurile cu respect si credetzi-ma ca vor aprecia si va vor raspunde cu aceeasi moneda.
Aducetzi-va aminte tot timpul ca este o meserie foarte stresanta , incercatzi sa va punetzi in locul lor , garantez ca in cateva ore o sa inchidetzi sesiunile si o sa luatzi o bere si o sa va intrebatzi ce a fost in capul dvs cand atzi incercat
Platitzi-va taxele , incetati sa va mai ascundetzi . Tot timpul criticatzi pe conducatori ca sunt necinstitzi insa cand este vorba sa va platiti taxele nici dvs nu suntetzi prea corectzi . Este o vorba veche " datzi Cezarului ce este al Cezarului " , si apoi comentatzi .
Nu conteaza numarul de fete . Potzi sa ai si 20 de modele si sa nu ai bani sa itzi platesti cheltuielile.De ce sa ai mai mult decat potzi duce ? Cu cat ai fete mai putzine cu atat poti sa le ajutzi mai bine , sa itzi concentrezi atentzia asupra nevoilor lor etc . Garantat nu vor pleca in alta parte .
Facetzi fetelor cartzi de munca , asta le va dovedi ca suntetzi seriosi si ca maine va va gasi in aceeasi locatie si ca intradevar firma dvs v-a dura .
Nu exista chathost prost , slab , neinteresat de munca etc . Exista numai chathostul pe care dvs. il creatzi si evident cu care meritatzi sa "defilatzi" in continuare .
Putetzi crea pana si dintr-o persoana gen "Betty cea urata" care nu a mai muncit in domeniu si nu stie cu ce se mananca pc'ul sau engleza , un chathost adevarat care sa va aduca profit de cel putzin 1500 $. Nu conteaza varsta , frumusetzea , IQ-ul , etc . in meseria asta . Conteaza sa ai clasa si vointa de munca.
In concluzie
Sper ca acest post va fi de folos pt. cineva . Nu am facut altceva decat sa va reamintesc ceva ce probabil stiatzi insa multzi dintre dvs. nu prea pun in aplicare .
Romania nu este perfecta si nici nu o sa fie vreodata . Insa in acelasi timp este tzara tuturor posibilitatzilor . Profitatzi cat se mai poate , insa la modul onorabil . Tragetzi mult in peroada asta, bagatzi bani - ca sa facetzi bani, altfel nu se poate .
Cu respect,
Cristian , just a studio owner