Buna! Va cer va rog frumos un sfat.
Sunt “fresh” si nu prea am habar cu ce se mananca modalitatea de plata. Am citit n topicuri, printe care si acesta in care mentionati ca nu mai este ok Paxum.. sau poate a fost ceva de moment.
De exemplu, imi fac cont pe chaturbate -
Este sau nu ok sa aleg ca modalitate de plata in continuare Paxum? Mai sunt probleme ? Daca nu e ok, atunci ce altceva imi sugerati sa aleg?
Singura nu am ajuns la o concluzie finala, tocmai de aceea va cer sprijinul.
Multumesc!
PAXUM CARD A MURIT
Cele mai potrivite metode de plată la ora actuală sunt: CosmoPayment, Wire Transfer și Paxum transfer EFT.
Nu recomand cardul Paxum Union Pay deoarece are comisioane mari, limite mici de retragere și merge să scoți doar la câteva bancomate.
Salutând nemurirea printre muritori...
Merry 24, iti multumesc frumos de raspuns!
Chiar tindeam sa aleg varianta cosmo, am sa mai citesc una alta cu privire la facilitatile pe care le ofera si daca voi mai avea nelamuriri, atunci voi reveni. Orice sfat suplimentar este binevenit. Va pup!
Chiar tindeam sa aleg varianta cosmo, am sa mai citesc una alta cu privire la facilitatile pe care le ofera si daca voi mai avea nelamuriri, atunci voi reveni. Orice sfat suplimentar este binevenit. Va pup!
Mai voiam sa adaug inca ceva. Care ar fi varianta mai buna, practica, eficienta… Sa imi fac si card la ei si sa ma folosesc de acesta pt plati/retrageri sau sa sa transfer din contul (paxum/cosmo) catre contul personal (banca ro). Multumesc !
- CosmoPayment - are propriul card, nu se poate face transfer din CosmoPayment în cont românesc. Cardul CosmoPayment costă 12.95 USD, prin urmare trebuie să ai banii în contul CosmoPayment ca să poți comanda cardul. Practic adaugi metoda de plată la Chaturbate.com, primești o plată în CosmoPayment și comanzi cardul care ajunge cam într-o săptămână - două.
- Wire Transfer - în cazul Chaturbate.com ai nevoie de un cont în dolari.
- Paxum transfer EFT (Local Bank Transfer) - presupune transferul într-un cont românesc în RON sau EURO, e tot un fel de Wire Transfer. Cât despre cardul propriu Paxum, acesta este Union Pay despre care am scris în postarea anterioară cum că nu îl recomand și am specificat motivele.
Eu acum ți-am explicat cât de cât, dar ideal este ca tu să te documentezi în amănunt despre fiecare metodă în parte ca să vezi exact în ce constă - politici, taxe etc.
Baftă!
Am tot cautat si citit, insa nu gaseam nimic concret si recent sa aflu ceea ce doream. Am studiat si aici si pe alte forumuri toate amanuntele legate de politici, taxe etc., dar pe partea asta nu imi voi bate capul la inceput, sa vad ce si cum merge si ma pronunt legal in viitor.Mery24 scrie: ↑24 Aug 2021, 01:11Să le luăm pe rând:
- CosmoPayment - are propriul card, nu se poate face transfer din CosmoPayment în cont românesc. Cardul CosmoPayment costă 12.95 USD, prin urmare trebuie să ai banii în contul CosmoPayment ca să poți comanda cardul. Practic adaugi metoda de plată la Chaturbate.com, primești o plată în CosmoPayment și comanzi cardul care ajunge cam într-o săptămână - două.
- Wire Transfer - în cazul Chaturbate.com ai nevoie de un cont în dolari.
Să ai în vedere și băncile care nu acceptă bani proveniți din activități adult (s-a vorbit mult despre ele pe forum, dacă cauți găsești mai multe informații).
- Paxum transfer EFT (Local Bank Transfer) - presupune transferul într-un cont românesc în RON sau EURO, e tot un fel de Wire Transfer. Cât despre cardul propriu Paxum, acesta este Union Pay despre care am scris în postarea anterioară cum că nu îl recomand și am specificat motivele.
Eu acum ți-am explicat cât de cât, dar ideal este ca tu să te documentezi în amănunt despre fiecare metodă în parte ca să vezi exact în ce constă - politici, taxe etc.
Baftă!
Cu privire la ceea ce ma interesa, mi-ai explicat suficient de amanuntit cat sa imi fie clar si iti multumesc mult inca o data !
-
- User Activ
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Deci sa inteleg ca cei de la PAXUM ,nu o sa mai faca alt card al lor ,cum e a fost precendetul si s-a inchis ,nu?
O sa folosim mereu UNIONPAY?
Ei spuneau candva ca sunt in tratative si o sa tipareasca alte carduri si o sa le trimita ....dar...
O sa folosim mereu UNIONPAY?
Ei spuneau candva ca sunt in tratative si o sa tipareasca alte carduri si o sa le trimita ....dar...
- GlamChatStudio
- GoldMember
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 52 times
Nici Visa si nici Mastercard nu vor mai accepta vreodata plati din adult, dati un google search si o sa vedeti si de ce, ce carduri vor mai exista vor fi doar baubau-uri cu comisioane mai mari decat impozitul legal pe un SRL . Asta nu pot intelege niciodata de ce nu vreti 6% sau in cel mai rau caz 8% impozit anual si fara dureri de cap si vreti bani in bau-bau si pe viitor poate probleme cu transferurile in conturile personale...Ca sa nu mai amintesc cat futai ca rand pe rand bancile din Ro nu mai primesc bani din adult, de abia mai tin firmele si la alea dam un milion de explicatii da-n pulea ca vrem sa fim legali si ei ne plimba dintr-o banca in alta cum s-a intamplat cu multi dintre noi cu firme vechi de ani de zile, cu milioane de dol bagate in tara si impozitate, si unele banci iti spun fuck you very much si cu 21% impozite anual miliarde care intra in gropile unde unii oameni au murit la propriu si in buzunarele infractorilor pardon politicienilor romani ,nu 6% sau 8%....
Succes acolo!
Succes acolo!
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
-
- User Junior+
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 9 times
Buna, as vrea sa stiu cum se pot scoate bani din ePay acum? Merge transfer instant pe external card la fel ca din Paxum? Vad ca a venit septembrie si cei de la ePay nu dau nici un semn in legatura cu noi carduri. Eu deocamdata nu am nevoie sa scot bani din ePay deoarece am scos toata suma pe care o aveam acolo inainte sa se dezactiveze cardurile si apoi mi-am luat concediu prelungit dar nu stiu cum o sa pot scoate cand o sa incep munca din nou.
-
- User Junior+
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 6 times
Memsy scrie: ↑02 Sep 2021, 08:45Buna, as vrea sa stiu cum se pot scoate bani din ePay acum? Merge transfer instant pe external card la fel ca din Paxum? Vad ca a venit septembrie si cei de la ePay nu dau nici un semn in legatura cu noi carduri. Eu deocamdata nu am nevoie sa scot bani din ePay deoarece am scos toata suma pe care o aveam acolo inainte sa se dezactiveze cardurile si apoi mi-am luat concediu prelungit dar nu stiu cum o sa pot scoate cand o sa incep munca din nou.
Buna memsy. Dupa dezactivarea cardurilor Epay, am deschis cont Revolut. Toate transferurile au functionat perfect si aproape instant. Pana astazi ....la 3 ore dupa efectuarea tranzactiei, fondurile mi-au fost returnate in Epay cu mesajul " transfer has been declined by the card issuer" Nu stiu motivul, nu ma disper inca .......cautând sa contactez suportul Revolut am vazut o notificare " probleme cu aplicatia, vei fi anuntata cand problema este rezolvata"
Am scris suportului dar nimic inca si ma indoiesc ca o sa primesc vreun raspuns pana luni
La fel cum pâna luni nu pot incerca cu alt card, epay nu faciliteaza tranzactile de genul in weelend.
Ma intreb daca a facut cineva transfer ieri/ azi ....paxum/epay - revolut.......
P: S: Am intrebat astazi suportul de la Epay daca au idee când se vor emite alte carduri........in aproximativ 3 luni a fost raspunsul lor
-
- Been thanked: 0
buna, sunt noua aici:) ma scuzati daca ma bag in seama dar as vea sa ma apuc pe cont propiu. am deja toata aparatura dar am o curiozitate. mi-am facut cont cosmo si am contactat suportul pentru a intreba daca exsita o optinue de a transfera bani pe acel cont ca sa pot emite cardul mai devreme( adica sa am cardul fisic inainte de a incepe ). raspunsul lor a venit subit, dar nu m-a multumit, adica ei mi-au spus ca se pot face trasferuri pe acel cont doar de la parteneri. intrebarea mea este: cum pot sa fac sa am bani pe acel cont sa pot emite cardul ?poate stiti alta metoda de a alimenta contul. de la ce atm pot retrage bani ? multumesc pentru eventualele raspunsuri ! o zi minunata va doresc !
Buna seara,
Reusiti sa va logati pe site-ul Paxum sau doar eu am fost cu ghinion azi? De azi-dimineata incerc si nu reusesc.
" Error! You don't have authorization to access this account."
E prima data cand mi se intampla.
Va multumesc pentru raspuns
Ca de obicei, prompta si mereu dispusa sa ajutati.
Ulterior mesajului de aici i-am contactat pe cei de la Paxum din pagina de logare ( prin formular si prin Chat direct ) si au raspuns aproape instantaneu, prin email si chat, in ciuda orei foarte inaintate. Se pare ca problema mea vine de la IPv4, eu avand activata acea functie de protejare a contului.
Va doresc o cafea delicioasa la trezire si o zi minunata dupa!
- crazyareola
- User Junior
- Been thanked: 0
Am trimis mail, am vorbit si cu cei de la live support insa nu imi ofereau un termen de rezolvare...doar multumiri pentru rabdare si ca se va rezolva "soon". Mi-au blocat contul pe motiv de hacking lunea trecuta sau de duminica nu stiu pentru ca nu m-au informat prin niciun email. Am intrat eu sa transfer niste bani si am vazut ca nu merge si de acolo a inceput. Desi initial imi aparea 5 zile lucratoare s-au facut mai multe, ca intr-o zi sa imi spuna ca nu s-a deblocat contul pentru ca nu am dat eu reply la un email cu un numar diferit de tichet fata de cel pe care il aveam eu si le-am trimis toata documentatia ceruta de ei. Deci eram intr-un punct mort in care am primit din nou raspunsul ca sa astept sa investigheze problema cu mailul si din nou acelasi "soon". Intr-un final mi l-au deblocat