In caz ca intereseaza pe cineva : wirecard.
https://www.fca.org.uk/news/news-storie ... horisation
https://www.wirecard-cardsolutions.co.uk/
Căutarea a găsit 38 rezultate
- 15 Iul 2020, 16:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Nu se mai pot face plati in EURO catre Paxum?
Nu stiu cat de normal este daca tinem cont si de raspunsul celor de la Paxum. Am lasat mai jos ultima conversatie intre mine si Paxum: Buna ziua, Imi puteti spune daca in acet moment mai pot incasa plati in EURO de la AWEmpire, si asta tinand cont de faptul ca am acel mesaj afisat pentru contul de E...
- 19 Iul 2020, 11:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Nimeni nu stie acum ce este de facut, pentru ca niciun serviciu sau partener nu este foarte clar in exprimare. Si cum am mai spus, nu cunosc si observ ca nici voi nu cunoasteti procedura de transfer aplicata de LJ/AWEmpire atunci cand vine vorba de Paxum. Mai exact, nu stim niciunul din noi daca ace...
- 18 Iul 2020, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Webmaster_Studios, va multumim pentru informatie. Pentru putin :) Normal, frumos si civilizat din partea Paxum era sa ne lase un mesaj clar in mesageria interna a Paxum sau chiar un email ( astfel modelele ar fi stiut ca e timpul sa-si schimbe modalitatea de plata inainte de incheierea perioadei .....
- 30 Iul 2020, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
:sunny: Buna dimineata. Pana la urma s-a rezolvat pentru dvs. sau nu? Ca veste noua, eu am primit o notificare la data de 26 iulie : " Multumim pentru timpul acordat. Dorim sa va informam ca acum va puteti alimenta contul prin detaliile bancare amanuntite in Plati >> Instrucțiuni...
- 17 Iun 2021, 19:00
- Jump to forum
- Jump to topic
PAXUM CARD A MURIT
CE A DECLARAT ACUM 1 ORA PAXUM PE PLARFORMA OFICIALA We regret to inform our customers that the Paxum SEPA Mastercard is no longer active as of today. This is happening because the issuing bank has decided to change its risk appetite policy and no longer wants to be associated with the adult industr...
- 17 Iun 2021, 19:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAXUM CARD A MURIT
- 17 Iun 2021, 22:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Urgent Notice about your Paxum SEPA Mastercard To our valued customers, We regret to inform you that the Paxum SEPA Mastercard is no longer active, effective immediately. This is happening because the issuing the bank has decided to change its risk appetite policy to exclude adult industry professi...
- 17 Iun 2021, 20:44
- Jump to forum
- Jump to topic
- 19 Iun 2021, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Se pot scoate banii cu cardul paxum unionpay de la bancomatele Euronet (Alpha Bank nu il accepta). Se percepe o taxa de 18 ron pe tranzactie.. Eu am scos asta seara si a mers fara nicio problema
- 20 Iun 2021, 09:16
- Jump to forum
- Jump to topic
In Euro erau. Incercarile de transfer pe Monese si Revout atat direct card cat si eft si wire din contul de € s au incercat. La multi a mers fara probleme. Specific ca transfer catre revolut facea regulat, acum nu mai merge. https://imgurupload.org/files/IMG-20210619-WA0042.jpg Poza fara crop din ap...
- 19 Iun 2021, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Da, invalid id card e eroarea pentru transfer pe card revolut sau monese iar blacklisted pentru eft sau wire pe revolut sau monese. Nu stiu daca e valabil pentru toata lumea. Pe 3 conturi testat, 6 carduri si la fel. Poti incerca sa vezi de-ti functioneaza doar nu dureaza mult. Pe binance card a mer...
- 18 Iun 2021, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Si eu recomand Cosmo!!VISA nu mastercard!!
- 18 Iun 2021, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Baga Cosmo !Merge brici xx
- 20 Iun 2021, 19:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Model independent decisa sa intre in legalitate 2021
Buna Deea,
https://amp.creativestudios.ro/legalitate/
Ei sunt specializati pe servicii dedicate studiourilor dar nu cred ca ar fi problema sa consulte si un model care vrea sa intre in legalitate. Bafta acolo.
https://amp.creativestudios.ro/legalitate/
Ei sunt specializati pe servicii dedicate studiourilor dar nu cred ca ar fi problema sa consulte si un model care vrea sa intre in legalitate. Bafta acolo.
- 20 Iun 2021, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
3.964.... daca scoti maximum posibil din atm.
- 19 Iun 2021, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Nu, de ce ar face asta, nici nu merge, direct Cosmo si atat. O modalitate de plata foarte ok, dar nah, a fost Paxummania.
- 21 Iun 2021, 12:00
- Jump to forum
- Jump to topic
- 09 Iun 2021, 14:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Sfaturi Videochat
Imi poate explica si mie cam cum sta treaba cu cb? Fara nici o urma de rautate iti spun ca: Aceasta intrebare - trebuie sa o adresezi celor de la studioul pentru care lucrezi, Pana la urma daca lucrezi de acasa - daca iti iei pc ul tau ( recomandarea i5 = 0 forumul e full de configuratii de pc actu...
- 24 Iun 2021, 10:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Nu vei folosi PRO features. Tot aia e.
- 24 Iun 2021, 12:09
- Jump to forum
- Jump to topic
:writing_hand: e grav dacă sistemul desktop pe care l-am găsit ( la bugetul pe care îl am în prezent ) are deja instalat Windows 10 Home 64 bits şi nu Windows 10 Pro 64 bits? Windows-ul se poate reinstala oricând, se poate pune Windows 10 Pro în loc de Windows 10 Home și tot așa, deci nu este o prob...
- 21 Oct 2021, 00:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Am încercat acum să mă loghez în contul Paxum și a mers. Cât despre azi-dimineață, nu știu ce să zic că nu am încercat.