Căutarea a găsit 38 rezultate
- 04 Noi 2021, 18:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Cosmo transfer
:writing_hand: Acum in legatura cu cosmo :: ce tip de carduri ofera? visa sau mastercard? merg la orice atm? mersi Cardul meu CosmoPayment este VISA , dar din câte am citit pe alte forumuri, ar avea și MasterCard . Merge cam la orice ATM, dar poate mai sunt și excepții (nu am întâmpinat). e mai sigu...
- 11 Mar 2023, 19:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Banci colaboreaza cu adult
CEC bank la.ei de 4 ani cu venituri incasate pe pfa
- 05 Dec 2023, 15:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Streamate TIN/VAT no
Acum vin și eu de la contabila.Ideea sta în felul următor nu este vorba despre bancomate sau carduri este vorba despre faptul ca platformele online sunt obligate sa transmită către autoritățile fiscale din tara unde avem domiciliul toate vânzările membrilor(noi fiind vânzătorii în cazul nostru)Asa c...
- 25 Noi 2023, 16:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Taxe. TIN code. Jasmin
Buna! Stie cineva pe ce data trimit siteurile informatiile noastre? Nu de alta dar renunt definitiv de la 15 decembrie ca nu se mai merita. Din cate am inteles, pe 1 ianuarie sau ma insel? As vrea sa nu trimita datele mele daca numai lucrez oricum, de asta intreb ca eu nu am platit nimic pana acum ...
- 28 Noi 2023, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
... decat sa platesca 9% taxe ... 1% pe profit + 8% pe dividende daca ai SRL cu minim 1 angajat (din ce stiu eu) dar in acest caz se plateste si CAS si CASS pe salariul angajatului + contabil lunar + bataia de cap aferenta cu SRL care nu se merita la sume mici. Persoana fizica fara SRL, PFA sau Dre...
- 30 Noi 2023, 11:55
- Jump to forum
- Jump to topic
pfa am inteles ca e pagubos si nerentabil toate fetele care aveau pfa au renuntat au trecut la srl , o fata din forum nu pot da eu nume, a avut pfa ani de zile, nu stiu ce incurcaturi a avut ., acum are de dat 25000 euro la stat .. Eu m-am referit ca se poate declara prin declaratia unica 212 in ca...
- 26 Noi 2023, 01:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Buna! Stie cineva pe ce data trimit siteurile informatiile noastre? Nu de alta dar renunt definitiv de la 15 decembrie ca nu se mai merita. Din cate am inteles, pe 1 ianuarie sau ma insel? As vrea sa nu trimita datele mele daca numai lucrez oricum, de asta intreb ca eu nu am platit nimic pana acum ...
- 30 Noi 2023, 19:04
- Jump to forum
- Jump to topic
memsy, sper, eu sincer imi doresc ca noi modelele de videochat sa fim unite sa ne ajutam cu ce putem , si asa ne blameaza toata lumea,.
- 04 Dec 2023, 19:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Am fost astazi la contabilitate sa las facturile, am inteles ca au mers azi la dansa 2 fete de pe forum si maine mai merg 2 sa intre in legalitate, eu personal le felicit . Am intrebat ce se poate face de acum pt fetele care nu platesc taxe.. mi- a spus ca acea declaratie nu se mai poate depune, dec...
- 02 Dec 2023, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Streamate TIN/VAT no
georgiana , nu sunt model pe streamate dar nu inteleg de ce trebuie sa inchizi contul de model independent .. probabil pe el faci bani, te stiu deja membrii.. cand si daca decizi sa intri in legalitate cum e normal altfel risti si simti si tu ca nu e de bine.. in contul de model trebuie doar sa adau...
- 31 Ian 2024, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: legalitate platforme videochat
Punctul 3 nu stiu despre ce e vorba dar nu exista asa ceva, pe cei de la anaf ii intereseaza strict cat iti intra tie in cont, tu tai factura catre site cu suma intrata in cont de la ei .. ... . situl va face dovada transferurilor eventual, fix ce ne-au transferat nu ce incaseaza ei.. asa a fost pan...
- 31 Ian 2024, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Contabil videochat Brasov?
Buna Chloe, daca nu gasesti poti lucra cu contabila mea .,, mai este o fata din Brasov aici pe forum care este de un an la dansa , totul e telefonic si pe mail .. eu sunt in bucuresti dar nu ma vede contabila.. . ii trimit facturile si atat , daca am intrebari o sun sau wassap .. .. . Spor!
- 26 Dec 2023, 19:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Paxum Card Ron
Depinde si ce citesti. Exista citituri si citite ;). Sunt pe aproape sa ma intreb de ce nu citeste nimeni directiva, nu ce zic modele care acolo unde ai citit abereaza de te doare capul. Zic aprroape, ca stiu bine cum fuctioneaza modelele, oricum, nu altfel ca si in alte domenii torusi. De unde stiu...
- 20 Feb 2024, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Legalitate videochat prin SRL sau PFA
Michelle te pup! scuze, ti am raspuns si pe celelalt forum.,,.. toate vor raporta, pe amberforum fetele au primit raspuns ca lucreaza la asta , chiar daca situl nu este din europa, modele sunt si ei sunt obligati sa semneze aceasta declaratie si sa raporteze .. este un topic acolo cu DAC asta inclus...
- 21 Feb 2024, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Caut contabil in Bucuresti.
rezolvat 
- 21 Feb 2024, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Caut contabil in Bucuresti.
buna SHmbala, nu ma deranjezi de loc, imi [place sa raspund si sa ajut dar nu am primit nimic de la tine ::, nici un mesaj .