Dar a fost weekendul la mijloc
Bafta!
crazyareola scrie: ↑20 Iul 2020, 20:28 Am acelasi mesaj ca si tine in contul de paxum,daca nu citeam aici habar nu aveam sa caut sa ma uit acolo sa dau cateva clikuri sa ajung sa vad acelasi mesaj.
Vreau cred ca daca Paxum nu ar mai face plati in euro ar trimite un email la toti userii detinatori de carduri,n afara faptului ca Jasmin si celelalte situri care vireaza euro spre Paxum ar avea si ei ceva de zis si or gasi o alta metoda sa ne trimita banii .
Chiar nu am vrut sa iti aduc niciun fel de panica aici. Am vrut doar sa gasesc un raspuns pe care serviciul de plati nu mi l-a oferit nici mie, si nici voua. Cat despre plata, multumim pentru confirmare!crazyareola scrie: ↑20 Iul 2020, 20:28 imi cer scuze , nu am vrut sa par prost educata si da, eu sunt mai panicoasa de felul meu![]()
Confirm plata Jasmin-Paxum![]()
O seara buna tuturor .
Salutare!Shambala scrie: ↑30 Iul 2020, 09:06Buna dimineata. Pana la urma s-a rezolvat pentru dvs. sau nu? Ca veste noua, eu am primit o notificare la data de 26 iulie : " Multumim pentru timpul acordat.
Dorim sa va informam ca acum va puteti alimenta contul prin detaliile bancare amanuntite in Plati >> Instrucțiuni Adăugare Fonduri. Va multumim pentru rabdare si intelegere.
Ramanem la dispozitia dumneavoastra".
Ati deschis recent tab-ul Instructions de sub contul de Euro? Sunt o gramada de detalii acolo, inclusiv de unde se accepta transfers third parties.
Da se primesc €€€WinXPfather scrie: ↑30 Iul 2020, 12:24 Ma lamuresc si pe mine cineva daca se mai primeste euroii in paxum?