Procesor I 7 9700 k probleme
-
titus_stil
- User Junior

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Intampin urmatoarea problema , pc configuratie Procesor I 7 9700K , placa de baza gigabyte Z390 , ssd samsung 250 , 16 GB RAM , sursa 500 W , media source : nikon D5300 + Camlink elgato , internet 1GB rds , transmit pe 3 siteuri cb, cam4 si strip in rezolutia HD , + team view sau google remote , procesorul se ridica la 60-70% dar daca pe unul dintre siteuri transmit prin OBS , ajunge la 100% si am observat ca si viteza la internet scade , daca fac un test atunci cand sunt online pe siteuri am in jur de 200 mb poate mai putin download pe server de Romania . Care ar fi problema ?
Se vede că nu te pricepi prea bine la chestii de genul, nimeni nu s-a născut învățat, nu trebuie să ne pricepem la toate, dar îi mulțumim lui Dumnezeu că a lăsat printre noi și oameni care se pricep la ce noi nu ne pricepem. Tocmai de aceea ți-am zis, cere ajutor specializat. Eu asta fac, când mi se pare ceva în neregulă la PC-ul meu, iar eu nu pot rezolva, îl iau în brațe, îl pun într-o plasă și îl duc la service, și stau acolo lângă om până rezolvă. În alt caz, e doar risipă de timp, nervi și energie.
Salutând nemurirea printre muritori...
-
readyforyou29
- User Activ

- Been thanked: 1 time
Sfatul meu pentru tine:
Schimba sursa , pune una mai performanta si de putere mai mare
Pune o placa video potenta, de preferat ceva de la Nvidia , minim 8GB GDDR5
Renunta la aparatul foto.
Ia o camera Logitech Meetup 4k sa o folosesti pe CB si Cam4 cu OBS si inca una Brio 4k Stream Edition pentru Stripchat.
OBS il pui sa foloseasca exclusiv placa video si ii faci split pentru cele 2 siteuri.
Si cel mai important clean install la Windows.
Nu ai treaba cu downloadul in chat.
Schimba sursa , pune una mai performanta si de putere mai mare
Pune o placa video potenta, de preferat ceva de la Nvidia , minim 8GB GDDR5
Renunta la aparatul foto.
Ia o camera Logitech Meetup 4k sa o folosesti pe CB si Cam4 cu OBS si inca una Brio 4k Stream Edition pentru Stripchat.
OBS il pui sa foloseasca exclusiv placa video si ii faci split pentru cele 2 siteuri.
Si cel mai important clean install la Windows.
Nu ai treaba cu downloadul in chat.
Faceti bani cu Chaturbate,cele mai multe posibilitati de castig:
http://adf.ly/1Sp798
http://adf.ly/1Sp798
-
titus_stil
- User Junior

Multumesc pentru sfaturi , nu vad cum as putea testa asta la un service , asta ar insemna sa transmit de acolo incat sa fac un test pentru a se observa diferenta , cel mai bine este sa verifice cineva in domeniu , nu un service oarecare . Desi componentele sunt ansamblate bine , pentru ca sunt puse la un service , toate sunt noi , cred ca problema este de la aparatul foto sau camlink placa de captura , mie greu sa renunt la el ca scot o imagine mai bune decat webcamurile . Ca si temperatura verificata cu coretemp max 64 grade ,min 52 . Este mult ? Coolerul este destul de bun .
-
titus_stil
- User Junior

Se pare ca am rezolvat problema , cauza era lipsa placii video dedicate , am pus o placa de 2 GB ddr 5 , si se cunoaste diferenta acum cu OBS pe doua siteuri la rezolutie HD + strip la rezolutie normala cu DSLR ca source procesorul se invarte intre 60-80% iar cu webcam ca source intre 40-50 % .
Salutând nemurirea printre muritori...
-
titus_stil
- User Junior

Da Mery . Multumesc pentru ajutor ! Cei drept daca bag si stripul in obs urca la 90% Am vazut ca acel dslr consuma cam cu 10-20% in plus fata de un webcam , nu stiu de ce , deocamdata il mai tin pana schimb cu o camera video sau webcam mai bun , ma gandesc la brio 4 k