La deschiderea contului paxum mi s-a cerut first name (given name) adica numele mic si last name (family name) adica numele de familie iar la deschiderea contului pe streamate mi s-a cerut full legal name si prin full legal name eu am inteles sa imi scriu numele cum imi apare in cartea de identitate romaneasca adica mai intai numele de familie si apoi numele mic - ei bine din acest motiv imi da eroarea respectiva. Le-am dat mail si imi inverseze sau sa imi dea optiunea sa imi inversez eu personal numele de familie cu cel mic de asa natura incat sa fie exact cum e in paxum dar inca nu am primit nici un raspuns.
Am mai incercat de cateva ori sa setez metoda de plata paxum si desi mi-a dat aceeasi eroare, acum imi apare ca e in pending de vreo 3 zile, astazi fiind a 4-a zi de cand e in pending : Your recent changes are pending review by the Accounting department.
Deci nu mai inteleg nimic.. Nu stiu ce sa fac, sa lucrez sau sa nu lucrez pe streamate? Nu imi convine sa fac niste bani pe care probabil nu o sa mii trimita. Ce ar mai fi de facut in acest caz? Sa imi inchid contul streamate si sa deschid alt cont cu numele in format nume mic - nume familie exact cum apare in paxum?
Chestia e ca nici nu imi raspund, dureaza prea mult pentru orice de la aprobat conturi, poze, etc pana la raspuns la mailuri din ce am observat.