Plata mfc cont bancar
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 10 times
buna seara , dragile mele! m- am reintors de f putin timp la munci dupa un eveniment trist in familie - si am incheiat un payment period pe mfc . Acum rabdare muulta sa intre banii in cont. TOT VERIFIC SI NIMIC in cont inca. Stiu ca fiind international wire dureaza , dar oare cam cat timp? Imi sugerati o metoda de plata mai reliable si fara probleme pentru dragul de mfc ? ceva de genul payoneer sau epassporte - card pe care sa intre banii
va multumesc si astept cu drag sfaturi si opinii
. Sa avem o seara asa cum ne- o dorim!
- GlamChatStudio
- GoldMember
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 52 times
Buna,cele 2 metode de plata nu mai functioneaza demult,cele specificate de tine,epass de vreo 10 ani,poti sa folosesti paxum,nu lucram cu mfc deci nu stiu daca au aceasta optiune,trebuie sa verifici tu la metode de plata,wire in general dureaza intre 4-5 zile lucratoare.
Succes si bine ai revenit!
Succes si bine ai revenit!
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
-
multumesc din suflet, glamour ! daa , m - am exprimat eu aiurea stiu de epassporte si de payoneer ca- s istorie acum ,dar asa de dezorientata sunt cu metoda de plata pe mfc... de aia cer si eu de la cunoscatori o metoda de incredere
Multumesc din suflet, si nu, banii inca nu- s in cont ... astept si astept... o zi frumoasa sa avem si multe zambete! 
- MassEffect
- User Junior+
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 9 times
Epayments
-
multumesc massefect! acum studiez intens epayments si banuiesc ca voi opta pentru ei... intra mai rapid decat transfer in cont banuiesc ... tu folosesti aceasta metoda? iarta- mi indrazneala si curiozitatea...multumesc si sa auzim doar de bine!
-
buna seara , se pare ca mai nou sunt probleme cu platile in cont bancar de la mfc- v-ati mai lovit cineva de aceasta problema? eu am fost anuntata ca banii s- au intors la mfc , banca i-a returnat! mai este cineva in aceasta situatie? am incercat cu e payments dar au un sistem praf , nu raspund , nu functioneaza etc etc... alte opninii si sugestii referitoare la aceste probleme? va multumesc si multa sanatate!