Ati primit bani in contul cosmo?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

Ceecee scrie: 11 Mai 2018, 22:08
Studio20 scrie: 11 Mai 2018, 11:05
Anna89 scrie: 03 Mai 2018, 00:13

Am inteles de la diverse persoane ca sigur ne vom recupera banii,chestia este ca nu se stie cand dar cei de la fcp ne-au asigurat ca ne vom primii banii inapoi.Asta au spus ei oficial atat celor de la siteuri cat si celor care i-au contactat...acum sa speram ca asa va fi.Nu au spus cand exact,cert este ca nu inainte de 1 mai...deci sa speram ca de acum incolo cat mai curand. :grin:
E mai greu, ca nu mai exista fizic banii in Choice Bank, de-asta s-a inchis :(

Mai putem de atata corectitudine? Am inteles, va platiti taxele, we get it. Totusi, nu inteleg cu ce ii ajutati pe oamenii astia care au pierdut niste bani prin aceste remarci ironice. Aici se duce lupta voastra catre legalizarea industriei, aici sta problema cardurilor prepaid, sau vreti o medalie pentru ca platiti taxele? Noroc ca internetul nu uita nimic, if you know what I mean.
Chiar ti-a spus un adevar,daca citeai comunicatul fix asta spuneau,mai pe intelesul tuturor aceasta banca v-au cheltuit banii si au intrat in imposibilitate de plata,adica aveau de dat mai multi bani decat aveau ei,mai pe scurt au bagat mana in bani pana la cot si pana nu au mai avut bani sa faca platile.
Iar faptul ca unii platim taxe nu are nici o legatura cu subiectul,un model independent poate plati taxe mai mici decat plateste comisioane la cardurile prepaid dar na..batman,mai bine riscam si pierdem aproape tot decat sa platim niste taxe infime ca modele independente.Ma umfla si rasul , sa platesti 3.5% comision si sa mai stai si cu morcovul in cur,scuza-mi prostia dar care e avantajul?
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
SoulCams Models Studios wanted
LUNETIC
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Eu am primit banii in contul de cosmo dar cand am intrat online in cont sa dau ACTIVATE PLASTIC,nu mergea, mi au zis sa contactez suport,ceea ce am si facut dar inca niciun raspuns
Pot sa merg la ATM sa retrag banii fara sa fie activat cardul? Sau prima oara trebuie sa astept sa imi raspunda ei ?
Anna89
Has thanked: 13 times
Been thanked: 1 time

LUNETIC scrie: 17 Mai 2018, 11:42 Eu am primit banii in contul de cosmo dar cand am intrat online in cont sa dau ACTIVATE PLASTIC,nu mergea, mi au zis sa contactez suport,ceea ce am si facut dar inca niciun raspuns
Pot sa merg la ATM sa retrag banii fara sa fie activat cardul? Sau prima oara trebuie sa astept sa imi raspunda ei ?
Nu poti scoate bani de pe card daca nu este activat.Asteapta sa-ti raspunda, nu stiu la ce adresa ai dat mail dar te sfatuiesc sa folosesti help.prepay@cardportal.com, raspund repede si poti intreba acolo tot ce doresti.Succes!
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”