Plata mfc transfer bancar

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Jessica_
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna! Am folosit payoneer si ulterior fcp ca si metoda de plata. Luna aceasta am optat pentru prima data pentru transfer bancar. Mentionez ca lucrez doar pe mfc si utilizand aceasta metoda ar fi trebuit sa mi primesc banii intr-o zi sau doua lucratoare. E deja a4a zi si eu nu am primit nimic, motiv pentru care incep sa ma ingrijorez. Ma adresez celor care au optat incepand de acum sau in trecut sa primesca banii prin aceasta metoda. Ati primit banii in cont? Cat dureaza de obicei? Ar trebui sa incep sa mi fac griji? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
SoulCams Models Studios wanted
MyScrew
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Si eu sunt in aceeasi problema, wire transfer si nici pana acum nu au intrat. am cont USD la Raiffeisen :)
MassEffect
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 14 times
Been thanked: 9 times

vorbiti cu suportul lor la adresa
models@myfreecamsmail.com
Ionela88999
User Junior
User Junior
Has thanked: 4 times
Been thanked: 11 times

Si eu sunt in aceeasi pozitie doar ca siteul de la card trebuie sa primesc e chaturbate ,am dat si mail si la ei si la shirley ,nici-un raspuns nimic....
catzzz
Has thanked: 8 times

Idem, cont ing...nici un ban YET :((( Tot de pe mfc! Le-am scris celor de la mfc.. si pana acum au zis doar... SA ASTEPT..
MyScrew

aceeasi problema, cont raiffeisen in USD :( A PRIMIT CINEVA BANII ??
Gloria Agency
Been thanked: 1 time

Buna,

Nu va mai panicati si aveti rabdare, nu ramaneti fara banii. Wire transferul de la MyFreeCams se face prin procesatorul de plata PAXUM si in momentul de fata acolo este problema. Cei de la MFC au spus ca pot sa intre banii astazi sau Luni cel tarziu. Daca vedeti ca Luni nu au intra banii, trimiteti un e-mail la suport models@myfreecamsmail.com dupa ora 18:00, si cu siguranta o sa aibe un raspuns detaliat.
MyScrew

Gloria Agency scrie: 20 Apr 2018, 17:17 Buna,

Nu va mai panicati si aveti rabdare, nu ramaneti fara banii. Wire transferul de la MyFreeCams se face prin procesatorul de plata PAXUM si in momentul de fata acolo este problema. Cei de la MFC au spus ca pot sa intre banii astazi sau Luni cel tarziu. Daca vedeti ca Luni nu au intra banii, trimiteti un e-mail la suport models@myfreecamsmail.com dupa ora 18:00, si cu siguranta o sa aibe un raspuns detaliat.
DECI NE INTRA BANII LUNI ? CEI CARE AM FACUT DE PE MFC DIRECT WIRE TRANSFER :d ?
Ionela88999
User Junior
User Junior

@Gloriaagency ai idee si despre chaturbate?Sunt panicata rau de tot !!!
catzzz

Mi-a raspuns mfc-ul iar, cica ei ar fi trimis banii corect, doar ca nu inteleg ce s-a intamplat si tre sa intrebe banca.. La voi, vreo schimbare?
MyScrew

nimic, si eu astept sa intre :( mi au zis la fel ca verifica la banca :(
catzzz

Ai peste 1000$ de luat? Sper sa nu fie asta problema noastra...
MyScrew

sunt peste 6000 :)
catzzz

Sa speram ca e de bine!!!
Jessica_
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Am vorbit intre timp cu suportul. In sfarsit mi au intrat banii azi. Urmatoarea mea intrebare este: atat de mult timp trebuie sa asteptam si pentru platile viitoare?
catzzz

Si mie mi-au intrat banii! :) sunt asa fericita ca zburd :D Celorlate fete? Myscrew? Ionela? Cum sa treaba?
MyScrew

la ce banci aveti conturile de v-au intrat astazi banii ? eu am la raiffeisen si nimic inca :(
Ionela88999
User Junior
User Junior

Eu am primit banii ,dar lucrez doar cu cb.Au intrat de dimineata. Nu o sa dureze asa mult la viitoarele plati ,ca la orice serviciu dureaza pana se face legatura ca dupa e simplu ,ei au in internetbanking legatura facuta doar dau pe fosta plata ,scriu alta valoare la incasari si aia e .
Atasez un fragment de la cb in care se vorbeste despre asta:

We are confirming that you requested a payout using the wire transfer method. Please allow 5-7 business days for your wire to settle. The delay in receiving this wire payment is due to the increased volume of wire payments.
MyScrew

pana acum nu au intrat :( wire de pe mfc in cont usd raiffeisen :( a mai primit cineva in raiffeisen ?
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

nici la mine nu a intrat plata lj prin bank transfer de pe data de 18 cand s -au facut platile !!! eu am schimbat metoda de plata din FCP in bank transfer de cand banii erau in pending ! in payouts overview totusi aparea tot FCP setat insa adminu m a asigurat ca totul e in regula metoda e schimbata chiar daca in payouts overview apare inca FCP .Acum imi tot zic sa astept ca asa dureaza prin banca totusi mi e greu sa cred ca se misca si bancile atat de greu !!! cred ca banii sunt trimisi undeva in aer pe per. 16-31 march!!!!!
manuela222
User Junior+
User Junior+
Been thanked: 6 times

sweetgirl scrie: 24 Apr 2018, 15:47 nici la mine nu a intrat plata lj prin bank transfer de pe data de 18 cand s -au facut platile !!! eu am schimbat metoda de plata din FCP in bank transfer de cand banii erau in pending ! in payouts overview totusi aparea tot FCP setat insa adminu m a asigurat ca totul e in regula metoda e schimbata chiar daca in payouts overview apare inca FCP .Acum imi tot zic sa astept ca asa dureaza prin banca totusi mi e greu sa cred ca se misca si bancile atat de greu !!! cred ca banii sunt trimisi undeva in aer pe per. 16-31 march!!!!!
Ti-au intrat banii?
MyScrew

cred ca miroase a teapa. am primit mail de la mfc si mi-au spus ca banii au fost retrimisi luni pe 23. astazi am primit alt mail cum ca banca lor a retrimis din nou banii astazi dimineata. este incredibil ceea ce se intampla.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”