Plata mfc transfer bancar
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Buna! Am folosit payoneer si ulterior fcp ca si metoda de plata. Luna aceasta am optat pentru prima data pentru transfer bancar. Mentionez ca lucrez doar pe mfc si utilizand aceasta metoda ar fi trebuit sa mi primesc banii intr-o zi sau doua lucratoare. E deja a4a zi si eu nu am primit nimic, motiv pentru care incep sa ma ingrijorez. Ma adresez celor care au optat incepand de acum sau in trecut sa primesca banii prin aceasta metoda. Ati primit banii in cont? Cat dureaza de obicei? Ar trebui sa incep sa mi fac griji? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
- MassEffect
- User Junior+
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 9 times
-
- User Junior
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 11 times
Si eu sunt in aceeasi pozitie doar ca siteul de la card trebuie sa primesc e chaturbate ,am dat si mail si la ei si la shirley ,nici-un raspuns nimic....
- Gloria Agency
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Buna,
Nu va mai panicati si aveti rabdare, nu ramaneti fara banii. Wire transferul de la MyFreeCams se face prin procesatorul de plata PAXUM si in momentul de fata acolo este problema. Cei de la MFC au spus ca pot sa intre banii astazi sau Luni cel tarziu. Daca vedeti ca Luni nu au intra banii, trimiteti un e-mail la suport models@myfreecamsmail.com dupa ora 18:00, si cu siguranta o sa aibe un raspuns detaliat.
Nu va mai panicati si aveti rabdare, nu ramaneti fara banii. Wire transferul de la MyFreeCams se face prin procesatorul de plata PAXUM si in momentul de fata acolo este problema. Cei de la MFC au spus ca pot sa intre banii astazi sau Luni cel tarziu. Daca vedeti ca Luni nu au intra banii, trimiteti un e-mail la suport models@myfreecamsmail.com dupa ora 18:00, si cu siguranta o sa aibe un raspuns detaliat.
DECI NE INTRA BANII LUNI ? CEI CARE AM FACUT DE PE MFC DIRECT WIRE TRANSFER :d ?Gloria Agency scrie: ↑20 Apr 2018, 17:17 Buna,
-
- User Junior
@Gloriaagency ai idee si despre chaturbate?Sunt panicata rau de tot !!!
-
- User Junior
Eu am primit banii ,dar lucrez doar cu cb.Au intrat de dimineata. Nu o sa dureze asa mult la viitoarele plati ,ca la orice serviciu dureaza pana se face legatura ca dupa e simplu ,ei au in internetbanking legatura facuta doar dau pe fosta plata ,scriu alta valoare la incasari si aia e .
Atasez un fragment de la cb in care se vorbeste despre asta:
We are confirming that you requested a payout using the wire transfer method. Please allow 5-7 business days for your wire to settle. The delay in receiving this wire payment is due to the increased volume of wire payments.
Atasez un fragment de la cb in care se vorbeste despre asta:
We are confirming that you requested a payout using the wire transfer method. Please allow 5-7 business days for your wire to settle. The delay in receiving this wire payment is due to the increased volume of wire payments.
-
- VIP
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
nici la mine nu a intrat plata lj prin bank transfer de pe data de 18 cand s -au facut platile !!! eu am schimbat metoda de plata din FCP in bank transfer de cand banii erau in pending ! in payouts overview totusi aparea tot FCP setat insa adminu m a asigurat ca totul e in regula metoda e schimbata chiar daca in payouts overview apare inca FCP .Acum imi tot zic sa astept ca asa dureaza prin banca totusi mi e greu sa cred ca se misca si bancile atat de greu !!! cred ca banii sunt trimisi undeva in aer pe per. 16-31 march!!!!!
- manuela222
- User Junior+
- Been thanked: 6 times
Ti-au intrat banii?sweetgirl scrie: ↑24 Apr 2018, 15:47 nici la mine nu a intrat plata lj prin bank transfer de pe data de 18 cand s -au facut platile !!! eu am schimbat metoda de plata din FCP in bank transfer de cand banii erau in pending ! in payouts overview totusi aparea tot FCP setat insa adminu m a asigurat ca totul e in regula metoda e schimbata chiar daca in payouts overview apare inca FCP .Acum imi tot zic sa astept ca asa dureaza prin banca totusi mi e greu sa cred ca se misca si bancile atat de greu !!! cred ca banii sunt trimisi undeva in aer pe per. 16-31 march!!!!!
cred ca miroase a teapa. am primit mail de la mfc si mi-au spus ca banii au fost retrimisi luni pe 23. astazi am primit alt mail cum ca banca lor a retrimis din nou banii astazi dimineata. este incredibil ceea ce se intampla.