Ati primit bani in contul cosmo?
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Buna,
Eu nu am primit. Plata efectuata de luni si tot nu i vad. E vreo problema oare? Ce stiti ?
am inteles ca mai dureaza gen cateva zile, mi a zis suportul de la cosmo. La mine ma refer. Asta inseamna ca ajung deja la o sapt jumate dc nu chiar 2 de cand mi s au virat bani. Probabil au f multe tranzactii din toata lumea....va dati seama. Dar chipurile doar prima tranzactei ar fi asa mai lunga. Sa traim si sa vedem. Probabil si studiouriel or avea intaietate cine stie...
- These users thanked the author Ana33 for the post:
- Anna89 (01 Mai 2018, 14:37)
- MassEffect
- User Junior+
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 9 times
card cosmo in euro a mai primit cineva ? tocmai l-am luat de la cutie , cadul in $ era venit deja de ceva timp , pe asta ion euro nu l-am comandat , pur si simplu m-am trezit cu el .... a mai patit cienva ?
- Studio20
- VIP
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 8 times
Cosmo nu e cumva un nou "brand" al celor de la Payoneer/Choice Bank/First Choice Pay?
Daca e asa, nu ar vrea stimabilii sa dea inapoi toti banii inca blocati in FCP si pe urma sa isi faca un brand nou??
Daca e asa, nu ar vrea stimabilii sa dea inapoi toti banii inca blocati in FCP si pe urma sa isi faca un brand nou??
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.
Excelam Impreuna!
http://www.studio-20.ro
Excelam Impreuna!
Iti multumesc pentru raspuns Ana33!Ana33 scrie: ↑01 Mai 2018, 10:00 am inteles ca mai dureaza gen cateva zile, mi a zis suportul de la cosmo. La mine ma refer. Asta inseamna ca ajung deja la o sapt jumate dc nu chiar 2 de cand mi s au virat bani. Probabil au f multe tranzactii din toata lumea....va dati seama. Dar chipurile doar prima tranzactei ar fi asa mai lunga. Sa traim si sa vedem. Probabil si studiouriel or avea intaietate cine stie...
Succes la banuti!
Tocmai am verificat contul cosmo si i-am primit.De acum sa vina si cardul si sa se stabilizeze si ei.
- GlamChatStudio
- GoldMember
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 52 times
Din cate au spus baietii pe aici pe un alt post nu au nici o legatura dar de curiozitate de ce te intereseaza atat de mult banii blocati in FCP,din mila pentru modelele independente?
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Eu am primit cardul cosmo dar mi se pare ciudat rau de tot, data de expirare a cardului in contul de cosmo scrie 04/2021 si pe card e 03/2023, CV difera , in cont e altul pe card e altul, cand incerc sa ma conectez pe cardportal.com imi zice "page not found", pe card scrie decat master card , nu scrie de ce banca e emis, sau ceva de gen cosmo, sa ma rog...ceva miroase rau,
Banii in contul de paxum cand imi ajung? il am verificat, actualizat tot, banii i-am comutat pe 31 dupa chaturbate, v-a trebuii sa mai astept mult timp? stau pe jar pana imi vad banii
, atata haos. sper sa se rezolve!
Banii in contul de paxum cand imi ajung? il am verificat, actualizat tot, banii i-am comutat pe 31 dupa chaturbate, v-a trebuii sa mai astept mult timp? stau pe jar pana imi vad banii
Am primit si eu azi cardul cosmo,l-am activat ,intradevar expira tarziu dar mi se pare ok asa,expira in 5 ani dar si in ro sunt carduri care expira in 4 deci nu este nimic ciudat aici.Cardul este negru nu ca cel de pe site ,unde este gri.Eu cred ca pe site este doar un exemplu ,dupa ce il activezi se va actualiza dupa cardul tau datele acolo in cont,la mine s-a acualizat data de expirare dupa ce l-am activat.It las un link sa te loghezi ,la mine merge si poti pune adresa de mail sau San-ul, https://www.cosmopayment.com/ ,ai login in dreapta sus.atre3t scrie: ↑02 Mai 2018, 15:47 Eu am primit cardul cosmo dar mi se pare ciudat rau de tot, data de expirare a cardului in contul de cosmo scrie 04/2021 si pe card e 03/2023, CV difera , in cont e altul pe card e altul, cand incerc sa ma conectez pe cardportal.com imi zice "page not found", pe card scrie decat master card , nu scrie de ce banca e emis, sau ceva de gen cosmo, sa ma rog...ceva miroase rau,
Banii in contul de paxum cand imi ajung? il am verificat, actualizat tot, banii i-am comutat pe 31 dupa chaturbate, v-a trebuii sa mai astept mult timp? stau pe jar pana imi vad banii, atata haos. sper sa se rezolve!
Sa-mi zici daca merge si la tine.Nu mi se pare nimic ciudat la el,are pe spate toate detaliile de care ai nevoie...
Astazi mai pe seara ies sa scot si banii si ma uit exact si cat imi ia.
Succes!
Ultima oară modificat 02 Mai 2018, 23:52 de către Anna89, modificat de 2 ori în total.
ar fi ok daca s-ar actualiza, deocamdata nu il activez, astept sa vad cu paxumul asta , sa imi intre banii in cont sa fac transfer pe extern, pe 30 am facut payout, si dupa data de 10 cred ca am sa il activez cadul de cosmo. Te rog sa scrii si suma care ai scos-o si cati bani ti-au oprit, asta e cel mai important, pe mine ma c-am da inapoi taxele, 3$ cand retragi + 3 $ cand primesti banii in cont+3.3% din suma cand retragi din bancomat. Cand iti intra banii in contul cosmo trebuie sa mai schimbi ceva, sa transferi banii sau te duci cu cardul direct si ii scoti cum era la firstchoise?, merci o zi placuta!
Cand mi-au intrat banii in cont de la site nu mi-a luat nimic,absolut nimic(desi pe site la cosmo la fees scrie clar receiving payment 3$,poate au uitatatre3t scrie: ↑02 Mai 2018, 17:50 ar fi ok daca s-ar actualiza, deocamdata nu il activez, astept sa vad cu paxumul asta , sa imi intre banii in cont sa fac transfer pe extern, pe 30 am facut payout, si dupa data de 10 cred ca am sa il activez cadul de cosmo. Te rog sa scrii si suma care ai scos-o si cati bani ti-au oprit, asta e cel mai important, pe mine ma c-am da inapoi taxele, 3$ cand retragi + 3 $ cand primesti banii in cont+3.3% din suma cand retragi din bancomat. Cand iti intra banii in contul cosmo trebuie sa mai schimbi ceva, sa transferi banii sau te duci cu cardul direct si ii scoti cum era la firstchoise?, merci o zi placuta!
Am citi aici la postarea mea initiala ca cineva a primit card in euro,si atunci ma gandesc ca vom avea un singur cont cu 2 tipuri de card,(asa cum la paypal ai posibilitati intre euro si $)...si atunci daca ne trimite si card in euro nu ne va mai lua comisionul ala de 3,5 % din suma...pt ca vom scoate in euro banii....desi vom primi in $ se va face conversie pe site la cosmo dar tot e mai bine ca nu ne mai ia comision la scos,cei 3,5 % din suma care e doar pt foreign curency
Din ce am inteles ei vor oferi si card in euro,ma gandesc ca asta in euro este mai mult pt Europa...vor oferi in lunile ce urmeaza si alte optiuni,vom vedea ce si cum.MassEffect scrie: ↑01 Mai 2018, 10:21 card cosmo in euro a mai primit cineva ? tocmai l-am luat de la cutie , cadul in $ era venit deja de ceva timp , pe asta ion euro nu l-am comandat , pur si simplu m-am trezit cu el .... a mai patit cienva ?
Spune-mi te rog cum procedezi tu acum cu 2 carduri? Adica ai un singur cont,un singur SAN si 2 carduri? Eu asa banuiesc...daca e asa e foarte ok pentru ca la cel in usd ne ia comision la retragere de 3,5% din suma pe langa cei 3,15$ pe tranzactie...asa daca ne ofera si card in euro,scoatem in euro banii pt ca avem atm in euro si atunci nu se mai aplica comisionul pt foreign curency de 3,5% din suma
Multumesc anticipat!
Am inteles de la diverse persoane ca sigur ne vom recupera banii,chestia este ca nu se stie cand dar cei de la fcp ne-au asigurat ca ne vom primii banii inapoi.Asta au spus ei oficial atat celor de la siteuri cat si celor care i-au contactat...acum sa speram ca asa va fi.Nu au spus cand exact,cert este ca nu inainte de 1 mai...deci sa speram ca de acum incolo cat mai curand.
- MassEffect
- User Junior+
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 9 times
inca nu l-am activat , nici macar nu am obtiunea sa il activez in saitul lor , nu am pin nu am nimic la el , mai astept sa vedem ce se intampla ca e ciudatAnna89 scrie: ↑01 Mai 2018, 15:00Iti multumesc pentru raspuns Ana33!Ana33 scrie: ↑01 Mai 2018, 10:00 am inteles ca mai dureaza gen cateva zile, mi a zis suportul de la cosmo. La mine ma refer. Asta inseamna ca ajung deja la o sapt jumate dc nu chiar 2 de cand mi s au virat bani. Probabil au f multe tranzactii din toata lumea....va dati seama. Dar chipurile doar prima tranzactei ar fi asa mai lunga. Sa traim si sa vedem. Probabil si studiouriel or avea intaietate cine stie...La fel ca tine am inteles si eu ,din diverse locuri,ca va fi putina intarziere fiind prima dara cand fac plati! Sa speram ca va fi doar acum asa si se va stabiliza totul cat mai repede!Astazi o prietena a primit banii in contul cosmo,deci incep sa se miste
Eu inca nu am primit dar ma astept sa primesc si eu cat mai repede,sper sa nu mai dureze mult.Nici cardul nu l-am primit inca dar nu stau in Bucuresti deci probabil de asta dureaza putin mai mult(stiu ca mai multe persoane din Buc l-au primit deja).
Succes la banuti!![]()
Incearca sa le dai un email sa vezi ce iti zic si daca afli ceva te rog frumos sa pui aici,chiar ma intereseaza subiectul.Merci!MassEffect scrie: ↑03 Mai 2018, 06:44inca nu l-am activat , nici macar nu am obtiunea sa il activez in saitul lor , nu am pin nu am nimic la el , mai astept sa vedem ce se intampla ca e ciudatAnna89 scrie: ↑01 Mai 2018, 15:00Iti multumesc pentru raspuns Ana33!Ana33 scrie: ↑01 Mai 2018, 10:00 am inteles ca mai dureaza gen cateva zile, mi a zis suportul de la cosmo. La mine ma refer. Asta inseamna ca ajung deja la o sapt jumate dc nu chiar 2 de cand mi s au virat bani. Probabil au f multe tranzactii din toata lumea....va dati seama. Dar chipurile doar prima tranzactei ar fi asa mai lunga. Sa traim si sa vedem. Probabil si studiouriel or avea intaietate cine stie...La fel ca tine am inteles si eu ,din diverse locuri,ca va fi putina intarziere fiind prima dara cand fac plati! Sa speram ca va fi doar acum asa si se va stabiliza totul cat mai repede!Astazi o prietena a primit banii in contul cosmo,deci incep sa se miste
Eu inca nu am primit dar ma astept sa primesc si eu cat mai repede,sper sa nu mai dureze mult.Nici cardul nu l-am primit inca dar nu stau in Bucuresti deci probabil de asta dureaza putin mai mult(stiu ca mai multe persoane din Buc l-au primit deja).
Succes la banuti!![]()
UPDATE!!! Astazi mi-am verificat contul si am avut o surpriza ,aveam mai multi bani in el,lasasem 8$ si azi erau 27 deci mi-au dat cativa inapoi....acu nu mai inteleg nimic...am scos 455 $ la ing,ieri era cursul 3,8,deci am scos 1700 lei si mi-a luat 29-30 lei taxa(cam 8 $)...acu nu stiu de unde sa o iau ...3,15$ iau ei pe tranzactie dar restul de aprox 5$? si nu intra in procentul ala de foreign curency ca ala ar veni mai mult(la 455 $ ar veni aprox 16$)...deci poate iau si cei de la ing ceva ,la asta ma gandesc,cei aprox 5$ ...partea buna este ca nu mi-au luat comisionul ala de 3,5% din suma...la calculele de ieri intra la fix comisionul ala dar azi mi-au dat inapoi din ei deci am refacut calcule si ai concluzia mai sus....DECI sper ca ai inteles...acu la 1700 lei daca imi ia 30 lei este ok:)Anna89 scrie: ↑02 Mai 2018, 23:29Cand mi-au intrat banii in cont de la site nu mi-a luat nimic,absolut nimic(desi pe site la cosmo la fees scrie clar receiving payment 3$,poate au uitatatre3t scrie: ↑02 Mai 2018, 17:50 ar fi ok daca s-ar actualiza, deocamdata nu il activez, astept sa vad cu paxumul asta , sa imi intre banii in cont sa fac transfer pe extern, pe 30 am facut payout, si dupa data de 10 cred ca am sa il activez cadul de cosmo. Te rog sa scrii si suma care ai scos-o si cati bani ti-au oprit, asta e cel mai important, pe mine ma c-am da inapoi taxele, 3$ cand retragi + 3 $ cand primesti banii in cont+3.3% din suma cand retragi din bancomat. Cand iti intra banii in contul cosmo trebuie sa mai schimbi ceva, sa transferi banii sau te duci cu cardul direct si ii scoti cum era la firstchoise?, merci o zi placuta!),fix cat a trimis site-ul atat mi-a si intrat.La activare card mi-a luat cei aprox 13 $.In schimb azi am scos de 2 ori si mi-a luat de fiecare data cei 3,15 $ +3,5% din suma scoasa....mi se pare mult.Dar am verificat de mai multe ori si asa mi-a luat.In rest nu am de ce sa ma plang,primesc banii in $ in contul cosmo,nu fac absolut nimic altceva,merg la atm si scot lei exact ca la fcp.
Am citi aici la postarea mea initiala ca cineva a primit card in euro,si atunci ma gandesc ca vom avea un singur cont cu 2 tipuri de card,(asa cum la paypal ai posibilitati intre euro si $)...si atunci daca ne trimite si card in euro nu ne va mai lua comisionul ala de 3,5 % din suma...pt ca vom scoate in euro banii....desi vom primi in $ se va face conversie pe site la cosmo dar tot e mai bine ca nu ne mai ia comision la scos,cei 3,5 % din suma care e doar pt foreign curency![]()
Bani intrati in paxum pe data de 2 ora 18.00 comutati in aceiasi zi pe extern, primiti azi 04.05.18 ora 05.00 pe cardul extern la cursul zilei, a functionat repejor.Anna89 scrie: ↑03 Mai 2018, 22:27UPDATE!!! Astazi mi-am verificat contul si am avut o surpriza ,aveam mai multi bani in el,lasasem 8$ si azi erau 27 deci mi-au dat cativa inapoi....acu nu mai inteleg nimic...am scos 455 $ la ing,ieri era cursul 3,8,deci am scos 1700 lei si mi-a luat 29-30 lei taxa(cam 8 $)...acu nu stiu de unde sa o iau ...3,15$ iau ei pe tranzactie dar restul de aprox 5$? si nu intra in procentul ala de foreign curency ca ala ar veni mai mult(la 455 $ ar veni aprox 16$)...deci poate iau si cei de la ing ceva ,la asta ma gandesc,cei aprox 5$ ...partea buna este ca nu mi-au luat comisionul ala de 3,5% din suma...la calculele de ieri intra la fix comisionul ala dar azi mi-au dat inapoi din ei deci am refacut calcule si ai concluzia mai sus....DECI sper ca ai inteles...acu la 1700 lei daca imi ia 30 lei este ok:)Anna89 scrie: ↑02 Mai 2018, 23:29Cand mi-au intrat banii in cont de la site nu mi-a luat nimic,absolut nimic(desi pe site la cosmo la fees scrie clar receiving payment 3$,poate au uitatatre3t scrie: ↑02 Mai 2018, 17:50 ar fi ok daca s-ar actualiza, deocamdata nu il activez, astept sa vad cu paxumul asta , sa imi intre banii in cont sa fac transfer pe extern, pe 30 am facut payout, si dupa data de 10 cred ca am sa il activez cadul de cosmo. Te rog sa scrii si suma care ai scos-o si cati bani ti-au oprit, asta e cel mai important, pe mine ma c-am da inapoi taxele, 3$ cand retragi + 3 $ cand primesti banii in cont+3.3% din suma cand retragi din bancomat. Cand iti intra banii in contul cosmo trebuie sa mai schimbi ceva, sa transferi banii sau te duci cu cardul direct si ii scoti cum era la firstchoise?, merci o zi placuta!),fix cat a trimis site-ul atat mi-a si intrat.La activare card mi-a luat cei aprox 13 $.In schimb azi am scos de 2 ori si mi-a luat de fiecare data cei 3,15 $ +3,5% din suma scoasa....mi se pare mult.Dar am verificat de mai multe ori si asa mi-a luat.In rest nu am de ce sa ma plang,primesc banii in $ in contul cosmo,nu fac absolut nimic altceva,merg la atm si scot lei exact ca la fcp.
Am citi aici la postarea mea initiala ca cineva a primit card in euro,si atunci ma gandesc ca vom avea un singur cont cu 2 tipuri de card,(asa cum la paypal ai posibilitati intre euro si $)...si atunci daca ne trimite si card in euro nu ne va mai lua comisionul ala de 3,5 % din suma...pt ca vom scoate in euro banii....desi vom primi in $ se va face conversie pe site la cosmo dar tot e mai bine ca nu ne mai ia comision la scos,cei 3,5 % din suma care e doar pt foreign curency![]()
- Studio20
- VIP
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 8 times
E mai greu, ca nu mai exista fizic banii in Choice Bank, de-asta s-a inchisAnna89 scrie: ↑03 Mai 2018, 00:13Am inteles de la diverse persoane ca sigur ne vom recupera banii,chestia este ca nu se stie cand dar cei de la fcp ne-au asigurat ca ne vom primii banii inapoi.Asta au spus ei oficial atat celor de la siteuri cat si celor care i-au contactat...acum sa speram ca asa va fi.Nu au spus cand exact,cert este ca nu inainte de 1 mai...deci sa speram ca de acum incolo cat mai curand.![]()
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.
Excelam Impreuna!
Excelam Impreuna!
-
- User Junior+
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Studio20 scrie: ↑11 Mai 2018, 11:05E mai greu, ca nu mai exista fizic banii in Choice Bank, de-asta s-a inchisAnna89 scrie: ↑03 Mai 2018, 00:13Am inteles de la diverse persoane ca sigur ne vom recupera banii,chestia este ca nu se stie cand dar cei de la fcp ne-au asigurat ca ne vom primii banii inapoi.Asta au spus ei oficial atat celor de la siteuri cat si celor care i-au contactat...acum sa speram ca asa va fi.Nu au spus cand exact,cert este ca nu inainte de 1 mai...deci sa speram ca de acum incolo cat mai curand.![]()
![]()
Mai putem de atata corectitudine? Am inteles, va platiti taxele, we get it. Totusi, nu inteleg cu ce ii ajutati pe oamenii astia care au pierdut niste bani prin aceste remarci ironice. Aici se duce lupta voastra catre legalizarea industriei, aici sta problema cardurilor prepaid, sau vreti o medalie pentru ca platiti taxele? Noroc ca internetul nu uita nimic, if you know what I mean.