C920 sau c930e?

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
andra21
User Junior
User Junior
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Ce sa aleg dintre cel doua? Initial, optam spre a doua....dar am inteles ca nu prea se cauta? Nu e mai buna, mai noua ca si model? Multumesc mult!
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

andra21 scrie:Ce sa aleg dintre cel doua? Initial, optam spre a doua....dar am inteles ca nu prea se cauta? Nu e mai buna, mai noua ca si model? Multumesc mult!
Ai "inteles ca nu se prea cauta c930" de la o persoana care vinde camere c920 ... iti spune ceva acest lucru?

Referitor la intrebarea ta C930 fara nici o ezitare.
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
readyforyou29
User Activ
User Activ
Been thanked: 1 time

Glamour daca faci vreo aluzie la mine nu tine. Chiar eu i-am recomandat cel mai bun loc de unde sa isi cumpere C930. La un simplu search pe siteurile de profil olx, okazii , lajumate o sa vezi ca nu se gaseste la vanzare C930 decat intr-un singur loc pe olx si tipul care le vinde se chinuie de ceva timp cu ele sa le vanda. Chiar daca le are la 379 de lei.
Faceti bani cu Chaturbate,cele mai multe posibilitati de castig:
http://adf.ly/1Sp798
F_L

Buna.
Scuze ca ma bag ca musca in lapte si sunt putin off topic. Intre C930e si BCC950 ca si calitate imagine care o considerati mai buna? Eu oscilez intre astea doua. Stiu ca una este si cu telecomanda dar m-ar interesa video cum se comporta, sunt mari diferente? Care reda culorile mai natural etc?
Multumesc.
Shavoo

c 930 ( parerea mea )
googlefun
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

F_L scrie:Buna.
Scuze ca ma bag ca musca in lapte si sunt putin off topic. Intre C930e si BCC950 ca si calitate imagine care o considerati mai buna? Eu oscilez intre astea doua. Stiu ca una este si cu telecomanda dar m-ar interesa video cum se comporta, sunt mari diferente? Care reda culorile mai natural etc?
Multumesc.

Ambele sunt foarte bune si foarte apropiate( intre ele ) in redarea culorilor .Problema se pune ca BCC-ul pe langa telecomanda , este si dublu la pret . Fiind apropiate , daca nu chiar identice la redarea culorilor , mai ramane doar avantajul telecomenzii .

Adica alegerea ar trebui sa fie simpla ...

Daca te hotarasti la BCC , sa citesti si ce a scris Sad Eyes & Glamour aici (referitor la driver si plugin pt Skype ) :

Link : top-webcams-2012-2016-t13159-80.html?hilit=c%20930%20e

P.S Mai poti lua in calcul , ca C930e are un camp de vizualizare de 90 de grade , fata de 78 de grade la BCC .
F_L

Multumesc de raspuns. Daca sunt similare o sa aleg c930 cu un pan tilt ulterior. Pentru mine cel mai important e calitatea imaginii momentan.
Numai bine.
Emily69

c930e este un model mai nou decat c920. Dupa parerea mea c930e este mai buna.
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”