Xmodels Comision Wire Transfer

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Ed3n
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Va salut pe toti si presupun ca deja v-ati dat seama din titlu in ce consta dilema mea. Mi-am facut recent cont pe Xmodels si mi-am selectat ca metoda de plata Wire Transfer direct in contul meu bancar. Vreau sa stiu ce comision se opreste la tranzactie, ca sa stiu daca raman asa sau optez pentru payoneer. Va multumesc !
SoulCams Models Studios wanted
hayat
User Junior+
User Junior+

e fara comision la transfer bancar
The cat would eat fish and would not wet her feet.
Ed3n

Perfect ! Multumesc mult ! :D
MichelleM
User Activ
User Activ
Been thanked: 5 times

Daca am ban pe xmodels pe viata ,oare se mai poate face ceva?:P
Nu stiu sa expire cumva sau sa se reseteze?
googlefun
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

MichelleM scrie:Daca am ban pe xmodels pe viata ,oare se mai poate face ceva?:P
Nu stiu sa expire cumva sau sa se reseteze?
LOL Michelle@

Daca spun ca este pe viata ? ? Ce sa expire ?

Acum , nu o fi dracu asa de negru .Nimeni nu stie la cat o fi estimata la ei acolo speranta de viata . La o prima vedere asa, pe site apar ca date de contact Geneva, Switzerland.

Daca este Elvetia ( ca nu stiu exact ) ea este pe primul loc in europa la speranta de viata , cu aproape 83 de ani !!!!!!

Daca scazi , perioada de cand te-au blocat , probabil nu mai raman asa multi ...

Rabdare si tutun . :lol:
Robin
Been thanked: 2 times

Buna,

Raspuns la intrebarea ta Ed3n, avand in vedere ca Romania este incadrata in SEPA nu se aplica nici un fel de comision, sau cel putin nu ar trebui insa ia in considerare ca pot fi anumite banci care sa aplice comisioane. Aceste comisioane sunt independente de noi iar eventualele probleme se vor rezolva cu respectivele banci.

In ceea ce priveste intrebarea ta Michelle, regurile sunt destul de simple si doar pentru cateva aplicam sanctiuni permanente. Regurile se aplica in mod egal tuturor modelelor si din respect pentru toate modelele noastre aplicam sanctiuni in consecinta atunci cand sunt incalcate.
Ovidiu aka Robin
Business Development Manager
AuroraGlobal/Firecams
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”