Chiar nu stiu ce sa mai fac!!!! nu am rezolvat nimic... de 2 saptamani nu am mai intrat ca am zis sa schimb netu si sa mai schimb cate cv...
Am schimbat netu... (fiberlink 500 rds... 500 download 200 upload)
Am luat placa de retea wireless...
Mi-am adaugat inca 8gb ram.... acum am 16gb
am schimbat si placa video... CE POT SA II MAI FAC!!! ma vad in purici!!!! grav...
Imi scad fps-urile cand ma misc in camera
- Adrian
- Moderator

- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 56 times
Calitatea video este influentata de lumina folosita chiar foarte mult .. daca este insuficienta softul camerei incearca sa compenseze scazand calitatea, citeste cu atentie urmatorul articol:
articol-detaliat-despre-setarile-lumina ... 13055.html
Spor acolo.
P.S. nu ai probleme cu webcamul? l-ai scapat sau alte tampenii?
articol-detaliat-despre-setarile-lumina ... 13055.html
Spor acolo.
P.S. nu ai probleme cu webcamul? l-ai scapat sau alte tampenii?
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
-
Cristina2600
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Probleme cu webul nu cred ca am deoarece cand il deschid gen simplu doar din program se vede perfect...
O sa fac maine un SS la "advance setings" din web sa imi zici daca este suficienta lumina...
Citisem un articol acum cv vreme si vazuse-m unde trb sa fie Wb si celelate bari din setari ca sa sti ca ai o lumina ok..
O sa fac maine un SS la "advance setings" din web sa imi zici daca este suficienta lumina...
Citisem un articol acum cv vreme si vazuse-m unde trb sa fie Wb si celelate bari din setari ca sa sti ca ai o lumina ok..
Buna aceasi problema am si eu pe Chaturbate de ceva timp imi scade fps-ul brusc si nu am user in camera. Inainte aveam fps-ul 30-34 constant si user intre 200-600. Am net de la RDS 500 fiberlink 200upload, laptop Lenovo IdeaPad G50-80 cu procesor Intel® Core™ i7-5500U 2.40GHz turbobost 3.0GHz, Broadwell™, 15.6", Full HD, 4GB, DVD-RW, AMD Radeon™ R5 M330 2GB, Free DOS, Black HDD-SSD120, internet Rds Fiber Link download 500 si upload 200 webcam logitech c920 hd pro. Nu folosesc nici un split. Wind 7 64 bit recent instalat si toate la zi. Nu imi dau seama din ce cauza imi scade fps-ul
si nu am useri in camera.
-
Cristina2600
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
GATA!!!!! AM REZOLVAT!
Am cumparat splitterul "Very soft" la 20$ totul se misca perfect! imi ramane numai in 30-34fps
MULTUMESC tuturor care au fost aici si m-au ajutat cu sfaturi
si chiar recomand splitterul acesta... merge mult mai bine ca oricare din acelea "free" m-a costat 70 de lei plata cu cardul instant pe internet, iar codul l-am primit in 5 secunde dupa finalizarea platii pe mail!
http://very-soft.com/product/webcamsplitter
pentru 70 de lei eu zic ca merita toti banii!
Am cumparat splitterul "Very soft" la 20$ totul se misca perfect! imi ramane numai in 30-34fps
MULTUMESC tuturor care au fost aici si m-au ajutat cu sfaturi
si chiar recomand splitterul acesta... merge mult mai bine ca oricare din acelea "free" m-a costat 70 de lei plata cu cardul instant pe internet, iar codul l-am primit in 5 secunde dupa finalizarea platii pe mail!
recomand splitterul asta!de madlene » 02 Dec 2015, 20:08
Buna aceasi problema am si eu pe Chaturbate
http://very-soft.com/product/webcamsplitter
pentru 70 de lei eu zic ca merita toti banii!