Chaturbate IO error

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
allya28
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna seara all!Sunt noua pe acest site si am o problema..De curand mi-am facut cont pe Chaturbate,si am trimis tot ce era necesar pentru aprobare ,mi-au verificat contul si mi le-au acceptat,in momentul cand am vrut sa pun niste poze sa uploadez mi-a aparut IO error.Ma gandeam ca ar putea fii de la marimea pozelor am incercat sa le modific dar fara rezultat..De la ce ar putea fii?Sunt model incepator si nu cunosc multe detalii,in special cele legate de un pc..Incerc sa ma descurc cum pot si sa invat cat pot de mult..Astept sfaturi ..Ms mult:)
SoulCams Models Studios wanted
readyforyou29
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Allya28 a durat mai mult timp ca de obicei cand ai incercat sa pui pozele la bio? Poti incerca sa folosesti un alt browser sau sa incerci sa le pui de pe un alt pc.
Faceti bani cu Chaturbate,cele mai multe posibilitati de castig:
http://adf.ly/1Sp798
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”