Aha, inteleg ce zici .Nu ma gandisem ca aia doi nu sunt inregistrati pe contul ei la fel de neinregistrat
Si astia , stii ca nu prea-si tin buletinele la ei ....deci sanse si mai mici

.
Eu zic sa nu te aventurezi din prima la cuplu , risti sa nu te tina bateriile 8-10 ore

) .Un cont pentru cuplu( care va fi minim threesome ) si unu pentru female .Mai exact , ea va fi cea care va munci cele 10 ore integral .
Noi (observi , ca m-am bagat si eu ) sa zicem merci daca facem fata 4 ore de "streaming " non-stop . Diferenta de 6 ore sa le mai munceasca si singura , nu ? Ca doar noi ii facem contu' ...noi Payo ..noi ne punem obrazul, vorba aia, peste tot

...
Sa nu mai spunem , ca tot noi ne vom ocupa de pc ,lumini , camere ,internet ,nu ? Ei ce-i mai ramane de facut ? Aproape nimic ,este ? :lol: Aaaaa sa nu uit : tot noi vom si tasta la pc , pentru ea devenind practic imposibil sa mai faca si asta , neavand cu ce ! Drept pentru care mi se pare firesc sa si primim 60 % noi (aka 30 de fiecare ) si ea restul de 40 % , right ?
Chit ca vom munci doar 4 ore din cele 10 .Dar munca grea ,de ocna ! Noi fiind si cei care lucreaza direct cu capul (si la propriu , dar mai ales la figurat ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Ca veni vorba : Eu zic ca Payo sa fie tot pe numele ei , chiar daca vom plati si noi partea de impozit , ca doar suntem oameni seriosi !
Ce zici , s-ar baga ?
Stii ce problema reala vad eu aici ? Cred ca , dupa numai o perioada , va prefera show-urile lesbi :lol:
Cand banuim ca-i incolteste in minte asa ceva ,nu avem decat sa-i marim comisionul la 50% , iar noi sa ne multumim cu cate un mizerabil de 25 % , pentru ditamai munca titanica !
Cam suna a exploatarea omului de catre om , nu ? Dar , putem trece peste , luand-o ca pe un sacrificiu si gata .
P.S O alta problema care mi-a venit in cap acum este : Ce le spunem la neveste/prietene ? :lol: :lol:
Cred ca mai linistite ar fi sa ne stie pe noi2 la cuplu , decat cu blonda aia !!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Pan' la urma nu e dracu' asa de negru : Remember ? Doar 4 ore ! Nu suntem noi in stare , sa disparem fiecare cate 4 ore ? :lol: He-he
Asa facem ! Trimite-i o cerere , o petitie ...