Am deschis acest topic, dupa ce am observat ca nimeni a pomenit nimic despre evenimentul socant petrecut vineri seara.
Mi se pare normal sa se aduca un omagiu celor care au pierit in incendiu si pe acest forum.
La fel, cu intarziere, asa cum au facut-o si reprezentantii bisericii romane.
Absolut toate retelele de socializare, persoane publice, mass media, bloggeri, forumisti au transmit cate ceva.
Condoleante familiilor lor. Majoritatea sunt tineri, ca si noi si nu ar trebui ignorati, nici macar aici.
Daca doreste sa scrie cineva in acest topic, zilele acestea,despre orice...poate sa o faca..daca nu..ramanem in tacere.
Pe mine m-a afectat destul de mult, cu toate ca nu am cunostinte care au avut de suferit.
Nu am putut sa sa mai stau online in toate aceste zile,
Da, viata merge inainte..ar spune unii..dar cateodata nu poti sa fii nepasator, in astfel de situatii.
Dumnezeu sa ii Ierte! Si sa le dea putere celor care inca se lupta pentru viata in spitale.
Sa ne amintim si de cei care nu se mai afla printre noi
-
- User Junior+
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Bucurestiul n-a tacut...nici Ploiestiul, nici Brasovul, nici Constanta...
Nu are cum sa nu te afecteze, poate doar daca esti un ignorant.
Din pacate este nevoie sa se intample astfel de lucruri ca sa ne trezim si ca sa ne unim. Sunt oameni care mor zilnic din cauza coruptiei...si mor neobservati...si sunt uitati...
Singurul lucru pe care il putem face este sa iesim, sa le aprindem o lumanare si sa vedem unde este nevoie de ajutorul nostru. Pentru prima oara generatia facebook s-a mobilizat, a ajutat, a donat, a empatizat, a iesit in strada...
https://www.youtube.com/watch?v=GsYR08OrnH0
Nu are cum sa nu te afecteze, poate doar daca esti un ignorant.
Din pacate este nevoie sa se intample astfel de lucruri ca sa ne trezim si ca sa ne unim. Sunt oameni care mor zilnic din cauza coruptiei...si mor neobservati...si sunt uitati...
Singurul lucru pe care il putem face este sa iesim, sa le aprindem o lumanare si sa vedem unde este nevoie de ajutorul nostru. Pentru prima oara generatia facebook s-a mobilizat, a ajutat, a donat, a empatizat, a iesit in strada...
https://www.youtube.com/watch?v=GsYR08OrnH0
- googlefun
- VIP
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Asa este , silvergirl@ si Ceecee@
Biserica Ortodoxa si-a dovenit inca o data ( daca mai era nevoie ) micimea sufleteasca , ancorarea lor in Evul Mediu , teoriile expirate propovaduite doar ultraordocsilor habotnici . Nu ar fi problema ca are totusi un public fidelizat /fundamentalist orthodox , dar sa te numesti Biserica Nationala si sa nu empatizezi de nici o culoare , ba din contra sa-i mai numesti , chiar daca indirect , satanisti ...e peste puterea de intelegere a unui om normal la cap .
Este de la sine inteles , ca nu oamenii normali la cap fac donatii , asa ca oricum acestia nu conteaza pt Biserica !
Biserica "noastra" se bazeaza doar pe cutume medievale , pe politicieni si oameni foarte amarati si needucati . Singurii care au de castigat din aceasta combinatie malefica , inafara evident de fetele bisericesti , sunt doar politicienii , prin voturi si bani publici donati cu o generozitate cel putin suspecta , intorsi tot la ei ( motiv pentru care nici fiscalizata nu a fost si nici nu va fi ! ) .
Nu mai este cazul sa ne mai intrebam ce urgenta religioasa justifica constructia Catedralei ( numita ipocrit Mantuirii Neamului ) , in conditiile in care s-a vazut clar ca urgentele medicale ar avea prioritate pentru salvarea de vieti omenesti ...
..........................................................................................................................
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace , pe cei care au pierit acolo , si daca s-ar putea sa aline si suferinta sutelor de familii , mutilate sufleteste ..!
Biserica Ortodoxa si-a dovenit inca o data ( daca mai era nevoie ) micimea sufleteasca , ancorarea lor in Evul Mediu , teoriile expirate propovaduite doar ultraordocsilor habotnici . Nu ar fi problema ca are totusi un public fidelizat /fundamentalist orthodox , dar sa te numesti Biserica Nationala si sa nu empatizezi de nici o culoare , ba din contra sa-i mai numesti , chiar daca indirect , satanisti ...e peste puterea de intelegere a unui om normal la cap .
Este de la sine inteles , ca nu oamenii normali la cap fac donatii , asa ca oricum acestia nu conteaza pt Biserica !
Biserica "noastra" se bazeaza doar pe cutume medievale , pe politicieni si oameni foarte amarati si needucati . Singurii care au de castigat din aceasta combinatie malefica , inafara evident de fetele bisericesti , sunt doar politicienii , prin voturi si bani publici donati cu o generozitate cel putin suspecta , intorsi tot la ei ( motiv pentru care nici fiscalizata nu a fost si nici nu va fi ! ) .
Nu mai este cazul sa ne mai intrebam ce urgenta religioasa justifica constructia Catedralei ( numita ipocrit Mantuirii Neamului ) , in conditiile in care s-a vazut clar ca urgentele medicale ar avea prioritate pentru salvarea de vieti omenesti ...
..........................................................................................................................
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace , pe cei care au pierit acolo , si daca s-ar putea sa aline si suferinta sutelor de familii , mutilate sufleteste ..!
- fetish
- VIP
- Been thanked: 0
Avem si vesti bune , Alex internat la A.T.I. de vineri noaptea , aseara a fost scos de pe ventilator , este in salon , si f activ . Sora lui a iesit azi din operatie cu bratul aproape refacut in totalitate , la Floreasca oopereaza 60 de chirurgi concomitent 7/8 chirurgi la un pacient , pt a scadea numarul de operatii plus timpul de recuperare , Alex Pascu si Andrei Galut inca intubati dar in stare stabila
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
-Milton
- AlexandraGeorgia
- VIP
- Been thanked: 2 times
Să ne amintim de cei care nu mai sunt printre noi - ne amintim, așa ceva nu se uită ușor. Dar ce ar fi să facem mai mult decât exerciții de memorie și amintiri, astfel încât moartea tinerilor ăstora să nu fi fost în zadar?
A curs prea multă cerneală și s-au scris prea multe posturi, topicuri, comment-uri. Cred că a venit timpul să facem ceva mai mult decât păreri de rău pe rețelele de socializare, pe bloguri și prin forumuri; ne-am dovedit în trecut prea buni și prea talentați la scris și prea săraci în acțiuni.
Pentru asta am considerat că ne merităm soartă.
Aseară s-a făcut un pas, s-a dovedit că generația tânără care vine din spate nu mai poate fi mințită, nu mai poate fi manipulată și mai ales, nu mai tolerează. Preotul venit la slujbă pentru comemorarea victimelor incendiului a răspuns la întrebarea : cu ce ajutați victimele? - cu o altă întrebare: dar cei prezenți la marș duminică în ce fel au ajutat?
Deși mă declar șocată și scârbita de reacția asta total deplasată, trebuie să recunosc că e un cinism cu un strop de adevăr amar.
Pentru victime nu mai putem face nimic, în afară de donat sânge, aveți grijă pe unde donați bani, asigurați-va că ajung unde trebuie. Asta cu rugăciunile si comemoratul pentru mine e vax, deși mi-am făcut datoria morală față de mine însumi să merg să aprind o lumânare. Acum urmează și datoria de cetățean al acestei țări. Daca nu se ia atitudine, maine veti aprinde lumanari si veti deschide topic pentru mine, sau eu pentru voi.
Dar puteți face ceva pentru voi în primul rând, nu zic pentru copii voștrii că ar suna prea idealist pentru unii fiind prea tineri. Ieșiți din spatele tastaturilor și arătați-le cine conduce această țara de fapt. Dacă nu, nu mai avem voie să ne plângem că trăim în totală nesiguranța într-o țara în care se poate muri în chinuri, oricând, oricum,oriunde din cauza unui sistem corupt și putrezit.
A curs prea multă cerneală și s-au scris prea multe posturi, topicuri, comment-uri. Cred că a venit timpul să facem ceva mai mult decât păreri de rău pe rețelele de socializare, pe bloguri și prin forumuri; ne-am dovedit în trecut prea buni și prea talentați la scris și prea săraci în acțiuni.
Pentru asta am considerat că ne merităm soartă.
Aseară s-a făcut un pas, s-a dovedit că generația tânără care vine din spate nu mai poate fi mințită, nu mai poate fi manipulată și mai ales, nu mai tolerează. Preotul venit la slujbă pentru comemorarea victimelor incendiului a răspuns la întrebarea : cu ce ajutați victimele? - cu o altă întrebare: dar cei prezenți la marș duminică în ce fel au ajutat?
Deși mă declar șocată și scârbita de reacția asta total deplasată, trebuie să recunosc că e un cinism cu un strop de adevăr amar.
Pentru victime nu mai putem face nimic, în afară de donat sânge, aveți grijă pe unde donați bani, asigurați-va că ajung unde trebuie. Asta cu rugăciunile si comemoratul pentru mine e vax, deși mi-am făcut datoria morală față de mine însumi să merg să aprind o lumânare. Acum urmează și datoria de cetățean al acestei țări. Daca nu se ia atitudine, maine veti aprinde lumanari si veti deschide topic pentru mine, sau eu pentru voi.
Dar puteți face ceva pentru voi în primul rând, nu zic pentru copii voștrii că ar suna prea idealist pentru unii fiind prea tineri. Ieșiți din spatele tastaturilor și arătați-le cine conduce această țara de fapt. Dacă nu, nu mai avem voie să ne plângem că trăim în totală nesiguranța într-o țara în care se poate muri în chinuri, oricând, oricum,oriunde din cauza unui sistem corupt și putrezit.
Business Woman of The Year Winner BucharestSummit Awards 2017-2018
YNOT 2015-2016-2017 Businesswoman of the Year Nominee
XBIZ 2016-2017 - Live Cam Model of the Year Nominee
AVN 2017 - Best Solo Girl Website Nominee
AVN 2016-2017- Favorite Cam Girl Nominee
http://domsociety.ro
- GlamChatStudio
- GoldMember
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 52 times
Asa este Alexandra,tot ce mai putem face este sa nu fim indiferenti,pentru noi,pentru generațiile care vor urma ieșiți cu noi diseară,sa le arătam ca acei tineri nu trebuiau sa moara la un banal concert.
Eu voi fi acolo împreuna cu toți cei cărora ne pasa.
Va asteptam si pe voi!
Eu voi fi acolo împreuna cu toți cei cărora ne pasa.
Va asteptam si pe voi!
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
-
- User Junior+
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
Pentru toţi puternicii de tastatură care se masturbează intelectual la gândul că noi, restul, ăştia mai fraieri, iar nu am schimbat nimic. Pentru cocalarii care azi vorbeau de mers "la lautari" şi pentru toate prinţesele care încă ne umplu de selfie-uri şi check-in-uri în baruri şi în mall. Nu în ultimul rând, pentru prințesele din videochat care sunt extrem de rușinate de faptul că sunt românce :
Presa olandeză se declară uluită :"Când Europa credea că românii nu mai au nici un viitor, generația tânără din România ne arată că ne înșelăm și acum dărâma imensul zid de corupție care a separat România de drumul său firesc alături de ceilalți europeni! Tinerii români ne arată cât de mult ne înșelăm când credem că adevărul poate fi îngropat; Tinerii români dau o lecție de mobilizare extraordinară tuturor celorlalți tineri europeni care îi privesc acum cu admirație; Bravo România !"
Va așteptăm și pe voi în zilele ce urmează!
Presa olandeză se declară uluită :"Când Europa credea că românii nu mai au nici un viitor, generația tânără din România ne arată că ne înșelăm și acum dărâma imensul zid de corupție care a separat România de drumul său firesc alături de ceilalți europeni! Tinerii români ne arată cât de mult ne înșelăm când credem că adevărul poate fi îngropat; Tinerii români dau o lecție de mobilizare extraordinară tuturor celorlalți tineri europeni care îi privesc acum cu admirație; Bravo România !"
Va așteptăm și pe voi în zilele ce urmează!
- DannySDX
- VIP
Unii dintre voi ma stiti.... fanatic, bataios, lupt pentru ceea ce cred si spun lucrurilor pe nume... ceea ce voi face si acum.
In seara asta ne-am vazut 5 oameni ( Alexandro, zici ca e magica cifra asta! ) si am iesit in strada, am tipat cand a fost cazul, am dejucat planul unor aplaudaci de a disipa multimea si asa confuza si over all am simtit ca facem ceva. Cred ca vorbesc in numele tuturor cand spun ca ne-am simtit UTILI si LIBERI!
Odata ajuns acasa am picat pe ganduri intrebandu-ma ce naiba sa fac, ma dispera ca sunt in impas acum, ma dispera ca nu am ce face pentru oamenii aia care se chinuie intre viata si moarte in spitale, pentru copii aia frumosi, pentru fratii si surorile noastre la urma urmei. Si apoi mi-a picat fisa, ma oi fi eu "sarac" dar am reusit in trecut sa agit spiritele pentru un cacat, sneak peakul vietii si un Jasmin care se pisa pe noi. De ce nu as agita putin spiritele si acum?
In Industria noastra nu trebuie sa mai explic cati bani se invart, sunt cacalau Maria Ta. Ok. Pai atunci ia hai sa puna mana cineva sa organizeze o strangere de fonduri si ajutoare pentru cei care au acum nevoie de noi. Voi auzi iar texte gen "vai dar se fura, vai dar ala vrea promovare, blah blah blah" MUMU, gata... nu se accepta cacaturi de gen aici, nu pe subiectul asta. Sunt N nume in industria asta care pot conduce o campanie masiva de strans de fonduri, lasati orice dusmanie, orice raca si haideti sa facem ceva sa ajutam oamenii astia. Ce ziceti, se poate?
Am absentant in ultima vreme de pe forum, motivele fiind variate dar unul din ele a fost scarba pe care am avut-o dupa ce am ajuns in fata Jasminului prezentand singur PROBLEMA SUSTINTA DE SUTE DINTRE VOI, ca de obicei.... DOAR PE HARTIE.
Uite o situatie mai serioasa unde puteti ajuta cu adevarat pe cineva, o veti face? Sau stam sa zicem un Tatal Nostru din taste? Ca la tastat, oh hohohooooooooo ne pricepem nene! Cu sustinutul a cacatului pe care il mancam stam mai greu.
Asadar, este cineva dispus sa conduca o campanie de genul asta? Din zecile astea de milioane de se fac lunar, oare daca ar ajunge cateva la amaratii astia cu arsuri ar fi rau? Chiar sunt curios de reactia voastra... foarte curios!
Jasminul a transmis condoleante, poate daca primeste un iBan ofera si mai mult, la urma urmei din tara asta atat de rupta in doua de necazuri a facut sute de milioane....
Noi astialati la fel...
Sa nu mai zic ce exercitiu de imagine ar fi pentru intreaga industrie. Stiu, probabil sunt visator dar stiu atat de bine ca sunt oameni buni si misto in industria asta, la ei apelez in prima faza, sperand ca asta sa ii faca si pe restul sa reactioneze.
P.S. Maine se iese iar in strada, stati acasa... va scarpinati in cur sau veniti alaturi de noi sa incercam macar sa facem o schimbare? Eu voi fi acolo! Sper ca si voi!
In seara asta ne-am vazut 5 oameni ( Alexandro, zici ca e magica cifra asta! ) si am iesit in strada, am tipat cand a fost cazul, am dejucat planul unor aplaudaci de a disipa multimea si asa confuza si over all am simtit ca facem ceva. Cred ca vorbesc in numele tuturor cand spun ca ne-am simtit UTILI si LIBERI!
Odata ajuns acasa am picat pe ganduri intrebandu-ma ce naiba sa fac, ma dispera ca sunt in impas acum, ma dispera ca nu am ce face pentru oamenii aia care se chinuie intre viata si moarte in spitale, pentru copii aia frumosi, pentru fratii si surorile noastre la urma urmei. Si apoi mi-a picat fisa, ma oi fi eu "sarac" dar am reusit in trecut sa agit spiritele pentru un cacat, sneak peakul vietii si un Jasmin care se pisa pe noi. De ce nu as agita putin spiritele si acum?
In Industria noastra nu trebuie sa mai explic cati bani se invart, sunt cacalau Maria Ta. Ok. Pai atunci ia hai sa puna mana cineva sa organizeze o strangere de fonduri si ajutoare pentru cei care au acum nevoie de noi. Voi auzi iar texte gen "vai dar se fura, vai dar ala vrea promovare, blah blah blah" MUMU, gata... nu se accepta cacaturi de gen aici, nu pe subiectul asta. Sunt N nume in industria asta care pot conduce o campanie masiva de strans de fonduri, lasati orice dusmanie, orice raca si haideti sa facem ceva sa ajutam oamenii astia. Ce ziceti, se poate?
Am absentant in ultima vreme de pe forum, motivele fiind variate dar unul din ele a fost scarba pe care am avut-o dupa ce am ajuns in fata Jasminului prezentand singur PROBLEMA SUSTINTA DE SUTE DINTRE VOI, ca de obicei.... DOAR PE HARTIE.
Uite o situatie mai serioasa unde puteti ajuta cu adevarat pe cineva, o veti face? Sau stam sa zicem un Tatal Nostru din taste? Ca la tastat, oh hohohooooooooo ne pricepem nene! Cu sustinutul a cacatului pe care il mancam stam mai greu.
Asadar, este cineva dispus sa conduca o campanie de genul asta? Din zecile astea de milioane de se fac lunar, oare daca ar ajunge cateva la amaratii astia cu arsuri ar fi rau? Chiar sunt curios de reactia voastra... foarte curios!
Jasminul a transmis condoleante, poate daca primeste un iBan ofera si mai mult, la urma urmei din tara asta atat de rupta in doua de necazuri a facut sute de milioane....
Noi astialati la fel...
Sa nu mai zic ce exercitiu de imagine ar fi pentru intreaga industrie. Stiu, probabil sunt visator dar stiu atat de bine ca sunt oameni buni si misto in industria asta, la ei apelez in prima faza, sperand ca asta sa ii faca si pe restul sa reactioneze.
P.S. Maine se iese iar in strada, stati acasa... va scarpinati in cur sau veniti alaturi de noi sa incercam macar sa facem o schimbare? Eu voi fi acolo! Sper ca si voi!
-
- VIP
- Been thanked: 11 times
Nu sunt genul care sa iasa in strada sa protesteze (pur si simplu asa e firea mea) , dar asta nu inseamna ca nu sustin si nu apreciez la cel mai pozitiv mod ceea ce se intampla , sau ca nu am o constiinta civica . Poate chiar asta ma face atat de impopular uneori ...
Este regretabil ce s-a intamplat acolo , dar este si momentul sa ne uitam fiecare in propria constiinta . Incendii si accidente se pot intampla si in studiourile de chat , poate ca este momentul (pentru unii) sa inceteze a mai trata resursa umana ca pe resursa animala . Doar un semnal de alarma care mi-as dori sa nu fie interpretat aiurea .
Donatii se pot face , anonim , aici de exemplu :
http://www.crucearosie.ro/donatii/donat ... -pasa.html (campanie ProTv)
http://fundatiamereuaproape.ro/donatiil ... -colectiv/ (Antena Group)
sau prin SMS , 2 Euro , la 8848 sau 8827 .
Este regretabil ce s-a intamplat acolo , dar este si momentul sa ne uitam fiecare in propria constiinta . Incendii si accidente se pot intampla si in studiourile de chat , poate ca este momentul (pentru unii) sa inceteze a mai trata resursa umana ca pe resursa animala . Doar un semnal de alarma care mi-as dori sa nu fie interpretat aiurea .
Exact aceasta gresala trebuie evitata . NIMENI nu trebuie sa iasa in fata si sa profite de aceasta drama . Oamenii trebuiesc ajutati . PUNCT .Sa nu mai zic ce exercitiu de imagine ar fi pentru intreaga industrie.
Donatii se pot face , anonim , aici de exemplu :
http://www.crucearosie.ro/donatii/donat ... -pasa.html (campanie ProTv)
http://fundatiamereuaproape.ro/donatiil ... -colectiv/ (Antena Group)
sau prin SMS , 2 Euro , la 8848 sau 8827 .
AW Summit - Cel mai mare summit de videochat din lume
NightProwl - studio partener LiveJasmin :heart_eyes:
- DannySDX
- VIP
Ce sa fie de interpretat aiurea in treaba asta? Ai punctat ceva foarte bine, este purul adevar. Unele studiouri n-au extinctor nici pe scara blocului, d'apai in locatie. Ce s-a intamplat la Colectiv se poate intampla oriunde... studiouri, scoli, gradinite, etc...poate ca este momentul (pentru unii) sa inceteze a mai trata resursa umana ca pe resursa animala . Doar un semnal de alarma care mi-as dori sa nu fie interpretat aiurea .
Normal ca nu trebuiesc ajutati din prisma acelui considerent, cand am zis asta a fost mai mult ca inca un imbold pentru a motiva lumea sa faca ceva... dar intradevar, oamenii trebuie ajutati.Exact aceasta gresala trebuie evitata . NIMENI nu trebuie sa iasa in fata si sa profite de aceasta drama . Oamenii trebuiesc ajutati . PUNCT .
Ideea mea era mai ampla, din prisma faptului ca urmarind zilele astea ce se intampla am vazut reportajul in care se explica faptul ca pentru refacerea unui pacient, a unuia singur, dintre cei gravi ..care sunt destui, se cheltuie si peste 1 milion de euro. Antena a strans 1 mil, Pro tv cat o strange si el, dar tot nu e de ajuns, statul daca va da...stim cu totii cat si cum da.
Facand o chestie mai "open" in industrie ar putea motiva lume multa sa contribuie cu sume mari si nu ma refer aici doar la romani ci la intreaga industrie.
Imi e greu sa cred ca din corporatiile mari nimeni nu ar face donatii mai consistente. Bun, sunt cele doua conturi...
Ideea este ca marea majoritate nici nu stie exact ce si cum, daca cineva ar lua problema asta si ar merge cu unul din conturile astea la ei ... cine stie ce ar putea iesi... nu e neaparat sa se faca si publica treaba asta, ce naiba... sunteti "prieteni intre prieteni", va permiteti sa mergeti la un site si sa ii expuneti o problema cu care se confrunta tara cea mai de baza in industria asta. Sau daca asta cu siteurile si donatiile nu e viabila, dati voi o idee... Cert este ca oamenii aia vor avea nevoie de un ajutor fantastic in lunile ce urmeaza...
P.S. Sustinerea de orice fel a ceea ce se intampla in strada e binevenita, problema mea era cu anumite persoane care asa cum mentiona si CeeCee au niste prioritati de te doare mintea... unii protesteaza, altii dau check-in pe la Mall si petreceri...
-
- VIP
- Been thanked: 11 times
Daca nu au facut-o deja pana acum (donatia) , nu o vor face de drag nici de aici inainte .Facand o chestie mai "open" in industrie ar putea motiva lume multa sa contribuie cu sume mari si nu ma refer aici doar la romani ci la intreaga industrie.
Atentie la un detaliu Danny . Donatiile astea se strang pentru rudele celor decedati in mod special din ce am inteles eu , nu pentru tratamentele celor raniti . Am vazut si eu reportajul la care faci referire si care sunt costurile de tratament ale unui astfel de pacient . La fel sunt sigur ca toti vor avea parte de tratamentele necesare , pe banii statului , asa cum este normal , sub presiune mediatica , presiunea opiniei publice sau ca un act de incepere a unei normalitati .
O ultima precizare ...
cu totii ne dorim o schimbare , sau mai multe : clasa politica , o tara fara coruptie , valori morale , infrastructura , un bun management al banului public , transparenta , spitale corespunzatoare , etc. Cu realism si raspundere spun insa ca prima schimbare vine din partea societatii . Daca societatea , noi toti , intr-o proportie covarsitoare nu doar cateva zeci de mii , nu facem o schimbare , atunci nici noua clasa politica nu va putea sa construiasca . Spiritul civic si dorinta de mai bine , de a trai mai bine si de a avea un viitor in tara asta nu consta doar in a strange randurile cand se intampla astfel de drame nefericite , in a face o donatie sau un act de caritate , de bine , doar in astfel de ocazii nefericite , nu e suficient . O societate sanatoasa nu da spaga , isi plateste impozitele , suna la 112 cand vecinu o bate pe vecina , ajuta ori de cate ori are ocazia . Intr-o societate sanatoasa serviciile de voluntariat , voluntarii in general , nu sunt considerati niste fraieri . Intr-o societate sanatoasa nu promovam cocalarii . BTW , media / televiziunile sunt o oglinda a societatii . Media traieste din rating . Si cine face rating in Romania ? La ce se uita Romanii cel mai mult ? Dupa ce trece (pentru ca va trece) acest moment , vom continua cu Leo de la Strehaia si altii ca el ? Da , vom continua . IMI DORESC sa gresesc , sa nu am dreptate , doar timpul o va spune . Insa ideea de baza e simpla : schimbarea vine de la fiecare dintre noi .
Pe langa o donatie si un gand bun , de moment , pentru a ajuta nefericitii de la Colectiv , este societatea pregatita pentru o astfel de schimbare ?
AW Summit - Cel mai mare summit de videochat din lume
- Jobs4Adults
- User Junior
Salut.
Danny, Alexandra, Isa si altii cu care ne cunoastem mai bine, daca va implicati sa strangeti niste bani, dati-mi si mie de stire. Voi sunteti acolo, stiti la ce spitale si ce persoane e nevoie de ajutor, deci daca preluati initiativa, va sunt alaturi!
Si nu numai cei enumerati, oricine cu care ne cunoastem, se implica in strangere de fonduri pentru aceasta cauza, ma voi alatura. Ideal ar fi sa se puna un cont bancar aici, sa se faca sticky topicul si fiecare sa doneze cat poate, si sa fie o echipa dintre cei din Bucuresti care sa se ocupe de alocarea fondurilor.
O veste "buna" ce am vazut cu cateva ore in urma la un prieten la tv, a fost ca cica premierul si-a dat demisia.......cam tarziu, dar orice efort pentru a indrepta lucrurile, e necesar!
Sa le fie tarana usoara celor disparuti si...Doamne da sa se recupereze cat mai multi din cei afectati...iar cei vinovati sa plateasca!!!
Danny, Alexandra, Isa si altii cu care ne cunoastem mai bine, daca va implicati sa strangeti niste bani, dati-mi si mie de stire. Voi sunteti acolo, stiti la ce spitale si ce persoane e nevoie de ajutor, deci daca preluati initiativa, va sunt alaturi!
Si nu numai cei enumerati, oricine cu care ne cunoastem, se implica in strangere de fonduri pentru aceasta cauza, ma voi alatura. Ideal ar fi sa se puna un cont bancar aici, sa se faca sticky topicul si fiecare sa doneze cat poate, si sa fie o echipa dintre cei din Bucuresti care sa se ocupe de alocarea fondurilor.
O veste "buna" ce am vazut cu cateva ore in urma la un prieten la tv, a fost ca cica premierul si-a dat demisia.......cam tarziu, dar orice efort pentru a indrepta lucrurile, e necesar!
Sa le fie tarana usoara celor disparuti si...Doamne da sa se recupereze cat mai multi din cei afectati...iar cei vinovati sa plateasca!!!
CEL MAI BUN site de Videochat!>click CHATURBATE<BEST Webcam Site!
Yahoo mess & Skype ID: jobs4adults | CamSum.com - cam summit | www.EroAward.com
Asistenta 24/7 Modelelor Incepatoare & Medii pt Videochat de Acasa!
Yahoo mess & Skype ID: jobs4adults | CamSum.com - cam summit | www.EroAward.com
Asistenta 24/7 Modelelor Incepatoare & Medii pt Videochat de Acasa!
Desi s-au strans bani, se pare ca familiile indoliate nu au primit inca nimic. In plus fundatiile pot rtine o taxa de administrare de pana la30% din suma stransa. Ar fi foarte bine sa exista o solutie sa organizam noi sau sa ii dam cash, direct celor care au nevoie.
- fetish
- VIP
Poti don apersonal apartinatorilor , ii gasesti pe holurile spitalelor , se pare ca la Bagddasar ii fura saracii , le-au furat manacrea donata , o parte din medicamente , deci cel mai ok le dai lor banutii pt ca ei stiu ce si cum sa cumpere , daca este nevoie si cand .
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
-Milton
- DannySDX
- VIP
In materie de strans de fonduri, eu unul nu ma bag, nu am eu forta necesara unei chestii de genul. Exact problema de care mentioneaza sexybabe ma face sa spun ca era indicata o mobilizare in genul asta fara vreo fundatie, pur si simplu strans banii si discutat direct cu familia victimelor si spitalul in cauza si suportat X% din suma necesara.... dar pentru asta ar trebui ca ceea ce spune alexxis in postul lui sa se si aplice si lumea chiar sa inceapa o schimbare si la nivel personal
Dar asa cum spune si el, suntem inca departe de treaba asta, insa macar dam semne de revenire din amorteala 
Anyway, eu o sa fiu si azi pe strazuri, 0763446440 e nr meu in caz ca ajungeti in zona si vreti sa strigam impreuna chestii "sataniste si huliganice"
)
Anyway, eu o sa fiu si azi pe strazuri, 0763446440 e nr meu in caz ca ajungeti in zona si vreti sa strigam impreuna chestii "sataniste si huliganice"
- GlamChatStudio
- GoldMember
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 52 times
Dani,cine vrea sa ajute va ajuta,asa cum cine a vrut sa iasa a iesit,sub anonimat.In astfel de momente nu este cazul sa ne facem reclama pe suferinta bietilor amarati,pentru ca eu asa o vad,in momentul in care vii si spui ca ai facut din partea etc,bla,bla chiar daca este reclama buna sau rea tot reclama se numeste,spitalele sunt la vedere,pacientii se stiu,nu ne impiedica nimeni sa donam cum putem fiecare.
In urmatoarele zile probabil vor aparea conturi ale victimelor si atunci banutii sau fiecare ce vrea sa doneze vor ajunge direct la ei fara intermediari si reprezentanti.
Exista o vorba care spune''Nu-ti cladi fericirea pe nefericirea altora''Sunt foarte multi care au donat,fara nume,firme,tam-tam:)Nu m-as duce nici moarta sa spun''stiti eu sunt de la studioul x si va dau banii astia''crezi ca oamenii aia in durerea,disperarea si situatia in care sunt isi vor aminti cine i-a ajutat,isi vor aminti mereu doar ca au fost oameni care le-au intins o mana.
Just my 2 cents:)
Bafta acolo!
In urmatoarele zile probabil vor aparea conturi ale victimelor si atunci banutii sau fiecare ce vrea sa doneze vor ajunge direct la ei fara intermediari si reprezentanti.
Exista o vorba care spune''Nu-ti cladi fericirea pe nefericirea altora''Sunt foarte multi care au donat,fara nume,firme,tam-tam:)Nu m-as duce nici moarta sa spun''stiti eu sunt de la studioul x si va dau banii astia''crezi ca oamenii aia in durerea,disperarea si situatia in care sunt isi vor aminti cine i-a ajutat,isi vor aminti mereu doar ca au fost oameni care le-au intins o mana.
Just my 2 cents:)
Bafta acolo!
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
- Adrian
- Moderator
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 56 times
Foarte bine subliniat, este un moment de disperare prin care trec toate persoanele implicate in tragedie, inclusiv famiile acestora. Disperarea nu poate fi descrisa si nici nu poate fi inteleasa decat daca esti implicat direct, de aceea este bine ca oamenilor respectivi, daca se poate, atat cat se poate, sa le intindem o mana de ajutor, modalitati de a ajuta sunt destule trebuie vointa si un strop de umanitate.IsaGlamChat scrie: Exista o vorba care spune''Nu-ti cladi fericirea pe nefericirea altora''Sunt foarte multi care au donat,fara nume,firme,tam-tam:)Nu m-as duce nici moarta sa spun''stiti eu sunt de la studioul x si va dau banii astia''crezi ca oamenii aia in durerea,disperarea si situatia in care sunt isi vor aminti cine i-a ajutat,isi vor aminti mereu doar ca au fost oameni care le-au intins o mana.!
Cine vrea se poate duce singurel sa intinda o mana de ajutor si credeti ma ca multumirea si recunostinta din ochii celor afectati nu poate fi comparata cu nimic. Faci un lucru pentru sufletul tau si pentru sufletul celui de langa tine, am invatat aceasta lectie inca o data zilele acestea de la un bun amic care i mi tot arata cum poate fi inteleasa afirmatia "less means more"
Spor acolo
P.S. Cu siguranta se vor incerca prin tot felul de tertipuri, manipularea dupa cum deja am vazut la fata locului, din fericire oameni nu mai sunt chiar asa inchisi la mine. ( fac referire la manifestatii )
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
- DannySDX
- VIP
Stati ca nu ati prins ideea, eu treaba cu exercitiul de imagine am zis-o strict in ideea ca unii au nevoie de motivatii de gen pentru a face ceva, anyway... vin de la Universitate, cred ca mai dau o fuga...dar e o diferenta intre proteste pasnice si proteste bahausiste... unii canta, altii rad, unii zic tatal nostru, altii de Colectiv...
Dar daca m-am convins de ceva azi este ca suntem in siguranta, agentii "e cu noi"
Jur, nush cine mortii lor ii selecteaza dar e ca si cum pui 3 negri in mijlocul unor albi... atat de evidenti. Unii din ei amuzanti chiar, te intreaba daca pot protesta si ei alaturi de tine ca sunt singuri...
Cascadorii rasului...
P.S. Cu donatia fiind in febra protestelor, probabil ca nu am avut cea mai fericita exprimare. Cinste cui a donat a facut ceva, am vorbit azi cu oameni care au rude pe patul de spital si au iesit in strada la rugamintea lor, niste povesti horror ce am auzit, sper sincer sa ii ajute cineva...
Scuze daca postarea mea a suparat pe careva, nu aia era ideea....
Dar daca m-am convins de ceva azi este ca suntem in siguranta, agentii "e cu noi"
Cascadorii rasului...
P.S. Cu donatia fiind in febra protestelor, probabil ca nu am avut cea mai fericita exprimare. Cinste cui a donat a facut ceva, am vorbit azi cu oameni care au rude pe patul de spital si au iesit in strada la rugamintea lor, niste povesti horror ce am auzit, sper sincer sa ii ajute cineva...
Scuze daca postarea mea a suparat pe careva, nu aia era ideea....
- googlefun
- VIP
- Been thanked: 5 times
Hey welcome back , Danny@ :lol:
Ai grija la baietii ... cu ochi bleu
)..
Am un amic care prin '90 era jandarm , militar in termen in Bucuresti , baiat tanar , semana cu studentii de acolo .Era trimis de sefi printre manifestanti sa traga cu urechea , sa afle planurile de viitor , si/sau sa-i convinga sa renunte , mimand teama , motivand ca si asa nu are rost , ca vor veni jandarmii cu bastoane/lacrimogene sa evacueze piata , ca bla bla ... :lol:
Ghinionul lui a fost ca in invalmaseala produsa , a luat bataie atat de la mineri , cat si de la politisti ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Adica nu e prea bine nici daca te contopesti cu manifestantii si sa pari de-al lor !
) El a fost chemat din concediu de odihna ( soldatel fiind ) cu evenimentele de atunci .In graba venind la unitate , a venit pletos , nebarbierit etc ! Sefii cica : HOPA !! Stai asa ! Asa ramai , nu te mai tunzi/barbieresti ...
Dar tu spui acum , ca cei observati de tine se vedeau de la o posta . Mai sunt si da-stia !
)
.................................................................................................................
Nu cred ca ai suparat pe nimeni cu ideia donatiei ! Parerile oricum sunt mereu impartite , toti au dreptate , unii au si argumentat foarte la obiect . Eu raman la parerea ca si daca ar fi , tu esti cel mai bun lider de opinie in a declansa o chestiune de genul asta . Am inteles ca ai spus ca nu e de tine , dar repet , doar pentru declansare /detonare/ initierea amestecului exploziv ( a unei idei , sa nu se inteelaga altceva ) esti the best !
Daca ai coagulat nemultumirile , mixandu-le pana au luat o forma contondenta si s-au zdruncinat geamurile de la LJ ...oricand o poti face ! :lol: Asta o zic nu sa te imping de la spate , pentru ca oricum lucrurile se vor clarifica si in aceasta privinta , in cele din urma --- dar o spun --- doar pentru a-ti pastra spiritul de luptator ! ! ! Atata tot.
P.S Tot el povestea ce-i invatau sefii pe unii dintre ei ! Cativa dintre ei erau luati pe PM
) cum am spune noi , erau instruti sa arunce cu pungi pline cu kkt , din mijlocul studentilor spre proprii colegi in uniforma !! Ca sa-i determine sa ..intervina !! Asa ca-ti dai seama , ca paleta diversionista e larga ! Fereste-te de orice punga care planeaza prin aer ... :lol: :lol:
Ai grija la baietii ... cu ochi bleu
Am un amic care prin '90 era jandarm , militar in termen in Bucuresti , baiat tanar , semana cu studentii de acolo .Era trimis de sefi printre manifestanti sa traga cu urechea , sa afle planurile de viitor , si/sau sa-i convinga sa renunte , mimand teama , motivand ca si asa nu are rost , ca vor veni jandarmii cu bastoane/lacrimogene sa evacueze piata , ca bla bla ... :lol:
Ghinionul lui a fost ca in invalmaseala produsa , a luat bataie atat de la mineri , cat si de la politisti ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Adica nu e prea bine nici daca te contopesti cu manifestantii si sa pari de-al lor !
Dar tu spui acum , ca cei observati de tine se vedeau de la o posta . Mai sunt si da-stia !
.................................................................................................................
Nu cred ca ai suparat pe nimeni cu ideia donatiei ! Parerile oricum sunt mereu impartite , toti au dreptate , unii au si argumentat foarte la obiect . Eu raman la parerea ca si daca ar fi , tu esti cel mai bun lider de opinie in a declansa o chestiune de genul asta . Am inteles ca ai spus ca nu e de tine , dar repet , doar pentru declansare /detonare/ initierea amestecului exploziv ( a unei idei , sa nu se inteelaga altceva ) esti the best !
Daca ai coagulat nemultumirile , mixandu-le pana au luat o forma contondenta si s-au zdruncinat geamurile de la LJ ...oricand o poti face ! :lol: Asta o zic nu sa te imping de la spate , pentru ca oricum lucrurile se vor clarifica si in aceasta privinta , in cele din urma --- dar o spun --- doar pentru a-ti pastra spiritul de luptator ! ! ! Atata tot.
P.S Tot el povestea ce-i invatau sefii pe unii dintre ei ! Cativa dintre ei erau luati pe PM
-
Buna,
Primul pas pe care il pot face toti cei din industrie ( si nu numai) este sa se legalizeze.
Studiouri, modele independente si toti care sunt implicati intr-un fel sau altul.
Degeaba iesim in strada si strigam din rasputeri ca vrem sa dispara coruptii, escrocii, spagari....ei exista pentru ca o societate intreaga ii mentine si le permite.
Eu sunt una din putinele persoane,...cred, care nu a dat niciodata spaga niciodata, niciunui medic..pentru absolut niciun serviciu, consultatie...chiar operatie...si nici nu mi s-a cerut...
Daca vrei sa fii respectat ..trebuie sa te impui tu in primul rand, inca de la inceput..,sa-ti ceri drepturile intr-un mod ferm, nu sa intri in institutiile statului cu capul plecat..indiferent de institutia in care inti: spital, primarie, adminitratie financiara, institutii de invatamant..etc
Atata timp cat cei care au businessuri incearca sa gaseasca orice modalitate de a fenta legea, sa funcioneze pe langa ea..nu se va schimba nimic.
Nu este de ajuns sa se schimbe cei care ne conduc..Trebuie sa ne schimbam TOTI..
Vrem schimbare? DA..ma intreb cati sunt pregatiti insa sa si-o si asume
Primul pas pe care il pot face toti cei din industrie ( si nu numai) este sa se legalizeze.
Studiouri, modele independente si toti care sunt implicati intr-un fel sau altul.
Degeaba iesim in strada si strigam din rasputeri ca vrem sa dispara coruptii, escrocii, spagari....ei exista pentru ca o societate intreaga ii mentine si le permite.
Eu sunt una din putinele persoane,...cred, care nu a dat niciodata spaga niciodata, niciunui medic..pentru absolut niciun serviciu, consultatie...chiar operatie...si nici nu mi s-a cerut...
Daca vrei sa fii respectat ..trebuie sa te impui tu in primul rand, inca de la inceput..,sa-ti ceri drepturile intr-un mod ferm, nu sa intri in institutiile statului cu capul plecat..indiferent de institutia in care inti: spital, primarie, adminitratie financiara, institutii de invatamant..etc
Atata timp cat cei care au businessuri incearca sa gaseasca orice modalitate de a fenta legea, sa funcioneze pe langa ea..nu se va schimba nimic.
Nu este de ajuns sa se schimbe cei care ne conduc..Trebuie sa ne schimbam TOTI..
Vrem schimbare? DA..ma intreb cati sunt pregatiti insa sa si-o si asume
- AlexandraGeorgia
- VIP
- Been thanked: 2 times
Ar fi bine dacă ar fi aşa simplu, silvergirl.
Din păcate nu cred că te-ai confruntat direct cu sistemul. Eram şi eu idealistă cândva... până m-am lovit de realitate. Sistemul este cel care nu îți permite să intrii în legalitate, sistemul este cel care nu reglementează simplu, astfel încât orice retardat să poata activa legal, din cauza hățişului birocratic cei cu business-uri sunt obligați să "fenteze" legea pentru a fi la limita legalității. E simplu a-ți da cu părerea de pe margine.
Din păcate nu cred că te-ai confruntat direct cu sistemul. Eram şi eu idealistă cândva... până m-am lovit de realitate. Sistemul este cel care nu îți permite să intrii în legalitate, sistemul este cel care nu reglementează simplu, astfel încât orice retardat să poata activa legal, din cauza hățişului birocratic cei cu business-uri sunt obligați să "fenteze" legea pentru a fi la limita legalității. E simplu a-ți da cu părerea de pe margine.
Business Woman of The Year Winner BucharestSummit Awards 2017-2018