DA DA , Stiu ca a durat ceva , stiu si ca am uitat sa fac retrospectiva lunii Septembrie ( o voi face impreuna cu cea pe luna Octombrie ) , stiu si ca mi-ati simtit lipsa - va multumesc , am tot incercat sa gasesc lista cu ceilalti castigatori si sincer nu am dat de ea dar o voi face si "voi insista" pentru decernarea premiilor restante ...doar suntem toti oameni si usseri seriosi pe aici .Astazi am avut o intalnire cu reprezentantul usserului @Hollywood si i-am inmanat premiul , multumesc Mister X ( am uitat daca mi-ai dat permisiunea sa-ti divulg numele ) pentru primire , tratatie ( da da ...m-a cinstit pentru efortul depus ) si timpul tau acordat mie ( parca ar fi fost manager de studio - era foarte ocupat si totusi am stat vreo ora la discutii ).
In alta ordine de idei si mie mi-a fost dor de voi si ma bucur ca sunteti ok si ca toamna v-a gasit pe baricade , mercic googlefun pentru ca m-ai ajutat sa pun si poze de la evenimentu de astazi , Mister X from Hollywood Studio ti-am cenzurat fatza si ti-am trecut doar 3 calitati observate pentru ca 1.nu stiam daca vrei sa apari pe forum si 2.mi s-a parut funny nepriceperea mea in editatul pozelor
Va doresc la toti - toate numai bine , succesi si izbanzi pe toate planurile + baxuri de sanatate
P.S - NU ESTE VINA MEA CA SORTIMENTUL DE BERE NU ESTE CEL POSTAT INITIAL , MEGA IMAGE DINTR-O GRESEALA DE MARKETING BARBARA NU AU BUCEGI LA 1 LITRU IAR RESTUL STICLELOR DE 1 LITRU BERE NU INCAP IN CUTIA DE LA BCC
Carpe Diem va doresc la toti - Sunt implinit spiritual , dezinteresat si neinteresant financiar , gata de gluma oricand , ajut si critic gratis sincer cand pot iar daca jignesc nejustificat inseamna ca nu nu sunt eu