O sa trec direct la subiect . Cu ceva timp in urma mi-am facut bio update pe chaturbate si mi-am pus si adresa de email acolo vazand ca multe alte camere au o adresa de email si nu le face nimeni nimic, am pus adresa doar pentru gift carduri pe amazon , nimic mai mult. Aseara primesc mesaj de la un prieten care-mi zice ca am contul banat si am fost ceva genul WTF? . Astazi de dimineata incercand sa ma loghez constat si eu ca este banat. Imi verific mail-ul sperand ca primesc vreo explicatie si nimic..Trimit mail la support-ul de la chaturbate si imi explica putin vag ca au primit o reclamatie de undeva cum ca am cerut gift carduri si ca nu este `allowed` sa ai adresa de email in bio. Am inteles si mi-au zis ca mi-au trimis cazul la nu stiu ce departament si ca o sa primesc un raspuns in 48 de ore. Dupa le-am mai dat un mail sa-i intreb daca dupa 48 de ore contul o sa fie debanat , deoarece nu mi-au dat o explicatie clara si ce se intampla cu banii pe care i-am transformat in dolari , daca-i mai primesc sau nu ...
A mai intampinat cineva probleme asemanatoare , este posibil sa mi se reactiveze contul sau macar sa-mi primesc banii?
Si am uitat sa precizez ca am incercat intre timp sa-mi fac un cont nou ca sa-mi gasesc membrii si sa le zic ce s-a intamplat , surpriza totala ... dupa ce mi-am trimis pozele sa-mi verifice varsta , mi-au banat direct contul cel nou fara nici o explicatie.
Stiu ca chaturbatul nu este un site de top si au multe , foarte multe probleme dar este singurul site care-mi place si cu toate dezavantajele pe care le are ma inteleg cel mai bine cu el.
Multumesc anticipat tuturor care pot sa ajute cu un sfat ceva