Hello,
Este admisibil sa porti o masca pe fata sau doar la ochi la video chat? Probabil ca toti vor raspunde cu nu este admisibil dar intreb pentru ca nu stiu unde am auzit ca totusi ar fi permis la anumite site-uri.
Dar nu masca de haloween ci o masca din aia sexy ca la carnavalul venetian... si cu costumatia potrivita cu masca, nu asa aiurea...
Daca stiti...
Multumesc.
Video chat cu masca
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- googlefun
- VIP

- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
BDSM mask ? :lol:

Post apocalyptic domina mask ? :lol:

De Halloween cred ca merg si astea .Nu cred ca pentru carnaval venetian
)) .Cu siguranta sunt site-uri unde se adopta asa ceva ! Nu stiu sa-ti spun exact ,dar trebuie sa existe .

De Halloween cred ca merg si astea .Nu cred ca pentru carnaval venetian
Ultima oară modificat 22 Oct 2015, 14:51 de către googlefun, modificat 1 dată în total.
-
Ceecee
- User Junior+

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 3 times
De ce sa nu fie admisibil? E camera ta, imaginatia ta... Videochat-ul nu are uniforma in ciuda aparentelor :lol:
Te poate ajuta latura asta misterioasa daca stii sa te folosesti cum trebuie de ea.
Succes!
Te poate ajuta latura asta misterioasa daca stii sa te folosesti cum trebuie de ea.
Succes!
- Nord
- User Activ

- Been thanked: 13 times
De exemplu pe chaturbate e permis poti sa faci cu masca sau cu burqa ba chiar poti sa nu-ti arati fata chiar deloc , insa asta nu e permis pe toate site-urile cel mai bine e sa intrebi suportul site-ului pe care urmezi sa intrii !
Spor acolo !
Spor acolo !
Sfaturi generale pentru webmasteri incepatori/medii :Tips for webmasters | Live Cams
- bogdanxxx
- User Junior

- Has thanked: 4 times
Vreau doar sa metionez ca si bdsm-ul e o forma de sex
. Sa nu se confunde. daca ai purta mastile alea la sectiunea fetish tot timpul chiar cred ca ai avea succes lol. Dar de asemenea ar fi o problema cu transpiratia haha.
-
mihai_richG
- Been thanked: 0
Site-urile ca Livejasmin, Streamate, Streamray (cams.com), Xlove, Imlive nu permit modelelor sa poarte masti, motivul fiind ca in spatele acelei masti poate sa fie o alta persoana decat cea inregistrata. Uneori accepta doar daca o folosesti foarte rar, aici ma refer sa stai mai mult cu fata in camera si doar pentru cateva minute sa o porti.Bfx scrie: Dar nu masca de haloween ci o masca din aia sexy ca la carnavalul venetian... si cu costumatia potrivita cu masca, nu asa aiurea...
Daca stiti...
Multumesc.
Spor!
- DarkBOO
- User Activ

Exista un model pe LiveJasmin care chiar poarta o masca, dintr-aceea din danteluta, finuta, care nu acopera chiar toata fata.... Chiar acum o saptamana am vazut-o... In poze apare numai cu masca si in free-uuri sta numai asa...
- DarkBOO
- User Activ

googlefun scrie:BDSM mask ? :lol:
De Halloween cred ca merg si astea .Nu cred ca pentru carnaval venetian)) .Cu siguranta sunt site-uri unde se adopta asa ceva ! Nu stiu sa-ti spun exact ,dar trebuie sa existe .
Mastile de genul asta nu sunt chiar ieftine, si sunt foarte cerute, se merita doar pentru private exclusiv!
- googlefun
- VIP

- Been thanked: 5 times
BlondeGirl@ , prima inteleg sa fie mai scumpa fiind din piele ( banuiesc) , sa se aseze bine pe fata si sa nu transpiri ca intr-un vinilin , dar cea de-a doua Post apocalyptic domina mask , este o simpla masca contra gazelor !!
Daca exista cerere pt cea de-a 2 a , lasa-mi pe PM , si-ti livrez eu vreo 2 duzini !! :lol:
Verificare colet.Plata la livrare !
Daca exista cerere pt cea de-a 2 a , lasa-mi pe PM , si-ti livrez eu vreo 2 duzini !! :lol:
- DarkBOO
- User Activ

googlefun scrie:BlondeGirl@ , prima inteleg sa fie mai scumpa fiind din piele ( banuiesc) , sa se aseze bine pe fata si sa nu transpiri ca intr-un vinilin , dar cea de-a doua Post apocalyptic domina mask , este o simpla masca contra gazelor !!
Crede-ma, cu mastile alea de gaze iese banetu' banet :lol: :lol: :lol: Sunt masti de gaze la mare cautare, de ce le-ai expune pe free
P.S.:Nu e simpla chiar deloc! :mrgreen:
-
Bfx
- User Junior

- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 1 time
Am vazut-o si eu pe cea cu dantela pe jasmin.
Dar am vazut de asemenea si multe masti senzationale, pacat ca nu ne lasa sa le folosim.
Sunteti siguri ca nu?
Sunt masti cu pene, masti din satin, dantele, eheeee, foarte sexy...
Daca i-au permis aleia cu masca de gaze..atunci poate e permis si cu pene....hahhaha.
Apropo, asta cu masca de gaze fuse super tare dar e o buna idee...
Dar am vazut de asemenea si multe masti senzationale, pacat ca nu ne lasa sa le folosim.
Sunteti siguri ca nu?
Sunt masti cu pene, masti din satin, dantele, eheeee, foarte sexy...
Daca i-au permis aleia cu masca de gaze..atunci poate e permis si cu pene....hahhaha.
Apropo, asta cu masca de gaze fuse super tare dar e o buna idee...
-
Ceecee
- User Junior+

- Has thanked: 3 times
Cred ca iti poti face poze doar cu masca...si eventual sa o porti cat stai in free. In privat poti renunta la ea, iti dai seama ca n-o sa plateasca nimeni ca sa te deconspire. Nu ne-ai spus nici catre ce site/site-uri te-ai orientat. Exista solutii...imaginatie sa fie 
Bafta!
Bafta!
-
Bfx
- User Junior

- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 1 time
Scuze ca raspund tarziu.
Sunt chiauna de cap si nu stiu pe ce site-uri sa ma duc sa aiba trafic. Sunt cam speriata de la telefon ca nu merge chiar cum ma asteptam eu. Si caut sectiunea de mature ca am o varsta mai mare decat voi, 40 si.
Puteti sa imi recomandati un site bun pentru asa ceva? Nu cu masca...ca inteleg ca nu ma vor lasa. Multumesc.
Sunt chiauna de cap si nu stiu pe ce site-uri sa ma duc sa aiba trafic. Sunt cam speriata de la telefon ca nu merge chiar cum ma asteptam eu. Si caut sectiunea de mature ca am o varsta mai mare decat voi, 40 si.
Puteti sa imi recomandati un site bun pentru asa ceva? Nu cu masca...ca inteleg ca nu ma vor lasa. Multumesc.