Googlefun
1.Apreciez maxim umorul si ironiile tale si simpatizez cu ideea de model independent care se dezvolta si ridica in incasari fara sa beneficieze de colaborarea cu un studio DAR cruda si parsiva realitate este confirmata de oricare dintre noi , din 100% modele independente :
- MAXIM 5% isi platesc taxele si raman cu sume considerabile "in mana" , cand spun considerabile ma refer la +1500$ / luna - da asta consider eu ca este o suma decenta pentru un model mediu
- MAXIM 45% din ele nu isi platesc nici o taxa , merg pe burta si iar castiga suma decenta pe care am mentionat-o mai sus dar se supun la niste riscuri mai mici sau mai mari + nu beneficiaza de asigurari , posibilitati de imprumut , bla bla
- MINIM 50% din ele PIERD BANI SI TIMP AIUREA refuzand ideea de a imparti cu cineva chiar daca au potential si "conduse" calumea ar putea castiga lejer la un studio serios acea suma considerabila
2.Exceptie facand activitatea ta pe forum nu am avut placerea sa te cunosc personal si sa te "descos" DAR consider ca ai fi fost potrivit ca owner si DA ti-ar fi stat bine "asuprit" si "santajabil" de 4-8 modele pentru procentul ala final de 5-maxim 15% care ti-ar fi ramas in mana ..... ca in orice domeniu sunt oameni care vor sa fie "varfuri ale industriei" si oameni care vor pur si simplu sa-si castige existenta si linistea financiara intr-un domeniu la care se pricep si in care activeaza cu placere .... Daca Isa , Lourdes , Studio20 vor sa detina "Starbucks" exista si oameni ca tine si ca mine care se multumesc cu o cafenea cocheta de cartier care sa le asigure "ceva-ul" necesar.
Isa
- Ai dovedit si dovedesti tot timpul ca esti obisnuita / meriti / poti sa joci la alt nivel , EU daca as avea de ales ca model intre a lucra 1.ca model independent 2.a colabora cu un studio care imi promite + 50% dar ATAT si 3.a colabora cu tine , Lourdes , studio20 , alexiss , smart pe un procent de 35-37.5% ( final cash in buzunarasul meu cu toate taxele platite ) JUR PE ROSU CU MANA PE INIMA SI-MI DAU CUVANTUL DE ONOARE ca as alege varianta 3 si chiar m-as da peste cap stand cu o plancarda in fata unuia din studiourile enumerate mai sus pe care as scrie mare : IN PRIMA LUNA INTRU IN PRIMELE 5 MODELE - DA-MI O SANSA - FA-MI UN LOC ....DAR ...spun asta dupa ce am "suferit" ceva in domeniul asta si mi-am invatat de sute de ori lectia ca 35% din 5000 = MAI MULT decat 100% din 1000
- Spui de controale si legalitate in conditiile in care momentan NU EXISTA UN COD CAEN - NU EXISTA MESERIA ASTA IN NOMENCLATORUL DE MESERII , ca s-au gasit x coduri caen si y modalitati de a fi legali este adevarat dar statistici oficiale si restul lucrurilor ( gen depasirea pragului de 65.000 euro ) nu pot exista momentan
- Am apreciat cand a pus Lourdes statele alea de plata si personal in interes statistic si ca sa pot face si eu niste calcule personale o sa apreciez si daca o sa le pui tu .... in orice afacere transparenta si spusul "pe fata" sunt niste merite ale celor care isi permit si este absolut normal sa atraga antipatia celor "multi' .... din fericire prin "transparentele" de genul asta pur si simplu aratati CA SE POATE si cei putini care vor fi motivati si incurajati de ele VOR REUSI
Smart
- ca si in cazul lui googlefun nu te cunosc decat din "ce esti pe forum" dar iti doresc multa sanatate si spor ...esti pe drumul cel bun si in curand ( 1-3 ani ) sper sa anunti public ca te-ai extins , ca ti-au crescut cheltuielile si sa-mi confirmi "previziunea" ca cel 8.5% profit curat de atunci va fi mai mare decat cel 12-20% de acum

)
Alexiss
- Ai dovedit cu varf si indesat ca POTI si sa ai un studio ok spre foarte ok din punct de vedere al legalitatii si al "starii de bine al modelelor" , ai dovedit ca poti organiza niste summit-uri frumoase , bine organizate si profitabile ( pentru tine strict ca organizator de summit-uri ) , esti orgolios pana in maduva oaselor - ai un istoric de prietenie/amicitie/dusmanie/dragoste/razboi cu 99% din persoanele care conteaza in domeniu ( studiouri , site-uri , wbmasteri , modele , .. ) - promit ca la prima intalnire organizata de tine in care or sa existe : transparenta si dezinteres financiar din partea ta o sa vin printre primii si o sa-mi dau jos palaria special cumparata exact in fata ta
Ionut
- Do you wish to let me kiss your ass baby ? JOS TOATA COLECTIA MEA DE PALARII VIITOARE chiar si numai pentru pauza impusa in topicul despre tragedia recenta - te admir si te felicit pentru toata activitatea ta inca odata
Modele independente
- Take a mirror , talk with yourself honest for at least 30 min ..... DACA SIMTI CA POTI SI CA ESTI FACUTA PENTRU DOMENIUL ASTA please don t stop ..GO FOR IT si peste maxim 5 ani o sa pomenesc numele vostru langa Isa si Lourdes , DACA NU ...acceptati sfatul unui batran ...evitati sa va pierdeti timpul facand ceva care nu va place extraordinar de mult si dupa care peste 5 ani nu v-ati ales cu nimic - mergeti repejor la un studio mare-serios inspre care MACAR IN COMUNITATEA ASTA nu ati vazut pe nimeni aruncand cu pietre , fiti sincere cu ei si POATE o sa va ajute sa evitati aceasta pierdere de 5 ani ( in cazul majoritatii dintre voi sunt ani frumosi de tinerete care sa va ajute si la batranete - bat apropo la pensie - cumparat o casa - asigurat ceva .... )
Viitori owneri sau actuali owneri de studiouri care "evita legalitatea" pentru dublarea sau triplarea profitului
- Se poate si asa dar exact cum spunea si ISA ...nu o sa puteti niciodata sa iesiti in fata , nu o sa va aprecieze nimeni , o sa primiti numai "energie negativa" de la modele - concurenta - GOD .... si asta nu e bine si nu doresc nimanui
Personal am fost foate marcat de tragedia asta , mi s-a demonstrat inca odata ca Life is a strange bitch .... majoritatea celor care au decedat pe langa faptul ca erau tineri mai erau si realizati / dezvoltati personal ...aveau facultati terminate , job-uri bune , relatii sentimentale ok , prieteni ......SPER DIN TOT SUFLETUL ca acolo unde au ajuns sa fi ajuns impacati cu ei zambind ca ei chiar n-au gresit si lasand in urma simpla idee : Dumnezeu sa-l ierte ...a fost un om bun , la sfarsit lucrurile astea ne definesc pe toti : Cat de impacati plecam si ce "urma" lasam dupa ...restul e CAN CAN
Va doresc la toti tot binele din lume si va cer scuze anticipat daca am ofensat-suparat pe cineva + astept cu drag contraziceri constructive pentru restul