Dupa cum am pus si titlul topicului , as vrea daca se poate sa discutam despre categoria mature , pentru ca am tot cautat si nu se vorbeste prea mult despre aceasta categorie .
O sa explic si de ce :mama mea care are 45 de ani (nu arata de mai mult de 37 sa zic ) a lucrat pe Xlove pana acum . Ii mergea ok , la volumul ei de munca , 8 ore cu sfintenie si multe zile in care "baga " si 13-16 ore ...ma intrecea si pe mine care sunt mai lenesa . Femeia este constiincioasa:) .
Problema eeste ca ea s a dedicat numai unui singur site , Xlove , si acum dupa schimbarile care au avut loc de la 1 septembrie a cazut rau de tot ...la modul 8 ore online 14 euro ...8 ore online 20 de euro ...nu vreau sa va spun ca nu se mai intelege nimeni cu ea ...noroc ca exista facebook si pot sa i scriu acolo ca la telefon ZBIARA intr una
Si acum vine intrebarea : imi puteti recomanda site-uri care sa mearga bine pe categoria mature ? In afara de LJ pt ca inca nu am reusit sa o conving sa incerce Lj ...toate la timpul lor
Eu i am explicat ce gandesc eu despre problema : pai e mai ok sa lucrezi pe un site unde categoriile sunt impartite in girl,mature samd ...pt ca atunci cand sunt la gramada cum e pe xlove membrul vrea o pustoaica de 18 ani si te nimereste pe tine de 40 ...asa pe alte site unde sunt grupate ,respectivul da click pe mature si gaseste fix mature ...sau da click pe girl si gaseste girl....asta este modul meu de a gandi ...acum daca este eronat accept cu placere critici ....CONSTRUCTIVE !!!
Sper ca acest topic sa fie constructiv pt toate fetele care se confrunta cu problema asta .
Multumesc tuturor celor care vor raspunde ...orice parere este binevenita.
Spor la $$$$