Ice tu te uiti la modele in free ia si invata ceea ce fac ce atutidine au uite iti mai dau un exemplu foarte simplu de analizat si imi vei da dreptate
uitat-te la modelele care sunt pe jasmin din studioul lui lourdes, ai savezi urmatoarele chestii;
-fete aranjate ca scoase din cutie_
_multa rabdare, incredere in sine, calm(nu se agita nu ai s ale vezi odata ridincandu-se in picioare si aratand fundul sau facand cine stie ce miscari, stau tepene si zambesc nimic special)
- vorbesc cu toata lumea dar tinesc exact categoria aia de clienti de care am tot amintit eu mai sus, ii triaza, nu invit a niciodata in privat, se lasa dorite
Uite de aia se ajung sa faca privaturi asa lungi, sper ca v-ati mai desteptat un pic....dar ca sa atragi acea categorie de clienti trebuei sa fii foarte bien ingrijita, s anu fii vulgara sa stii sa vorbesti engleza la percetie....Dac nu ai aceste calitati degeaba vrei tu sa atragi pe cine vrei ca nu vei reusi
Un modle de videochat tre sa fie cumva echivalentul une gheishe japoneze, sa stie sa impresioneze un barbat nu neaparat prin sex, ci prin conversatie de calitate, dans etc etc, cam asa ar trebuie normal sa decurga lcururile la aceasta categorie d emembri
Daca tu ca modle nu esti nici atat frumoasa, nici nu stii engleza la perfectie, nici n-ai imaginatie apoi incerci z amizezi pe shoz dar macar fa-l cu stil , uit-t la video_uri cu tipe acre fac streap si ai sa vezi ca ale anu scot chilotul din secunda doi, fa ac showul tau s aie cat mais ensual si sa dureze o ora! daca prin vorbarie nu poti impresiona fa_o prin senzualitate!
Acum fiecare site are specificul lui de clienti, daca p livejasmin merge faza s anu amintetsi niciodata de privat pe xlove de exemplu te pui in cap si fund daca nu inviti nu intra ba mai rau iti intra baietii veseli si pusi pe sotii lol
Fiecare site are un stil prorpiu de abordare, eu nu lucrez pe livejasmin pt canu mai am rabdarea s ama ridic si am abza mea de clienti si ma simt destul de comod pe siteurile care sunt..
Si inca ceva, am observat faptul ca categoria de clienti cu foarte multi ban de peste patruzeci ani sutn atrasi de tipele de vreo 30, ei nu vor intra la u putzoasa de 20 pentru ca tu ca barbat in mintea ta nu te vezi idnrgaostit de o tipa acre are vartsa fetei tale nu? tu te eprcepi tot altuir de o femeie la varsta ta...uite de aia sunt femei acre spar topurile la varsta asta, e o vartsa in acre ai o experienat de viata si se vede, esti calma, stii cum sa iei barbatii....Cu s afaci s avina acel client la tine desi tu ai douzeci de ani? fa-l s ate perceapa ca prietena, amica, etc
Ca sa inchei cu mini trainingul lol, pe ntru mine lucurile stau cam asa
Un modle slab este un model caruia majoritatea membrilor pleaca din privat fara ca minutele :creditelel lor sa fi fost terminate, acets lucur demonstreaza ca modleul nu este inca capabil de performanta
_Un modle bun este un model la care majoritatea membrilor stau pana ce creditele lor s_au epuizat(apare textul out of credits sau in franceza credit epuié)
_ un modle foarte bun este modelul la care mebrului nu numai ca i se termian creditele, dar mai si revine odata sau de doua ori
_un model tare tata da exceptional este modelul care are mai multi cleinti in privat carora li se termian creditele si vin airi si reincarca
si uite asa am inclecat pe o sa si v-am spus povestea asa;)))))))))))
by the way, voi in ce categorie va incadrati? :mrgreen: