cum pot sa imi fac un cont pe gmail?!
- plasma
- User Activ
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
pe gmail poti sa iti faci cont numai pe baza de invitatie de la un alt membru care are cont pe gmail sau poti sa te inscrii in lista de newsletter de la gmail si in cateva zile primesti invitatia direct de la ei. Cel mai simplu ar fi sa imi dai un mesaj privat cu adresa ta de email si in cel mai scurt timp iti trimit eu o invitatie pt a-ti face cont pe gmail. 
- SAD^^EYES
- Administrator
- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 86 times
blueice scrie:am si eu cont pe gmail si cineva m-a rugat sa-i trimit o invitatie. Stie undeva unde gasesc optiunea asta de a trimite invitatii pt conturi noi, ca eu am cautat dar nu am gasit nimic.
tks
- Mihai78
- User Junior+
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
adresa mea de yahoo este mykyloveu[at]yahoo.com !blueice scrie:am si eu cont pe gmail si cineva m-a rugat sa-i trimit o invitatie. Stie undeva unde gasesc optiunea asta de a trimite invitatii pt conturi noi, ca eu am cautat dar nu am gasit nimic.
tks
mersi mult !
La mine nu e asa ceva, insa mi-am facut un alt cont si acolo e intr-adevar optiunea asta. Daca mai are cineva nevoie de invitatie pe gmail am io 10 awailable.SAD^^EYES scrie:blueice scrie:am si eu cont pe gmail si cineva m-a rugat sa-i trimit o invitatie. Stie undeva unde gasesc optiunea asta de a trimite invitatii pt conturi noi, ca eu am cautat dar nu am gasit nimic.
tksin partea stanga sub meniul principal ai un camp INVITE A FRIEND, pui adresa de email a prietenului acolo si apesi SEND INVITE. Restul tine de prieten.