Buna,stiti ceva filme/carti care sa te ajute in domeniul VC-ului?
De exemplu,cu tipe senzuale,streaptease si chestii de genul?
Ma rog...si comediile cu tipi senzuali nu ar strica,pentru serile triste:D
Multumesc! :-*
Carti si filme pentru VC
-
- User Junior+
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- googlefun
- VIP
- Been thanked: 5 times
Loredana95 scrie:Buna,stiti ceva filme/carti care sa te ajute in domeniul VC-ului?
De exemplu,cu tipe senzuale,streaptease si chestii de genul?
Ma rog...si comediile cu tipi senzuali nu ar strica,pentru serile triste:D
Multumesc! :-*
Sa intelegem ca ai plecat in vacanta , fara cel mai iubit dintre pamanteni , de care tangential ai pomenit - evident - doar pentru a tempera fanteziile dactilografice ale lui eldiablo@ ?
Pai , insul ce pazeste acolo ? El de ce are impresia ca l-ai luat cu tine ? Din intrebare deduc ca ai avea nevoie mai mult de inspiratie /entertainment pentru "serile triste" ...
Una peste alta - ca recomandare - ar trebui sa vezi filmul 50 shades of grey , iar daca ai chef de citit , comanda-ti cartea aia " Pacate Private - Studioul acum doar la 19,90 lei!" de pe forum . Prima data am crezut ca vrei filmulete motivationale , dar se pare ca nu . Reaminteste-i insului din 5 in 5 min , de ce l-ai carat dupa tine ! :lol: :lol:
Nu mai pupam noi spa, in ritmul asta , cu vacante peste vacante ...
P.S So , geeeeeeeet baaaaack to wooooooooork !!!!!! :mrgreen:

- treidex
Un documentar pe care il recomand despre VD : "The Truth about Webcam Girls" ... este aparut anul trecut ( 2014 ) - este foarte interesant ; mai ales celor care nu stiu exact ce este aceasta activitate . Eu l-am vizionat intr-o zi plictisitoare si mi-a placut cat de cat ...

http://www.justfuckinggoogleit.com Click" Just Google It ! "
-
- User Junior+
Multumesc frumos :-*
@googlefun 50 Shades of Grey nu mi-a placut,a fost sub asteptarile mele:P
Care vacante peste vacanta ca de cand am inceput am tot platit sa ajung la zi cu absolut totul,inclusiv cu taxa de facultate.
Am spus ca ma revansez cu un spa,dar nu si cand :lol: .Mai intai stai sa ma mut cu chirie,sa-mi strang bani pentru operatie in Istanbul si pe urma discutam si de spa :lol:
Ma jur,zici ca ce castigam trebuie sa dam la stat,ma mir ca ne mai raman si noua bani :lol:
Care vacante peste vacanta ca de cand am inceput am tot platit sa ajung la zi cu absolut totul,inclusiv cu taxa de facultate.
Am spus ca ma revansez cu un spa,dar nu si cand :lol: .Mai intai stai sa ma mut cu chirie,sa-mi strang bani pentru operatie in Istanbul si pe urma discutam si de spa :lol:
Ma jur,zici ca ce castigam trebuie sa dam la stat,ma mir ca ne mai raman si noua bani :lol:
- googlefun
- VIP
- Been thanked: 5 times
He-he :lol:Loredana95 scrie:Multumesc frumos :-*
-Dupa silicoane , vei dori buze , cu ceva botox /acid hialuronic ...
-Dupa buze , vei dori sprancene permanent tatuate ...
-Dupa sprancene , vei dori piercing : nas /limba/arcada /buze ( aici , poate intra tot ce inseamna buze ) :lol:
-Dupa piercing , vei dori scoaterea unei coaste , ca Cher .
-Dupa toate astea vei dori master/doctorat /bla bla ...
-Dupa ce zici ca ai terminat cu tine ( de fapt in 90% din cazuri ,va interveni el mai rapid ) , va intra pe rol iubi : el vrea masina /remorca /D-zeu mai stie ce .
Si tot asa , las' ca stim noi .... :lol:
-
- User Junior+
Silicoane nu vreau si nici botox :lol:googlefun scrie: -Dupa silicoane , vei dori buze , cu ceva botox /acid hialuronic ...
-Dupa buze , vei dori sprancene permanent tatuate ...
-Dupa sprancene , vei dori piercing : nas /limba/arcada /buze ( aici , poate intra tot ce inseamna buze ) :lol:
-Dupa piercing , vei dori scoaterea unei coaste , ca Cher .
-Dupa toate astea vei dori master/doctorat /bla bla ...
-Dupa ce zici ca ai terminat cu tine ( de fapt in 90% din cazuri ,va interveni el mai rapid ) , va intra pe rol iubi : el vrea masina /remorca /D-zeu mai stie ce .
Si tot asa , las' ca stim noi .... :lol:
Sprancene tatuate le am de 2 ani si piercing vreau doar in buric + niste tatuaje
Master/doctorat nu pot ca sunt studenta la asistente medicale
Si iubi o sa apara dupa 5 ani minim