IsaGlamChat scrie:Buna Sebi,eu m-am abtinut tocmai in ideea de a nu spune idiotenii pe care probabil le gandesc doar eu,stii cum este decat sa spui o prostie mai bine iti vezi de treaba.
Eu nu vad locul nici unui site pe monitor infara de siteurile pe care lucram dar ma rog in studiourile mai permisibile este posibil sa fie util,personal nu aveam nici cea mai mica idee nici de primul pe care l-ai pus deci sunt out of date:)))
Cam dur in declaratii totusi..
Bafta acolo!
Buna Iza,
Sunt de acord ca modelul trebuie sa aiba deschis doar site-ul (sau site-urile) pe care lucreaza. E evident.
Am jonglat diverse strategii, ba cu site-urile blocate, ba nu, etc.
La un moment dat, avand doar fete vechi, crezand eu ca responsabile, am lasat totul liber.
Insa au inceput sa foloseasca 9gag. Pentru ca da, e 9gag... e fun, te tine ocupat... si ce sa faci cand ai trafic mai "slab" si te plictisesti, mai bine 9gag decat sa acorzi atentie la membri.
Eu unul incerc sa vad binele in orice. Asa ca am gandit cu Mihaela noastra aici ca ar fi ok sa le facem noi ceva similar dar constructiv. Si-asa am facut minunea asta, chipurile axata pe o educare a lor (texte, pozitii sexuale, comunicare, termeni, expresii, etc).
Despre duritatea declaratiilor mele, sunt constient si eu de niste chestii, am ranit niste oameni, am pupat in fund pe cine nu trebuie, etc ... tocmai din acest motiv am tras si eu niste concluzii.
Desi incerc sa fiu cat mai corect si cat mai transparent, tot am talentul nativ de-a cade in capcane si gropi.
In fine, eu fata de tine mi-am cerut scuze si imi voi mai tot cere daca va fi nevoie, stiu cand si cum am gresit.
Anyway, hope for the best.