SFG2707 scrie:eldiablo scrie:
@SFG2707 : din pacate premiile nu sunt negociabile dar o sa incerc sa-l conving pe Marius ca unul din primele lucruri pe care le face dupa ce revine pe forum sa fie livrarea premiului tau intre orele 23 si 2 dimineata dotat cu cel putin un aparat foto imprumutat de la Adrian ...stabiliti voi locul unde va face livrarea ...
Pe google il inteleg ca e in lumea lui... drone, elicoptere, nave spatiale, cai verzi pe pereti :mrgreen: dar tu? Iti era teama ca voi opta pentru o caserola cu capsuni livrata personal la ora mentionata de tine si te-ai gandit sa-l bagi la inaintare pe Win? :lol:
Welcome back SFG2707@ ( ufffff , ce nick sofisticat :lol: )
Oricat ai insista , ma tem ca premiile chiar nu sunt negociabile , indiferent cate amendamente vrei sa mai aduci .La acest capitol , chiar si invocarea lui Win , nu-ti va aduce vreun statut special .
Esti in forma , ce zici ? Putem incepe o polemica despre ...drone ? De fapt , e mult spus polemica deoarece eu sunt aproape sigur , ca -
fiind asa de sofisticata si de exigenta - vei alege sa lasi drona sa survoleze deasupra ta , pana i se vor termina bateriile si se va prabusi cu tot cu cadou .
Si asta, doar pentru ca sa vezi lumea din jurul tau perplexata , spunand : "
Vai D-ra , ati lasat drona aia sa se prabuseasca facandu-va ca nu ati auzit cand va ruga din inima ( scuze , din baterii ) sa acceptati cadoul proaspat livrat ! Doamne ! Ati ridicat ochelarii de soare , de la ochi, abia cand s-a auzit bubuitura , mimand surprinderea ?!! OMG :shock: "
P.S Ar trebui sa recunosc si sa realizez , ca statutul de staretza :lol: ....nu e compatibil cu idea de drona .Religia si stiinta nu s-au impacat niciodata , in ciuda faptului ca ambele par a veni din Ceruri ...

Scuze anticipat , daca am folosit pe alocuri expresii neortodoxe , in evidenta contradictie cu preceptele biblice ... :lol: .Promit sa nu se mai repete , daca si tu te lepezi ...de staretzie

)
Hai sa o spunem p-aia dreapta ! Daca asta ajuta la revenirea lui Win , fac orice ! Merg si la biserica cu tine !!! Vom lasa (intentionat, cum altfel ? ) drona sa ne astepte afara survoland , pana se prabuseste in flacari ...doar pentru spectacol . Vom alerga si noi afara cu bibliile in maini - sanchi - surprinsi de intamplare ....

Poate afara cu stingatorul in mana va fi ...Win :lol:
Faceam pace ?

Imi vei intinde o... biblie de ajutor ? he-he
Eu tot mai sper ca doar pe coperta sa scrie
BIBLIE , in interior sa gasesc ultimul numar Playboy & Muscles and Fitness ...
Doamne ajuta !!!!
.......................................................................................................................
eldiablo@ , daca invitatia o trimiti cu o drona ma bag acolo - daca nu - stii ca , doar pe Skype ! :lol: