EmyFetish scrie:Buna. Cine stie un site de unde pot sa imi comand costume pentru fetish?? Multumeeesc
Ce-ar fi sa dai un search pe Google? :roll:
SFG2707 scrie:Da' ce-ar fi sa nu o trimiti tu pe google cand e pe un forum unde se presupune ca ar putea sa primeasca sfaturi de la cele care poate stiu mai mult decat sa o trimita pe google?
SFG2707 scrie:Eu zic sa ne lasi pe fiecare dintre noi, membri forumului, sa decidem cine face spam sau cat de oneste sunt intentiile cu care a venit pe acest forum. Deocamdara te vad doar pe tine care te tii scai de acest user si ii bagi pumnul in gura oriunde si orice ar scrie. Calmeaza-te, forumul asta si-a format anticorpi de-a lungul timpului sa trateze cum se cuvine pe cei care au intentii necurate. Crede-ma, e mai enervant ceea ce faci tu decat ceea ce face ea.
SFG2707 scrie:Topicul l-am vazut dar l-am citit pe sarite, suficient insa sa vad cum faceati troaca de porci foste colege si fost loc de munca de parca cineva v-ar fi pus pistolul la tampla sa va aflati acolo si nu voi ati fi fost cele care ati ales sa munciti in acel studio. Altceva? Sau sunt destul de informata despre cat esti de diva?
Daca te limitai la un singur topic, ignoram galceava voastra dar dupa cum spuneam, te-ai tinut scai de fata asta de parca ar fi forumul lui ma-ta iar Emy asta nu are acces aici. Capisci?
Bine, pa!
SFG2707 scrie:Apeleaza la prietenul tau google sa-ti faca o traducere daca nu intelegi vocabularul meu.
Nu despre cat de dive sunt modelele din "videochatul de azi" si ca tu esti unul dintre acele modele, deci diva, a inceput topicul ala despre care credeai ca eu nu am habar ?
Da' eu cu ce te-am jignit sau unde am spus ca m-ai fi jignit tu?
SFG2707 scrie:Apeleaza la prietenul tau google sa-ti faca o traducere daca nu intelegi vocabularul meu.
Nu despre cat de dive sunt modelele din "videochatul de azi" si ca tu esti unul dintre acele modele, deci diva, a inceput topicul ala despre care credeai ca eu nu am habar ?
Da' eu cu ce te-am jignit sau unde am spus ca m-ai fi jignit tu?
SFG2707 scrie:Forumul lui ma-ta, adica forumul mamei tale. Asta nu ai inteles sau asta ti se pare jignitor?
Sigur ca era un pamflet ... si a mea era o ironie ca doar nu crezi ca te-am numit diva din convingere?
Devine deja plictisitor asa ca o voi scurta: e loc aici pentru toata lumea pana cand adminii decid altfel. Sa hartuiesti pe cineva pe la toate subiectele unde scrie, nu-ti face cinste. Alege-ti teluri mai marete ca doar esti o diva :mrgreen: nu se cade sa acorzi atata atentie unei ”low class”. Las-o si pe ea sa socializeze pe aici...
eldiablo scrie:SFG2707 si BlondeGirl va felicit anticipat pentru discutia zilei de 1 august , din pacate va voi anunta public castigul abia pe 1 Septembrie cand voi face publica retrospectiva pentru August
P.S Sper ca nu va certati pe bune ca ar fi pacat ...si in luna lui August indemn locuitorii forumului la Make love not war si ca initiator al demersului va rog anticipat daca se nimereste sa fiti 2 persoane de sex feminin care primiti acest indemn si-l urmati sa imortalizati momentul in macar o poza .
Cu respect si admiratie pentru sexul frumos va doresc o seara de sambata bumptzi bumptzi si o duminica cat mai placuta si relaxanta
SFG2707 scrie:Conform Dex:
HĂRȚUÍ, hărțuiesc, vb. IV. 1. Tranz. A necăji pe cineva cu tot felul de neplăceri, probleme, întrebări etc., a nu lăsa în pace pe cineva; a cicăli, a sâcâi, a pisa.
Chiar trebuie sa continuam discutia?
@eldiablo, in materie de ”make love" imi plac doar barbatii asa ca, nici o sansa pentru poze la care visezi tu
SFG2707 scrie:Sigur ca stiu, numai sa te hotarasti cand ai glumit: cand mi-ai spus mie ca nu ai hartuit pe nimeni sau cand i-ai spus lui eldiablo ca tu doar hartuiesti. Nu se poate sa fi glumit in ambele situatii pentru ca sunt in contradictie
Hai sa-ti spun cum facem :mrgreen:BlondeGirl scrie: Eu cred ca tu ai ceva cu mine :lol: :lol: :lol: :lol:
Acum iar am o dilema .... te feresti de BlondeGirl ca de necuratu din moment ce te-ai pitulat in the church SAU pur si simplu ai observat o amazoana blonda imbracata in piele rosie , mulata toata si cu un bici in mana intrand in biserica de langa casa si convinsa fiind ca e un semn Dumnezeiesc ai intrat repede in aceiasi biserica in cautarea unei impacari divine ?SFG2707 scrie:La church FA pacatosule ca e Duminicaeldiablo scrie: ... Unde sunteti azi ? ....