Buna,am cautat ceva pe forum dar nu am gasit cu exactitate ce cautam.
Stiu ca sunt 2 perioade: 1-15 si 16-sfarsitul lunii.
Ok...dar sfarsitul perioadei se incheie la ora 00:00? Sau la ce ora?
Multumesc
Sfarsit de perioada
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
-
Loredana95
- User Junior+

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
-
GabiXO
- User Junior

Depinde de sediile centrale ale site-urilor.
Pe Jasmin stiu ca perioada se inchide la ora 01:00. Pe Streamate, daca nu ma insel si mai tin bine minte, undeva in jur de ora 03:00, ImLive parca la ora 07:00 sau 08:00...
Pe Jasmin stiu ca perioada se inchide la ora 01:00. Pe Streamate, daca nu ma insel si mai tin bine minte, undeva in jur de ora 03:00, ImLive parca la ora 07:00 sau 08:00...
XOLABS - Online Marketing & Stuff
-
Loredana95
- User Junior+

Am inteles,multumesc frumos!
Ca sa calculez bine la ce ora se termina perioada trebuie sa vad unde ai sediile si ce ora este acolo sau cum?
Ca sa calculez bine la ce ora se termina perioada trebuie sa vad unde ai sediile si ce ora este acolo sau cum?
La Chaturbate iti arara la Token Stats undeva cat mai este pana la sf perioadei.
- googlefun
- VIP

- Been thanked: 5 times
Loredana95@ , remember ?Loredana95 scrie:Am inteles,multumesc frumos!
Ti-am lasat odata site-ul asta : http://time.is/ .Stiam ca o sa-ti trebuiasca ...
Acolo , unde scrie Enter location tastezi locatia unde au sediu fiecare dintre site-uri .Vei gasi pe fiecare site acea adresa .Referitor la ora , userul mron3@ sa referit la ora Ro , pe cand site-urile se refera la ora lor .
Nu era mai simplu sa intrebi punctual pt fiecare site in parte , pe care lucrezi ? Umblam cu harti /sedii /puncte de lucru/presupuneri ?