Cec ifriends

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
lordnight
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna tuturor ....Este prima perioada cand am inceput sa lucrez pe ifriends .... am uitat sa selectez metoda de plata payoneer si a ramas plata prin cec.... In cat timp imi ajung banii prin aceasta metoda? ca nu I-am primit inca .Cec-ul il primesc prin mail sau prin posta?
SoulCams Models Studios wanted
googlefun
VIP
VIP
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

lordnight scrie:Buna tuturor ....Este prima perioada cand am inceput sa lucrez pe ifriends .... am uitat sa selectez metoda de plata payoneer si a ramas plata prin cec.... In cat timp imi ajung banii prin aceasta metoda? ca nu I-am primit inca .Cec-ul il primesc prin mail sau prin posta?
1. Daca ai facut minimul de plata setat , duminca ora 7 dimineata se "taie " cecul .
2. In saptamana imediat urmatoare iti va ajunge la adresa din IDCard , adus de postas la cutia postala (adica nu ti-l preda personal ) .In Buc ajungea cel mai repede , joia daca nu ma-nsel .
3.Trebuie sa mergi cu el la banca ( Raiff,BRD) si daca ai un cont deschis in USD , il depui la banca .
4.Peste inca 3 weeks (in practica , de obicei mai repede ) , banii vor intra in acel cont bancar .

P.S Asta e metoda classica , greoaie s.a.m.d .Mult mai simplu mi se pare ca in momentul cand va sosi cecul la cutia postala , sa-l iei frumusel si sa-i faci retur in US tot prin posta ,dupa ce-i anunti in prealabil pe ei , prin orice metoda .
Vei pierde aprox $30 ,nu mai stiu sigur .Intre timp seteaza-ti metoda de plata pe card .Suma ramasa din "retur" iti va fi trimisa pe card , daca a ramas minim $100 in urma operatiunii de mai sus .Daca nu , odata cu prima plata iti va fi adaugata si acea suma din "cec" .

Pe card , ai rapiditate maxima . Adica , ce ai generat in acea saptamana , pana duminica dimineata(evident vorbim de minimul de plata setat) orele 7.00 (ora RO ) ,vei vedea pe site luni seara ,iar peste inca 2 zile ii vei vedea si avea pe card .Practic de la incheierea perioadei , in 3 zile (miercuri ) ai banii in mana .
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”