BasGLM scrie:Nu stiu cum , sau cum nu , cred ca s-au deschis sute de studiouri in ultima luna si toata lumea are la descriere . ..
Salut BasGLM@
Sigur trebuie sa se fi strecurat o greseala pe undeva ,cand afirmi ca s-au deschis sute de studiouri in ultima luna .Cum sa fie posibil asa ceva ? Sute ?? Probabil s-au inchis alte cateva zeci , iar drept "razbunare" ,proaspetele somere de acolo , s-au apucat ele sa deschida fiecare cate unu'... :lol:
Daca calculam in alt mod , nu mai iese socoteala cu sutele de studioaie ...
Referitor la :
BasGLM scrie: STUDIO DE VIDEOCHAT CU/PESTE 10 ANI EXPERIENTA....
Aici e mai simplu de explicat .Asa au pus si ele boticul cand s-au angajat .Deci ,e verificata treaba pe propria lor piele .

Ce vrei sa spuna ?
"Proaspete somere , provenind de la un fost studio care nu ne-a mai platit (ultimele 2 luni ) intrand in faliment ,ne-am apucat noi sa deschidem unul .Cine se risca ? " Evident ca au pus si vechimea lor (6-12 luni ) si pe cea a patronului (12-16 luni ) , cumulata cu cea a adminului de peste ... 8 ani :lol: .Ca sa iasa socoteala .. .
P.S .Una peste alta , daca in 6-12 luni au facut banuti de au si de deschis studioaie , e cam groasa ...situatia .Inseamna ca sunt bune !