Videochat pe linux

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Scrie răspuns
plasma
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 0

A incercat cineva sa folosesca Linux ca sistem de operare intr-un studio de videochat?? Stiti cumva daca merge bine emularea soft-urilor video pt site-uri pe linux?? Ma gandesc sa folosc Wine ca emulator pt softurile video pentru windows, si nu stiu daca are rost....Prefer varianta linux pt ca este free in comparatie cu licentele de windows.... :roll:
SoulCams Models Studios wanted
MASTERofSEX
User Junior+
User Junior+

plasma scrie:A incercat cineva sa folosesca Linux ca sistem de operare intr-un studio de videochat?? Stiti cumva daca merge bine emularea soft-urilor video pt site-uri pe linux?? Ma gandesc sa folosc Wine ca emulator pt softurile video pentru windows, si nu stiu daca are rost....Prefer varianta linux pt ca este free in comparatie cu licentele de windows.... :roll:
e posibil. dar nu-i recomandat.......performante scazute, sistemul incarcat etc
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

E o tampenie...
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
studio33

MASTERofSEX scrie:
plasma scrie:A incercat cineva sa folosesca Linux ca sistem de operare intr-un studio de videochat?? Stiti cumva daca merge bine emularea soft-urilor video pt site-uri pe linux?? Ma gandesc sa folosc Wine ca emulator pt softurile video pentru windows, si nu stiu daca are rost....Prefer varianta linux pt ca este free in comparatie cu licentele de windows.... :roll:
Performante scazute in linux !? , vorbesti prostii linuxul e mult mai stabil ca winows ( de ce crezi ca toate serverele cele mai sigure sunt pe linux ), system incarcat ? lol linuxul mananca resurse mai putine decat windows de 100 ori .

Singura problema care apare e porblema ce tinde de compatibilitate a softului . Poate functiona dar cu complicatii , Nu recomand decat la cine se pricepe la Linux . Toate programele sunt concepute sa functioneze sub windows , emulare acestuia nu e perfecta 100 %

Fratilor nu dati sfaturi tehnice din domenii in care nu aveti habar
morcove
User Activ
User Activ

moi , intradevar, linux ul este free , deci asta near scapa de niste cheltuieli , shi intradevar , mananca mult mai putzine resurse hardware , DAR.....sunt o imensitate de softurii care sunt necesare in bransa care nu au si o versiune pt lnx
http://www.youtube.com/watch?v=cU5dYGPynqE
MARKUS
VIP
VIP
Been thanked: 1 time

cei de la interclimax folosesc LINUX si merge ok
Mugur
VIP
VIP
Been thanked: 2 times

ar fi ideal Linux din toate punctele de vedere, pacat ca multe situri de videochat nu functioneaza pe Linux de nici un fel :(
Vizitator

studio33 scrie:
MASTERofSEX scrie:
Performante scazute in linux !? , vorbesti prostii linuxul e mult mai stabil ca winows ( de ce crezi ca toate serverele cele mai sigure sunt pe linux ), system incarcat ? lol linuxul mananca resurse mai putine decat windows de 100 ori .

Singura problema care apare e porblema ce tinde de compatibilitate a softului . Poate functiona dar cu complicatii , Nu recomand decat la cine se pricepe la Linux . Toate programele sunt concepute sa functioneze sub windows , emulare acestuia nu e perfecta 100 %

Tu nu ai inteles nimic. absolut nimic din ce a zis master...tu trebuie sa mai studiezi...cand vei avea vreodata 50% performanta din windows pe linux, ar putea fi bagat in seama, binenteles ne-am referit strict la domeniul asta. Master se referea la sistem incarcat din cauza emulatoarelor ce trebuie sa le folosesti pentru ca nici un soft nu stie de linux.

Asa ca tu citeste de mai multe ori si apoi cand esti sigur ca ai inteles bine sa dai sfaturi...

Si daca vrei sa te lamuresti pe deplin cum sta treaba cu resursele iei un calc mediu ca performanta si vezi cate sesiuni deschizi pe linux, eu voi deschide cel putin dublu in windows, in jur de 50.
plasma
User Activ
User Activ

Multumesc pentru raspunsuri... Nu stiu ce sa zic in legatura cu performanta emulatoarelor, vad ca parerile sunt impartite. Problema principala pare sa fie compatibilitatea din cate stiu. O sa ma mai interesez, dar cred ca cel mai bine e sa incerc practic... Cand o sa trang concluziile o sa va spun :lol:
playmateshows

salutare.
siteurile cu soft in FLASH, care merg cu mozilla/firefox , toate merg si pe LINUX. exemple: playmateshows.com , webcams.com , streamate.com, xcams.be, livejasmin.com . Personal am testat cu playmateshows.com si merge fara probleme pe Linux.
studio33

Anonymous scrie:
studio33 scrie:
MASTERofSEX scrie: e posibil. dar nu-i recomandat.......performante scazute, sistemul incarcat etc

Tu nu ai inteles nimic. absolut nimic din ce a zis master...tu trebuie sa mai studiezi...cand vei avea vreodata 50% performanta din windows pe linux, ar putea fi bagat in seama, binenteles ne-am referit strict la domeniul asta. Master se referea la sistem incarcat din cauza emulatoarelor ce trebuie sa le folosesti pentru ca nici un soft nu stie de linux.

Asa ca tu citeste de mai multe ori si apoi cand esti sigur ca ai inteles bine sa dai sfaturi...

Si daca vrei sa te lamuresti pe deplin cum sta treaba cu resursele iei un calc mediu ca performanta si vezi cate sesiuni deschizi pe linux, eu voi deschide cel putin dublu in windows, in jur de 50.
Mr Guest care de fapt cred ca esti master .... dar ma rog . Cred ca e "baiat" mare si poate sa isi ia singur apararea .. lol . Chiar daca deschizi 10 emulatoare cea ce ar fi total inutil pentru ca nu ar trebui decat unul , tot nu ai avea un sistem incarcat , incearca si ai sa vezi . Crede-ma ca vorbesc din experienta si nu doar sa ma aflu in treaba.

Si domnu Master , incearca sa iti semnezi declaratiile si nu te mai ascunde ca un copil sub alte identitati
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”