Nu ma refeream la primul post ci la cazul celei care a postat,e o diferenta. Si am incercat sa explic cum am stiut, deobicei stiu sa fac nu sa explic,ceea ce intrebase,la sfarsitul postului meu ..... si am postat deabia dupa ce am vazut reply urile pe care le a primt"sa se lase de videochat ..." si cea in cauza a spus ca nu se lasa o face singura. Deci, fata avea resursele si VOINTA de a face. Acu stau si ma intreb daca nu cumva pna la urma a contactat un studio, ceea ce nu e rau ... dar ...
Winxp ... zici ca ai intrerupt colaboararea cu cele care nu te au ascultat si s au dezbracat pt ca li se cerea.....imi sustin parerea ...DEPINDE NUMAI DE MODEL ... nici nu e o chestie care se invata, depinde de ceea ce si doreste modelul si despre parerea de sine, daca considera ca nu poate face altfel bani isi va arunca hainele dupa ce e satula sa i iasa membrii dupa 2 minute, asta daca nu are acel ceva care sa l tina in video chiar si fara sa se dezbrace..... nu o spun ca sa ma ridic in slavi dar sunt unul din acele modele care nu s a dezbracat niciodata in fata camerei si nu am avut nevoie de un studio sa ma invete sa fac bani fara sa ma dezbrac, a depins de mine si e adevarat nu am facut niciodata 9000 $ intr o luna
Poate ma ajuta cineva
Credeam ca acest forum este sa ne ajutam intre noi ... Se pare ca unii se cred mai destepti decat altii , ceea ce nu contest .... respect persoanele cu experienta ...
Dar nu mi se pare corect sa faceti misto de o incepatoare
Fata nu a intrebat decat de splitcam .... ce-ar fi pe viitor sa nu va mai dati asa de filozofi
Dar nu mi se pare corect sa faceti misto de o incepatoare
Fata nu a intrebat decat de splitcam .... ce-ar fi pe viitor sa nu va mai dati asa de filozofi