Cum imi fac cont pe Ebay??
- WickedNicole
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Salut, stie cineva alt site asemanator sau macar cum as putea sa-mi fac cont sa cumpar de pe ebay? Stiu ca nu se pot trimite in RO, dar stiu o firma de curierat care livreaza din USA ptr. Ro, astfel de produse. se poate cu card Ikobo, sau imi trebuie neaparat card de credit?
Why getting drunk and drive when u can smoke and fly?!
Iti trebuie un card international in dolari sau unul care poate face conversia lei-dolari cu care te poti inregistra dar asta este partea cea mai usoara . Ca sa cumperi ceva de acolo e ceva mai complicat.
Nu te candi la firme de curierat pe care "ai auzit" ca trimit in Romania , nu poti folosi decat serviciile de transport pe care ti le ofera vanzatorul ,cand platesti produsul , platesti si taxa de transport care de multe ori nu e prea mica.
Apoi mai problema platii , majoritatea folosesc PayPal si Romania nu are acces inca la acest serviciu .
Pentru transfer bancar o sa te sperii cat e comisonul , de ex la Raiffesen e 50 EUR indiferent de suma , indiferent de destinatie.
Deci cam multe probleme
Nu te candi la firme de curierat pe care "ai auzit" ca trimit in Romania , nu poti folosi decat serviciile de transport pe care ti le ofera vanzatorul ,cand platesti produsul , platesti si taxa de transport care de multe ori nu e prea mica.
Apoi mai problema platii , majoritatea folosesc PayPal si Romania nu are acces inca la acest serviciu .
Pentru transfer bancar o sa te sperii cat e comisonul , de ex la Raiffesen e 50 EUR indiferent de suma , indiferent de destinatie.
Deci cam multe probleme
- Mihai78
- User Junior+
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
din cate stiu eu pe e-buy noi romanii suntem exclusi!WickedNicole scrie:Salut, stie cineva alt site asemanator sau macar cum as putea sa-mi fac cont sa cumpar de pe ebay? Stiu ca nu se pot trimite in RO, dar stiu o firma de curierat care livreaza din USA ptr. Ro, astfel de produse. se poate cu card Ikobo, sau imi trebuie neaparat card de credit?
Si asta tot din cauza unor romanasi care au facut magarii.
nu romanii ci ROMANIA. atentie!
Nu sunt exclusi de pe ebay , doar de la sistemele prin care se fac plati , gen PayPal , pe Ebay te poti inregistra oricand , doar ca sunt multe dificultati in desfasurarea unei tranzactii.