Cum imi fac cont pe Ebay??

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Scrie răspuns
WickedNicole
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Salut, stie cineva alt site asemanator sau macar cum as putea sa-mi fac cont sa cumpar de pe ebay? Stiu ca nu se pot trimite in RO, dar stiu o firma de curierat care livreaza din USA ptr. Ro, astfel de produse. se poate cu card Ikobo, sau imi trebuie neaparat card de credit?
Why getting drunk and drive when u can smoke and fly?!
SoulCams Models Studios wanted
studio33

Iti trebuie un card international in dolari sau unul care poate face conversia lei-dolari cu care te poti inregistra dar asta este partea cea mai usoara . Ca sa cumperi ceva de acolo e ceva mai complicat.

Nu te candi la firme de curierat pe care "ai auzit" ca trimit in Romania , nu poti folosi decat serviciile de transport pe care ti le ofera vanzatorul ,cand platesti produsul , platesti si taxa de transport care de multe ori nu e prea mica.

Apoi mai problema platii , majoritatea folosesc PayPal si Romania nu are acces inca la acest serviciu .
Pentru transfer bancar o sa te sperii cat e comisonul , de ex la Raiffesen e 50 EUR indiferent de suma , indiferent de destinatie.

Deci cam multe probleme 8)
Mihai78
User Junior+
User Junior+

WickedNicole scrie:Salut, stie cineva alt site asemanator sau macar cum as putea sa-mi fac cont sa cumpar de pe ebay? Stiu ca nu se pot trimite in RO, dar stiu o firma de curierat care livreaza din USA ptr. Ro, astfel de produse. se poate cu card Ikobo, sau imi trebuie neaparat card de credit?
din cate stiu eu pe e-buy noi romanii suntem exclusi!
Si asta tot din cauza unor romanasi care au facut magarii.
bav

nu romanii ci ROMANIA. atentie!
Mihai78
User Junior+
User Junior+

bav scrie:nu romanii ci ROMANIA. atentie!
in fond e tot aia..drama e ca ne-au exclus din bazarul lor virtual
studio33

Nu sunt exclusi de pe ebay , doar de la sistemele prin care se fac plati , gen PayPal , pe Ebay te poti inregistra oricand , doar ca sunt multe dificultati in desfasurarea unei tranzactii.
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”