Ne face o deosebita placere , sa va anuntam deschiderea studioului cu acelasi nume . Deschiderea oficiala si party-ul (Free coffee + mini bufet suedez ) va avea loc pe data de 15.04.2014 ,orele 20.00 .

Dupa multe tratative am reusit sa preluam un fost studio ,caruia i-am mai adaugat inca un duplex care sa nimerit a fi liber .In total avem 7 camere/posturi de lucru + un birou al adminului .Locatia este pe Blv.Unirii ,avand acces facil la mijoacele de transport in comun .
Vom organiza doar 2 ture in 24 de ore , deoarece consideram ca sunt suficiente .Modelele trebuie sa fie libere sa-si prelungeasca tura daca doresc ,in acest mod asigurand si timpul de curatenie intre ture .
Mai avem libere doar 2 camere /posturi de lucru ,in consecinta am fi incantati daca am gasi chiar aici 4 modele care vor conditii deosebite de lucru . Dispunem doar de Pc-uri de ultima generatie ,camere Logitech BCC 950 ,kit-uri mouse/tastaturi wireless noi ,tot Logitech .
Avem preluat un contract de prestari servicii , de contabilitate si avocatura de renume care impreuna vor asigura baza legala si asistenta permanenta ,pentru desfasurarea activitatii in cele mai bune conditii .
Procentul modelelor din cate am inteles va fi de "doar " 40 % ,dar avand in vedere experienta noastra si unele intelegeri cu 2 dintre cele mai mari site-uri in acest moment ,va putem garanta reusita .
Invitatiile pentru party-ul de deschidere vor fi trimise pe PM ,celor mai cunoscute studiouri . Va garantam distractie maxima . Doua trupe + un DJ profesionist vor asigura buna dispozitie . Tinuta de asemenea va fi anuntata pe PM .Am prefera ceva tematic ,gen anii "30 !
Ownerii de studio pot fi insotiti de maxim 2 persoane .
P.S. Nu va recomand sa aduceti si modele ,nu de alta dar e posibil sa le placa atat de mult locatia ,incat sa plecati fara ele :lol:
P.S 2 Site-ul official este momentan in (re)constructie ,motiv pentru care ne cerem scuze .
P.S 3 Deasemenea am mai avea nevoie de un trainer cu experienta de model (femeie) .Va avea salariu fix negociat in prealabil (dupa ce vedem ceva payment-uri) + bonus 10 % de la fiecare model daca depaseste/mentine un anumit target .Nu ma intrebati detalii despre acest aspect ca nu cunosc ,dar m-au asigurat ca e posibil si legal.
Vom reveni cu detalii .